Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30
Raspunsuri - Pagina 15
anna_leah27 spune:
Buna dimineata fetelor!
Brotacel felicitari! Sa fie o sarcina usoara si un bebe sanatos!Nu te ingrijora ca inca nu se vede, e foarte devreme si inca e micut , dar ai incredere ca sigur va fi bine!
Eu sunt intr-o stare de exaltare...azi fac bagaje si maine plec, urmand ca sambata sa ajung in bulgaria sa ma prajesc la soare...asa ca o perioada de 10 zile o sa absentez, dar o sa ma gandesc la voi si sper sa gasesc si mai multe vesti bune la intoarcere.Daca mai gasesc timp mai arunc un ochi aici pe forum, daca nu , sa stiti ca eu bagajesc azi si sper sa nu uit nimic![]()
Pupici fetelor si cat mai multe surprize minunate!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
brotacel83 spune:
va multumesc tuturor penru incurajari si astazi o sa va dau si voua vesile dupa rez analizelor BTHCG si Progesteron, sa dea DZEU sa fie bine.am dormit tare prost, de la emotii si de la caldura...
concediu placut celor care pleaca!
daca sapt viitoare ma duc la Fundeni merg si eu cu ceva rechizite :)
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
felix76 spune:
Dragutele mele,
Azi mi-au dat lacrimile de fericire. Imi place atat de mult pe subiectul nostru, aproape zilnic apare cate o veste buna!!!!
Brotacela, felicitari pentru liniute!!! Sa dea DD sa fie o sarcina perfecta! Nu te agita de pe acum cu echografiile, e devreme. E mai bine sa faci beta in dinamica, repeta la 48 de ore sa vezi ce frumos creste!
Paula
multumim de vestile bune! Transmite-i mamicii fericite tot binele din partea noastra, bebelinul sa creasca mare si sanatos iar ea sa aibe laptic din abundenta! S-a nascut prin cezariana sau naturel? Io am o durere cu naturelul ca asa as vrea sa vina bebele meu pe lume
, multi imi spun ca-s curajoasa...
Floricicademac, mai ai putin si pleci in conced! Sa ia grija mare si de puiul pe care-l vezi si pe ce-l de nu-l vezi inca!
Dupa prima echo sa stii ca te astept sa numaram si la tine, saptamana cu saptamana pana ne vedem minunile in brate!
Nu cred ca in functie de homocisteina primesti clexane pt ca eu nu am facut-o niciodata pana acum si Uschi mi-a zis clexane dupa ce vedem inimioara ca bate, probabil ca asta este, vrea sa vada ca e in uter si ca are activitate cardiaca...
Ruxi
azi te asteptam cu vesti bune, da?
Alla 
Aristica, pup zuzica! Asa de tonice sunt mesajele tale ca-mi lipsesti cand nu treci pi la noi! Cand ai inceput marea injectare si cand ai prima echo la dr. White? Lasa tu consortul in pace ca acu ai avea nevoie doar de gigeii lui dar dupa ce va aparea urlatorul (urlatorii) se vezi tu ce mana e la casa omului!
Sara
esti unicat pe aci! Nu-i bai, clexanul este miracol la mutante! Tatele inainte si fruntea sus! Femibion nu ti-a dat pt ca in general mutantele cu MTHR au deficit de beuri, restul se rezolva inainte de sarcina cu aspenter. Da stii ce cred eu? Femibionul nu are ce-ti face rau, doar e complex de vitamine, asa ca daca as fi in locul tau l-as lua si pe ala, sa-i faci lui bebe culcus bun.
Denisa
las ca-i bine ca stim de ce are nevoie Uschi! Si ce daca se vor uita chioras la noi cand ne va vedea cu plasele de rechizite, important e sa ajutam cat putem si cu ce putem. N-am stiut, ca-i duceam si eu un top de hartie alaltaieri.
Anna, spor la bagajit! Sa ai vreme frumoasa la bulgari si sa ai maaare grija, mutantele nu se prea impaca cu soarele asa ca multa crema, soare la ore rezonabile si hidratare maxima! 
Tamy 
Ralu, ai ce spune, cum nu? Ai vazut ca noi pe aci vorbim si alte povesti nu numai de mutatii si alte balarii "frumoase". ![]()
Va pupacesc pe toate si astept in continuare numai vesti bune,
Felix
13+
dangabriela spune:
Floaredemac , felicitari!!!!!!

Am intrat sa va spun ca m-am intors din concediu, de la mare. Totul a fost super, am stat putin la soare si in apa destul de mult, pt ca era f calda si nu simteam deloc diferentele de temperatura. Nu am avut nici un fel de probleme. Ieri am fost la eco, bebe e super bine, chiar mai mare cu cateva zile decat normal, si se pare ca este 100% baietel.

si astept vesti minunate de la fiecare!!
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 16 +
RAMONELLA spune:
Brotacel,felicitari din suflet!!!va fi bine,ai sa vezi!
E prea devreme sa se vada inca la eco.Nu-ti face probleme,peste 1 saptamana,2 se va vedea.
Fetelor,ce stiti despre Factorul XIII.E grav???I-a iesit cumnatei mele.Mai asteapta si celelalte analize.Ea a avut o sarcina oprita din evolutie,obtinuta prin FIV.
Eu azi dau de mancat si de baut ca e ziua mea,deci poftiti!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
denisa220972 spune:
RAMONELLA Draguta La multi ani si sa fiti sanatosi, bune bucatele virtuale, eu ma inscriu, cum sa nu vin
, cand este vorba de mancare prima sunt(familionul spune ca mananc degeaba, arunc bani la gaste
)
Fetelor Vacanta placuta si odihniti-va si ptr. mine
felix76
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
felix76 spune:
Ramonella, la multi ani, sa fi sanatoasa, fericita si iubita! 

Despre factor XII uite ce scriu cei de la Synevo http://www.synevo.ro/factor-xiii/ credca ar trebui sa vorbeasca cu un hematolog.
Gabitza, bine ai venit din conced! Cred si eu ca nu ai simtit socuri termice, la cat de calda a fost apa marii... Burtica ce face? A crescut? Felicitari pentru caruciorul albastru!!! Si la noi pare a fi tot albastru dar e prea devreme sa fie sigur, mai vedem pe parcurs ce va fi putzica.
Denisa, si eu mananc degeaba... Cel putin acum rod tot timpul cate ceva si zau ca nu se vede. Ma gandeam, ce ar fi ca toate kg sa inceapa sa se puna dupa ce nasc???
Felix
13+
floaredemac spune:
Dangabriela, multumesc mult! Ma bucur ca bebe baietel creste bine, sa dea Dumnezeu sa fie tot asa! Cred ca te-ai mai relaxat in concediu, l-ai lasat in pace sa creasca mare si nu l-ai mai stresat
Asa sper sa fie si la noi!
Ramonella, la multi ani si sa fii sanatoasa, tot binele din lume!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
p@ulici spune:
Ramonella La multi ani sa ia parte de multe bucurii de acum in colo.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
housepocket480 spune:
buna fetelor
Puteti sa-mi spuneti si mie la ce nr de tel o pot gasi pe asdist sau pe Dr. Uscatescu?
Aveam un nr de tel mai demult, dar nu mai este valabil.
Stiti cumva maine dimineata (vineri) o fi?
Pentru analize acolo imi trebuie neaparat trimitere de la medicul de familie?
Multam si spor la facut bebei