Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30
Raspunsuri - Pagina 16
aristica spune:
brotacel gandeste pozitiv si bucura-te de cele doua liniute roz...eu daca aveam un test cu doua liniute dadeam anunt pe CNN sa afle tot mapamondul ca voi fi mamica! alla trebuia sa torni un film "Lupta cu balaurii", tu erai "cavalerul" care avea in loc de sabie un pumn de antibiotice
... iti tin pumnii sa biruiesti de data asta! anna prajeala placuta! dangabriela sa va ajute Dumnezeu sa creasca mare si voinic "cucul" si sa ai nastere usoara. felixut si tu te lauzi tot cu "putulica", mai-mai, pai asta inseamna ca-s datoare sa fac minim 2 "gogosele" sa ne incuscrim, ca-i plin de putulici pe aici. Luni incepe sotul sa ma injecteze si tare mi-e ca ma asteapta cu mare drag
, iar maciuca de la eco o fi aceeasi, dar manuitorul maciucii va fi nou, ca Albu e la mare (s-o intoarce Negru???). ruxi...e joi!Tot cu putulica oi veni si tu? 
ramonella in cinstea zilei de nastere, am sa ciocnesc cu tine un pahar virtual, ca sa nu moara de pofta gravidutele noastre si sa poate cicni si ele, tot virtual! La Multi Ani!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
floaredemac spune:
housepocket, uite astea sunt noile numere de telefon: 0212750500, 0212750700 interior 2257/2258 sau ceri direct la d-na dr. Eu am sunat azi si am primit numarul de mobil al d-nei Viorica, o voi suna dupa ora 15.
Felix, la mine kg s-au pus in timpul sarcinii, au scazut imediat dupa nastere si in timp ce alaptam de ajunsesem aproape de greutatea initiala, apoi dupa intarcare (la un an si 5 luni aproape) au inceput iarasi sa se puna
. Ramasesem cu regimul de alimentatie din timpul alaptatului si uite asa o duc si acum, cand nu ma mai gandesc la kg fiindca oricum nu are rost. Dar in timpul sarcinii jur ca nu am mancat decat micul dejun in plus fata de perioada de dinainte, cand imi ajungea un fruct! Si tot am pus 20 de kg
Cred ca tine de organismul fiecareia, si apoi, dupa nastere, de vointa.
Asa ca... esti o fericita! 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
RAMONELLA spune:
Multumesc mult de tot fetelor!!!Sunteti tare dragute!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
Ralu_mv spune:
La multi ani, Ramonella !!!
Si, Felix, multumesc, voi incerca sa ma integrez... O sarcina usoara iti doresc si tie si tuturor gravidutelor de aici ! si poate va prindem si noi din urma
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Ralu_mv spune:
Va intreb si eu, putin ingrijorata, stie cumva cineva ceva despre balanta_tm, ca nu a mai intrat de ceva vreme ... ?
--------------
Gena MTHFR C677T genotip homozigot o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
Ruxandrada spune:
Ramonella, la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Housepocket480,
dr. Uscatescu e sigur maine; i-am dat mesaj ca as vrea sa ma duc maine de dimineata si mi-a spus ca o gasesc pana pe 26 august.
Felix,
putulica, deci?
Sa fie sanatos si norocos!
Aristica, sper ca n-a plecat deja dr. White. Eu am programare azi - dupa ce ca sunt facuta pe mine de frica si de emotie, ar fi culmea sa nu-l gasesc. M-am agatat de el mai ceva ca de un colac de salvare, dar banuiesc ca e obisnuit!
Floaredemac, Brotacel 

si pe voi si pe sambureii vostri!
Anna, sa ai concediu placut, cu mult soare, sa te intorci bronzata si fericita pentru stim noi care motiv!

Va pup pe toate si va doresc o zi linistita! 
R.
11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
felix76 spune:
Ralu, din pacate balanta trece printr-o tragedie, a scris chiar ea la odisee, la ursuleti... Nu pot sa spun mai mult, doare prea tare.
Ruxi, da un telefon la Medlife, sa nu bati drumul prin caldurile astea degeaba. Fetele alea de la receptie au "bunul" obicei de a fi cam aiurite asa ca mai bine intrebi de doua ori.
Floricicademac deci asa, pot sa pap cat vreau fara sa se puna prea mult, asta in sarcina si in timpul alaptarii iar dupa sa o las mai moale. Asta-i perfect! Maine pleci si tu asa-i? Drum bun si vacanta frumoasa!
Aristicule esti dementiala, am murit de ras, zau! Il si vad pe albu negru taciune
Bine, chiar e cam bronet, nu i se prea potriveste numele de albu... Bafta la injectat, foliculi babani si plini de oua iubarete!
Housepocket, bafta la intalnirea cu Uschi. Nu e musai sa si trimitere de la medicul de familie!
Felix
13+
floaredemac spune:
Ruxi
sa fie cu noroc azi la dr! 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
floaredemac spune:
Felix, ai tras concluzia corecta!
Eu nu am fost prea ferma dupa si nu am reusit sa slabesc
. De fapt o tot amanam, la gandul ca oricum vreau inca o sarcina si nu are rost sa ma agit ![]()
Da, maine de dimineata plecam, asa ca si eu "bagajesc" de zor (de fapt sunt numai la faza de intocmit lista
). Am reusit sa inchei asigurarile de sanatate dupa ce am studiat indelung oferta fiindca la unele nu sunt incluse si evenimentele care pot aparea daca esti gravida. Aviz gravidutelor care pleaca in strainatate!