Trombofilia o cauza a infertilitatii - 30
Raspunsuri - Pagina 14
denisa220972 spune:
Cineva spunea de rechizite ptr. Usca.? se rezolva.![]()
Ma bufneste rasul
, parca ma vad la rand la Usca . cu sacosa de rechizite si mai vad vreo doua fete tot cu rechizite
. Cred ca se va intreba Usca. ce ne-a lovit pe toate cu rechizitele? Dar noi...... de fapt, este modul nostru de recunoastere a unei mutante forumiste.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
p@ulici spune:
S-a nascut bebe Andrei, bebe de Didilo in jurul orei 13:30 un bebe de nota 10, 3.900 g, sanatos si frumos (l-am vazut). Mamica este bine, nu au fost probleme, este emotionata si fericita.
Bebe Andrei sa cresti mare, sa fi sanatos sa aduci multa bucurie parintilor, mami sa ai laptic pentru bebe sa te faci repede bine si sa te bucuri de micutul tau.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
SARA_HS spune:
Daaaa, eu eram aia de facea apel la rechizite. Fiecare cu ce poate, cu ce are, laboratorul are nevoie. Dna. Viorica o sa ma ia la cotonogit, ca ea ne-a spus noua ( mie si prietenei mele ), iar eu dau sfoara-n tara
.
Aristica, esti de coma!! M-am prapadit de ras la mesajele tale! ( iar al meu sot e-n post si se abtine de la glume si alte d-astea, si se oftica, sic!).
Brotacel, felicitari!! Nu te grabi sa-ti vezi samburelul la eco, e prea devreme acum. Sigur e acolo, isi face cuib. O sa vezi tu...
.
Floaredemac, tu ce mai faci?
Felix, tu?
V-ati mutat la odisee?
Deci, n-are nimeni LA, ca mine.. m-ati lasat sa sufar singura 
.
Sper doar sa nu fiu si mutanta, ca am auzit ca am toate sansele, in caz de-s mutanta, avand si LA, sa ma bage pe heparina.
. Maine dimineata sunt la Synevo, s-apoi plecam din Bucuresti, slava Domnului, cateva zile.
Va pup!
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
letzy81 spune:
Felicitari Didiloo!
Ma bucur din suflet ca totul a decurs bine!
Bine ai venit bebe Andrei!
Sa fii sanatos,frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Paula multumim
,ma bucur ca te gasesc gata de "lupta".
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+

p@ulici spune:
Letzy la ce te referi cand zici lupta?
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
denisa220972 spune:
SARA_HS acum serios vorbind, s-ar putea sa nu aiba rechizite la cate persoane cu probleme se perinda pe acolo,este o idee ok, bineinteles cu ce poate fiecare.
Eu dau o tura in marfa sotului![]()
Ptr. BB Andrei sa creasca mare, sanatos(frumos este, ca-i de-al nostru)iar Didilo refacere rapida fiindca are de treaba.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Ruxandrada spune:
Brotacel, 
buuuuna veste! Nu-ti mai face atatea griji, mergi la beta ca e cel mai relevant.
Paula,
multumim de veste! Sa traiasca bb, iar mamica Didilo sa se bucure de el!
Va pup pe toate!
R.
11+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis Cine ma ajuta si pe mine cu 2 cutii cu femibion cu DHA? Mai am doar pt o luna... Ajunge cineva in Ungaria in perioada asta? Am cautat pe un site, sa comand din Germania, dar costa 120 lei fata de 85 in Ungaria. ![]() 18+ ![]() incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!![]() MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate... Dupa Ademar Barros, poet brazilian. |
in ungaria femibion 400+DHA e aproape 6000 de forinti
s-ar putea sa ajung, dar nu promit nimic, daca am drum iti dau PM
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
mrnscmnc, eu sunt cu RH- si sotul cu RH+
prin februarie/martie m-am trezit si eu cu un staphylococ saprophyticus, l-am tratat cu ciprofloxacin. acum mi-a iesit ureaplasma pozitiva, dar rezistenta la ciprofloxacin si o tratez cu azotirox. sper ca la inceputul lunii viitoare sa pot spune ca am scapat de balauri
nick6800, sa-ti traiasca fetita. si sa ii faci o surioara sau fratior cat de curand
denisa220972
felicitari pt rezultat
felix! 13+
si mare! 5,5!
SARA_HS concediu placut. si te asteptam si cu vesti despre mutatii.
si eu am fost impresionata de viorica si uscatescu! oameni de caracter! si dedicati. nu imi vine sa cred cate ore pe zi muncesc femeile astea, si cata rabdare au pentru fiecare in parte...
aristica 

super tare descrierea ta despre FIV! iti doresc un PAC-PAC, treaba-i rezolvata! cu reusita si incununat de beta mare mare!!
brotacel83 felicitari pentru liniute!! sa fie intr-un ceas bun!
Bebe Andrei, pui de Didilo, bine ai venit! sa cresti mare si sanatos!
Floaredemac, ce mai fac liniutele tale?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
floaredemac spune:
Dragele mele, am zis ca daca sunt in concediu am mai mult timp pt forum... da' de unde! V-am zis eu ca am musafiri: mama si cele 2 nepotele de 4 si 10 ani. Pai sa vedeti voi ce gradinita am in casa cu 3 copii... nici sa mananc nu apuc de ei!!!
-V-am citit asa in fuga, asa ca sa facem onorurile: felicitari Didiloo, sa dea Dumnezeu sa avem toate copii sanatosi si sa facem in ciuda trombilor! Felicitari Brotacel! Si eu am fugit data trecuta la eco la 4 saptamani, nu s-a vazut mai nimic asa cum spui si tu, asa ca de data asta am ales sa astept. Oricum nu am ce face. Ma incred in Dumnezeu si Il rog sa ma ajute sa accept deciziile Sale, oricare ar fi ele. Asa ca eu merg la eco abia din 30 august incolo, cand voi avea cu voia lui Dumnezeu aproape 7 saptamani. M-as fi dus mai devreme, dar oricum plec in concediu.
-Va multumesc tuturor celor care ma sustineti si v-ati interesat de mine, Sara, Alla, Felix
pe toate si pe cele nementionate si imi cer scuze ca nu le-am scris! Jur ca nu am avut niciodata atatea prietene, atatea persoane pe care sa le intereseze soarta mea!
-Inca nu am mari semne de sarcina, dar incerc sa fiu pozitiva mai ales ca intru in perioada in care am pierdut sarcina data trecuta.
-Am aflat un pret pentru Femibion 1 : 3480,-Ft ca. € 14,00, de 30 de pastile. Femibion 2 nu stiu cat e. Asta e ultima strigare, maine plec asa ca cine vrea sa dea un PM, eventual.
-Felix, iubito, promit ca ma pun pe lista de gravidute dupa prima ecografie! Ma topesc cand vad cum cresc saptamanile la semnatura ta, imediat incepe bebe sa isi faca simtita prezenta in burtica ta si o sa te bucuri de primele miscari!
-Nu am primit rezultatul la homocisteina si sunt un pic incurcata, oare in functie de homocisteina primesti Clexane???
Azi sun iarasi, nici nu stiu cum sa fac sa nu deranjez la Fundeni.
Cam astea ar fi noutatile, imediat face ochi juniorul meu si incepe alergatura. De alergat alerg in continuare, dar incerc sa nu il mai ridic.
Va pup pe toate si azi incerc sa stau mai mult la calculator, ca sa colectez PM-urile voastre daca vor fi.
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

18+
fericita de copilas sanatos!