Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 9
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Dar oamenii aia ce backup au pentru luat copii de la gradi?Sau nu au copii? |
sacrificed spouse (sau sacrificed significant other), nanny (una, doua, cate incap) driver. Cam asta e ... scorul...
elaga spune:
Buna seara tuturor!
Am si eu un baietel nascut pe 23 septembrie 2008, Tudor Alexandru. Sper ca ne primiti si pe noi chiar daca am intarziat un pic.
abe spune:
ada ma alatur si io multimii si zic 
pe mine ma ia groaza la gandul ca la un moment dat va trebui sa ma intorc si desi ma bucur ca mai am un an sau poate chiar doi imi dau seama ca imi va fi de doua ori mai greu...
preety sunt dragute si palariutele dar Sorina superba!
lala cand ai timp poate ne spui si noua cum faci chiftelutele alea...
dya burtica-i bine, bebelu tot fetita a ramas
...tot blanca...
concediu placut!
multumesc pentru raspunsurile referitoare la spalatul pe dinti.
copchilu meu a facut cunostinta cu ideea de pedeapsa astazi...i-a rasurnat de doua ori sucul lu taica-su, facand totul varza in jur (laptop, masa, covor, etc), asa ca a fost luata in spinare si dusa in dormitor in patut. valeu, ce jale!!!! nu m-am dus dupa ea ca sa nu stric tot efectul, e prima oara cand i se intampla asa ceva, i-a explicat taica-su in doua vorbe de ce a ajuns cat ai clippi in patut dar io inca nu stiu daca sa o consider o metoda buna sau nu....oricum cred ca a inteles mesajul...
mami de Maria si
26+
lala77 spune:
Neata!
Abe, pt chiftele fac asa: curet dovleceii, ii dau pe razatoarea mica, ii sarez si ii las cam 30 min intr-un ciur sa se scurga apa din ei; eventual ii storc putin. Apoi ii amesteci cu telemea rasa, 1 ou, marar si putina faina si ii prajesti. Eu pun cu lingura amestecul in tigaie ca iese destul de moale. Ii scoti apoi pe servetel sa scoti uleiul in exces si ii servesti cu iaurt sau tzatzichi.
Cu pedeapsa, eu cred ca pricepe ca te-ai suparat. Eu nu l-as fi pedepsit decat daca ar fi varsat intentionat sucul, de ex. Ca asa si eu sunt toanta uneori si mai dau peste cate un pahar. Dar daca zici ca a facut de doua ori, poate ca nu-i chiar asa nevinovat omul.![]()
Gaia, cred ca o sa le treaca pana la urma.Eu am avut asa niste mustrari de constiinta ca nu mai fac ce/cate faceam inainte.Insa am considerat ca famila e mai importanta. Apoi multi dintre partenerii mei care imi reprosau ca nu mai raspund la tel duminica au avut si ei copii. Si in vara asta am avut surpriza sa constat ca si ei au rupt din programul de munca pt familie: unul nu vorbeste cu nimeni pana la 10 dimineata ca sta cu baiatelul de 6 luni, altul nu raspunde la tel in week-end nici daca se termina lumea ca sta cu fiica-sa. Si sunt barbati cu neveste, bone, bunici, etc. Deci nu eram eu defecta.
Mai ales strainii au cultul asta pt cariera si am vazut in Anglia femei aproape marginalizate la serviciu pe motiv ca aveau familie si nu prea serveau overtime, desi nu li se spunea asta niciodata. Nu e corect, bineinteles insa nu-mi da in cap, dar eu cred ca nici nu se poate sa faci ce/cum faceai inainte de a avea copii daca inainte erai maritata cu compania.Dar nu-i cu suparare; odata impacata cu ideea, cred ca gasesti un echilibru. Eu asa as privi lucrurile. Ca si cum mi-as schimba jobul cu unul care ssa-mi permita sa ma ocup si de familie.Doar ca e tot la firma aia.
Noi am dormit ca trenul. Si ne-am trezit dimineata uzi leoarca. De pipi de la Alice care de oboseala nu s-a mai putut trezi. Si eram uda pe stanga de la Alice si pe dreapta de la Anna care umpluse scutecul si ii daduse pe langa. Au baut multa apa in padure aseara ca isi tot puneau gheata cu apa si se jucau asa. Si acum eu spal salteaua.
Saptamana trecuta a adormit in alta camera Alice la tv si a facut pe ea; am mutat-o la mine in camera si a mai facut o data noaptea. Asa ca dimineata aveeam deja baia plina de rufe, saltele de spalat.
Atunci mancasera un pepene mic amandoua.
La noapte pun ceasul sa sune si ii aduc olita.
Elaga, bine ai venit!

gaia.nevia spune:
Lala, da, este exact cum spui. Mie mi-a trebuit doar saptamana asta ca sa ma "resemnez", adica am inteles ca doua neveste nu se poate. Sau doi stapani si sa dai 100% cum zicea sefu mare la amandoi.
Intrebarea ramasa fara raspuns este... e dispusa compania sa inteleaga asa ceva... sau mi se va da cu firma in cap peste un timp: "up, or out"!
Sincer, nu mi-as dori sa stau si mai multe ore departe de copii decat stau deja. Se simte ca le lipsesc, si Teo cel putin recupereaza vorbind intr-una, parca nu-i ajunge aerul sa spuna tot, se culca foarte tarziu si se trezeste foarte devreme si tabara cu gura pe mine. Cam la prima geana de lumina...
Si eu... ma supar ca sunt varza cu somnul...
dyanira spune:
Neata!!!
Ada si eu zic exact ca si Lala.In plus eu sunt mai putin dornica de cariera de cand il am pe Deiu de ex de abia astept sa termin doctoratul asta sa nu mai am timp pierdut si cand ma gandesc ca inainte mai vroiam sa mai fac si altu
Lala exact asa fac si eu chiftelute de dovleac e singurul fel in care eu mananc dovleacu ies gustoase...
M-am apucat de bagaje.Pana maine noapte cand plecam cred ca le termin...
Mai am de cumparat cate ceva, epilat, etc...de abia astept sa ma vad plecata ca sa stiu ca am terminat cu nebunia asta cu bagajele.
Vroiam sa va mai intreb ceva.Aveti lada frigorifica portabila??Cat tine rece cu pastilele alea?Merita cumparata una?
Ah si inca ceva vroiam sa va zic ca sunt reduceri mari la Leonardo mi-am luat ieri 2 perechi de pantofi din piele la super pret si super comozi.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
preety spune:
Abe / Lala multumim!
Dyanira intelesesem de la o tipa pe care am intalnit-o in vacanta ca sunt foarte bune cele care se conecteaza la bateria masinii... ea avea 2 in masina si era super incantata de ele... venise pregatita cu de toate de mancare si pe acolo doar le incalzea... de... cu copilul mic mai greu...
Elaga bine ai venit!
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
dyanira spune:
Preety multumesc.
Vroiam sa iti spun ca mi se pare super ce crosetezi tu si faptul ca ai invatat singura si ai ajuns la o asemenea performanta imi da curaj sa incerc si eu cand vin din vacanta ma apuc.
Si ca o pregatire spune-mi ce fire folosesti si ce croseta cum se cheama sa caut si eu sa cumpar sa fiu pregatita de atac desi cred ca nu voi ajunge niciodata la performanta ta.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
elaga spune:
Uitasem de reduceri. Merg si eu astazi sa vad ce gasesc la Leonardo. De vreo 2 ani imi cumpar incaltaminte numai la reducere.
Multumesc pentru urarile de bun venit.
elaga spune:
Am vazut ca voi ati invatat deja copiii la olita. Poate imi dati cateva sfaturi. Noi deocamdata nu ne-am ocupat serios de acest aspect, dar ma gandesc ca ar cam fi cazul.