Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 10
andreutac spune:
Hello,
Prima jumatate de week-end a fost perfecta. Ieri, am fost la botezul baietelului unor prieteni+petrecerea de 2 ani a fetitei lor si a fost super! Au organizat petrecerea in curtea nasilor lor, iar copiii au avut parte de balaceala in piscina, tobogan,fel de fel de jucarii, asa ca pt. prima data in aproape 2 ani n-am stiut ca avem copil

. Si pe langa asta ne-am intalnit si cu alti prieteni cu care nu ne mai vazusem de la botezul Evei. Super!
Acum am bagat pitica la culcare, iar cand se trezeste luam mini piscina din dotare si ne ducem la nasii nostri pt. o alta runda de balaceala. Yuhuuu
Pretty, da stiu ca ai rabdare si talent pe deasupra! Bravo! Ce-i drept ai avut si un exemplu super bun, Claudinna
Dya, concediu placut si spor la crostetat, daca te-ai molipsit si tu cu microbul asta!
claudinna spune:
hello
v-am citit, dar n-am ragaz sa scriu
preety, super lucrusoare si ma bucur daca ti-am deschis apetitul de crosetat!!
Dya, eu nu plec la drum fara lada frigorifica
se conecta la masina, insa cand am fost intr-o excursie de 2 saptamani prin Moldova, s-a ars si cred ca a afectat si ceva la masina, nu mai tin minte
oricum, pt drum de o zi si pauza, merge, acum, depinde si de calitatea produsului...noi n-am luat ceva extraordinar
acum i-am luat baterii din alea de se congeleaza si sunt f multumita
am pus carne congelata, iaurturi...diverse
si cand ma duc la cumparaturi in alta localitate o iau cu mine, sa nu se strice alimentele pana acasa
mancarea lui R o pun in lada, la drum lung si decat scot borcanul, ca din frigider si-i dau sa pape
eu zic ca merita
claudinna spune:
mie imi place dovlecelul de ceva vreme...adica nu mi-a placut mereu![]()
si chiftelute (de care am facut si eu azi
) si pane sau pur si simplu prajit
eu il mai fac si fiert, apoi pasat si amestecat cu maioneza si usturoi pisat
e bun de pus pe paine
dyanira spune:
Claudinna deci tine rece ceva vreme si cu pastilele alea care se tin in congelator inainte?Cam cate pastile din alea pui in ea?
Cum ai zis tu ca faci dovlecelul eu fac conopida fiarta, pasata cu maioneza si putin usturoi tot asa de pus pe paine e tare buna.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
[b]Dya, tine destul, mai ales daca iei, de ex si niste pachetele cu carne congelata...faci straturi asa si daca ai alimentele deja reci, adica nu de la temp camerei, ci direct din frigi
eu am 4 pastile pe care le pun pe fundul lazii si una vine asha pe un perete
nu poti nici sa iei prea multe pastile, ca nu-ti mai ramane loc pt alimente
ce sa zic, am ajuns cu carnea congelata la munte, dupa aprox 7 ore..dar nici in masina nu a fost cald, ca am mers cu aerul...
si eu mai fac conopida asha
dyanira spune:
Sunt putin ingrijorata, Deiu mi s-a parut usor febril azi la mana ca eu asa imi dau seama si cum tot mi se parea cald i-am pus si termometrul odata desi nu suporta(chiar voi reusiti sa le luati temperatura rectal?) si mi-a indicat 37,6 deci nu era febra.Insa a fost si cam marait si se cam tinea de o ureche
Daca l-am intrebat ce il doare imi arata capul eu stiu ce o fi, de mancat a mancat destul de bine deci nu cred ca e de la gat...
Dar noah ca sa fie plecarea mai palpitanta.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
claudinna spune:
pai atunci de ce esti ingrijorata?
37.6 dupa ce ai scazut cele 5 unitati?
R sta sa-i iau temperatura
LE: mai urmareste-l totusi, mai ia-i temperatura, ca poate sa oscileze
sanatate multa!!
preety spune:
Hi fetele.
Dya cred ca Deiu simte ca plecati si e si el putin mai agitat. Totusi mai verifica-i din cand in cand temperatura ca sa fi sigura ca nu e nimic.
Detalii despre crosetat iti dau cand va intoarceti si sunt sigura ca iti va da si Claudinna.
Claudinna pupicesc si binenteles iti multumesc mult ptr tot.
Andreutac ne bucuram mult ca v-ati simtit bine.
La noi e un pic mai naspa. Azi se termina concediul lui tati si ne obisnuiseram sa iasa zilnic cu noi in parc si sa-si petreaca mai mult timp cu Sorina... de maine... o luam de la capat doar noi doua...
In rest, am facut supita de rosii care a fost mancata f bine si de tati si de Sorina, dar evident, dupa ce s-a racit. Cald nu intra nimica...
Ma gandesc insa ce sa le mai fac pentru diseara desi cochetez parca cu un file de peste...
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
lala77 spune:
Claudinna, mie imi plac dovleceii si umpluti. Exact ca ardeii.Sau ii tai pe lung si ii umplu cu carne tocata si radacinoase date pe razatoare si ii fierb in suc de rosii la cuptor. Le faceam asa fetelor cand erau mici si am dat si eu de gust.
Sau pun in piureul de cartofi dovlecel fiert. Si asa e buuuun.
Dya, hmmm, pasta de conopida.
Vrei sa mor aici, bre doamna???!!! Eu sunt la regim.
Si eu cred ca D se agita ca vede ca va agitati voi.
Eu as vrea sa iau un termometru de ureche. Ele deocamdata stau sa masor in fundulet;si oricum eu de-astea nu negociez cu ele, le tin cu forta daca e nevoie. Dar mas toaca socrela ca e neigienic, ca daca se misca odrasla pot sa o ranesc, etc. La ei nu se foloseste metoda asta decat de catre medic in spital.
Am intrebat pediatrul si mi-a spus ca nu mi-ar recomanda ca nu prea e precis. Dar ma gandesc ca aia il folosesc , o tara intreaga. Si am vazut la d-na Culcer ca numai cu el masoara. Aveti vreo parere? Are cineva termometru de ureche?Cum e?
Preety, imi pare rau ca ramaneti singure iar.
Andreutac, distractie placuta in continuare!

Intr-adevar, piscina+curte+macar inca un copil=succes garantat. Alice si Anna cu asta se ocupa zilnic. Si de cand ma mai inteleg cu Alice e asa bine ca o antreneaza pe sora-sa in tot felul de activitati: o pune sa cante, sa inoate cu colacul, sa numere bile, o ajuta pe tobogan,etc.Asa ca eu imi vad de ale mele. Nu pot sa plec de langa ele dar macar nu mai fac ca rata toata ziua.Imi iau lap-top-ul si ma asez langa ele sub o salcie si ma dau pe net.
Mama denaturata.![]()
Azi Anna a adormit inaintea lui Alice si nu le-am culcat impreuna. Am culcat-o pe Alice cu mine. Si cand ne-am dus la culcare mi-a spus
"asa frumos e cand scapam de sora-ta si suntem numai noi doua!"
Cred ca saraca s-a saturat s-o tot tulbure Anna.Asa ca maine i-am promis ca o iau cu mine sa cumparam usi (ne facem o casa mai aproape de oras ca sa fim de la toamna aproape de gradinita). Era asa entuziasmata ca mi-era teama ca nu mai adoarme.Cica "la camera mea eu imi aleg usa; si daca peretii mi fac rosii usa trebuie musai sa fie roz".
Maine oi vedea eu pe unde scot camasa.![]()
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna pai atunci de ce esti ingrijorata? 37.6 dupa ce ai scazut cele 5 unitati? R sta sa-i iau temperatura LE: mai urmareste-l totusi, mai ia-i temperatura, ca poate sa oscileze sanatate multa!! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
37,6 pe termometru deci temp lui normala insa parca nu e el, e maraicios, agitat etc. sa vedem mai pe seara acum doarme.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR