Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Preety multumesc pt ajutor.
E greu dupa un concediu ca v-ati obisnuit impreuna dar va reintrati voi in ritm repede.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

salutare tuturor!
Am reusit sa intru si eu cateva min pe net, cu Mark coautor al mesajului
Dya si noi ne luam lada frigorifica in concedii...pun toate alimentele in frigi inainte si le pun in lada chiar inainte de a pleca. Pe fundul lazii pun 4 rezerve iar deasupra alimentelor inca 3 si mancarea tine f bine. Adica daca drumul este ff lung exista riscul sa se dezghete alimantele congelate, dar tot vor sta la rece....Drum bun si distractie placuta....
Am ajuns la concluzia ca eu nu stiu sa-mi gestionez timpul (sau copilul) Cand si cum mai reusiti sa mai si crosetati???...Mark cred ca mi-ar smulge croseta in secunda 2....sau sa-l las nesupravegheat si eu sa crosetez cred ca in 5 min totul ar fi cu susul in jos in casa.
Ce mai face Lumi...nu am mai citit eu sau nu a mai scris?
In alta ordine de idei azi au intrat chiriasii in ap nostru si au inceput sa-si aseze hainele (in dulapurile meleeeee)....am avut un sentiment ciudat...
revin...nu stiu cand....

Mergi la inceput

Dya poate pur si simplu e de la caldura....caldura il moleseste, ii scade pofta de mancare si ii creste un pic temperatura corpului....dezbraca-l (mark acum e doar in pampers)si hidrateaza-l bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut Mark!!
Xor, eu crosetam cand dormea R, altfel n-as fi putut...la un moment dat se juca si ma lasa in pace...sau prin curte, crosetam si el se juca...deh, dambla!

minunat ca va mutati intr-o noua casa!

lala, vezi, de dovlecei umpluti uitasem! si noi facem!!

buna treaba asta cu piscinuta! si la noi functioneaza biine!! n-ar mai iesi de acolo

Mergi la inceput

claudinna - pai cand doarme abia reusesc sa strang ce a imprastiat cat timp a fost treaz si eventual sa mai fac si ceva mancare....nu-mi mai ramane timp....clar, nu stiu sa-mi gestionez timpul....
Babytzaaa - ce mai faci??? mama ta?? sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Neata!!!
Ada si eu zic exact ca si Lala.In plus eu sunt mai putin dornica de cariera de cand il am pe Deiu de ex de abia astept sa termin doctoratul asta sa nu mai am timp pierdut si cand ma gandesc ca inainte mai vroiam sa mai fac si altu
Lala exact asa fac si eu chiftelute de dovleac e singurul fel in care eu mananc dovleacu ies gustoase...

M-am apucat de bagaje.Pana maine noapte cand plecam cred ca le termin...
Mai am de cumparat cate ceva, epilat, etc...de abia astept sa ma vad plecata ca sa stiu ca am terminat cu nebunia asta cu bagajele.

Vroiam sa va mai intreb ceva.Aveti lada frigorifica portabila??Cat tine rece cu pastilele alea?Merita cumparata una?

Ah si inca ceva vroiam sa va zic ca sunt reduceri mari la Leonardo mi-am luat ieri 2 perechi de pantofi din piele la super pret si super comozi.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Noi avem dar frigider care se conecteaza la baterie. E perfect cel cu doua tipuri de alimentare la masina si la priza normala. Noua ne-a fost de folos. Mai ales cand era Matei mai mic si ne caram mereu cu de toate. Tine destul de bine rece. Mai putin decat un frigider normal insa este si in functie de cat il incarci. Noi am pus pana la refuz in el si facea fata.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Beeeiii, mie imi vine sa ma impusc. Anna are febra 39.0.Ca doar n-a mai avut de mult.
Si lui sora-sa ii curge o chestie dintr-un ochi. Si mi se pare ca si Alice frige dar am masurat si nu. Inca.

Edit: am uitat de muci. Avem si de-aia.

Mergi la inceput

ufff Lala va dorim o noapte linistita....sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

lala, noapte linistita!!!
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lala, am mai povestit eu pe aici. Avem si termometru de ureche... nu am reusit sa-l dovedesc eficient la tipul de febra de-l fac ai mei.
Ei frig doar prin diverse parti, si sar ca apucatii de nici nu zici ca au febra.
Pana nu-i prinzi sa le iei rectal, nici ca-ti vine sa crezi ca citesti 39.8 de exemplu, cat avea Dorel adineauri.

Daca trebuie sa aleg antitermicul intre novocalmin si nurofen, eu simt nevoia sa ii iau rectal.
Nu ii iau daca nu mi se pare la mana ca frige rau. Acum m-am si obisnuit cu ei, adica nu pe frunte trebuie sa pun mana... pe ceafa, pe gat, pe piept, pe burta... daca mi se pare mie ca are copilul febra si totusi fruntea e ok, precis e alt loc pe corp care arde ca focul.

Cum spuneam deci, Dorelu a avut 39.8 si tuseste ca naiba. Nu cred ca a tusit vreodata asa rau. I-am facut aerosoli in seara asta, cu ser si cu gencydo ca sa respire calumea. I-am scazut febra, si acum vad ca doarme de parca nu s-ar fi chinuit toata ziua cu tusea aia groaznica.

Mi-au furat oglinda pe stanga de la masina, asa, de sub geamul nostru (acum vreo ora).
Sunt plina de spume, l-am injurat si blestemat pe ala in toate felurile, sa ma ierte Dumnezeu. Nu vad cand in programul meu zilnic de cacat o sa ajung la service sa-mi pun alta oglinda...

Mergi la inceput