Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, tare fain mai povestesti tu acolo.
Si eu am mai zis ca imi smulgi un zambet aproape de fiecare data (chiar daca situatia nu e uneori prea roz).
Dar oamenii aia ce backup au pentru luat copii de la gradi?Sau nu au copii?

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!
Am primit aprobarea sa-mi bea cafeaua in fata computerului, cu toate ca-s copiii nehraniti .

Ioi, Ada, ioi!!! Ma trece cu friguri cand ma gandesc ce ma asteapta si pe mine din octombrie... Hai, tine-te tare, arata-le tu cine-i SUPER-MAMA!

Azi avem planuri de mers la piscina in Felix, dar... la cat de innorat e cerul, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna ziua....tot de la servici...
Am citit pe diagonala din urma si am vazut ca purtati deja discutii laborioase cu prichideii....al meu nu spune decat cuvinte, iar de raspuns la intrebari...n-are rabdare nici sa le asculte....(o fi de rau?)
Ada - grea reacomodarea si la un serviciu mai putin solicitant ce sa mai spunem la tine....
Dya - ca ai intrebat de mine....absenta mea e oarecum explicabila prin faptul ca trecem printr-o perioada de tranzitie...si anume...casa e APROAPE gata, am carat tot bagajelul din apartament acolo dar bininteles nu am avut inca timp sa il si desfac de unde rezulta un apartament gol si o casa plina ochi de saci si..fara instalatie sanitara terminataAstfel incat, mi-am luat copilul si sotul din dotare si ne-am mutat..la parintii meiPt vreo sapt (sper). Si cum toate grelele vin odata, marti am facut transportul cu tot calabalacul si miercuri au plecat TOTI (mama, tata, nasi, matusa, sora etc) care ma mai ajutau cu baiatl si la treaba....in CONCEDIU...deh, aveau bilete,rezervari....TOTI odata si TOTI acum! Asta e...numai eu stiu cum fug intre serviciu si cele 3 case in care am cate ceva de facut....dar...nu mai e mult pana departe!!!
Mark refuza mancarea de cand ne-am mutat...probabil ii lipseste scaunelul lui de masa,casa lui, rutina cu care se obisnuise....imi e asa mila de el mai ales cand ma gandesc la faptul ca in aprox o sapt iar il mut...
In concluzie, va pup pe toate si mai intru de la serv cand timpul imi permite....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

iasu' continua raportarea

spalat pe dinti: o spal in fiecare seara in cada. nu sta cum trebuie, imi tocaie periuta. si da am observat si eu o oarecare culoare galbuie pe dintii ei. pasta am luat si eu colgate dar "utzua" = ustura si am trecut la una cu aroma de capsuni de la baby planet.

"disparut": si eu dispar de cate ori o las la/cu mama. si astfel nu avem crize de plans. nu stiu la gradi cum voi proceda ca deja sunt intr-o depresie maxima. mi-e groaza. norocul meu e ca sunt nevoita si ca nu am incotro, ca altfel...cedam de mult.

Clau, daca nu uit iti furnizez si eu detalii de concediu (in sept).
Si apropos de batut, daca incerc sa prind vreun tantar sau musca, aud: "ce batat mama?"

ada, no comment doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Xor,imi pare rau de micut. Dar se va obisnui.Si cred ca si caldura poate fi de vina.
Spor la treaba!

Ada, succes in continuare. Pana la urma te lasa in pace ca se plictisesc.
Cam tot asa ca tine m-am simtit si eu cand am nascut-o pe Anna si cateva luni dupa. Fiecare isi gaseste echilibrul in felul lui.

Kllemi, nu-ti face griji ca nu se spala bine. Macar incearca. Cand o sa creasca si o sa priceapa va face treaba mai buna. Alice facea asa si o data i-am spus pediatrului sa-i spuna ca sunt dintii galbeni, ca se cariaza; m-a "admonestat" pe mine . Asa ca am venit acasa si am spalat-o eu cum trebuie si la protestele ei ii ziceam "asa a zis doctorul, doar ai auzit". La Alice tinea si inca tine "asa a zis doctorul". Cand o sa mai cresteti si vezi ca pricepe cate ceva il pacalesti cu ceva similar. Pana atunci l-as lasa a sa; bine ca macar stie la ce foloseste. E mult mai ciudat sa vada pasta si periuta prima data la 3 ani.

Noi am mers la culcare si cand dormeam mai bine a venit un expert sa-mi faca o expertiza la un lan de porumb. Pe care am cerut-o eu, dar nu in week-end nene!Si chiar langa casa am un ciobanesc mioritic de vreo 60 kg cu un sonor de multi decibeli care e complet crizat cand vede straini. Asa ca toata lumea e treaza.De mine imi e cel mai mila ca eu chiar eram obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

vad ca e pauza pe aici... drept ptr care poftiti la vizionat inca o palariuta: http://entertainment.webshots.com/photo/2302213870104345122DrAOhP (zic eu ca incep sa fac modele mai complicate).
Multumesc mult Claudinna pentru ca mi-ai facut "pofta" de crosetat!!!

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

lala ce ziceai de somn...noi nici acum nu dormim ...dar nici nu cred ca ar trebui sa ma enervez, atata timp cat sa trezit la 12
In legatura cu spalatul pe dinti ai dreptate, ar trebui sa mai astept sa inteleaga mai bine, dar numai ca ma gandesc sa nu fie prea tarziu, daca deja a au inceput sa se ingalbeneasca...in fine
Ciobanescul este al tau??? eu sunt lesinata dupa asftfel de caini...ma rog dupa toti cainii in general

ada ........aaaaa.......esti tare, chiar nu am cuvinte....si eu ma vait cu UN copil iar cu serviciul...ce sa mai, chiar pot sa zic ca esti "supermama"

xor bafata la mutat...nu sti ca asa se intampla de obicei...cand ai cea mai mare nevoie de ajutor, atunci se gandesc sa plece, iar cu copilul trebuie sa ai putina rabdare pina se acomodeaza si el

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

preetyyyyyyyyy.... tu ti-ai propus sa ne faci sange rau, sau aide gand sa ne dai si noua ceva din toate frumusetile alea??? aaaaa????....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

kllemi nu mi-am propus sa va fac sange rau... dar la ce bun sa le fac daca nu le si arat... de... e frumos sa fi laudat ...
Iti trimisesem deunazi un PM. L-ai vazut?

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Kllemi, da este al meu ciobanescul mioritic; are 8 ani si e baitelul meu. Pacat ca i-as cam cazut guvernul ca de cand cu copiii nu-l mai bag in casa-inainte dormea cu noi in pat.Acum nu se mai poate. Si mie imi plac mult cainii; mai am doi ciobanesti germani superbi, unul are 11 ani si unul 9.

Noi am fost la gratar in padure cu niste prieteni. A fost frumos dar cam cald.
Acum Anna umbla prin casa cu o carte de-a ei si spune "ceceste". Ii place la nebunie sa-i citesc povesti, lucru nou pt mine ca lui Alice nu i-a pl;acut niciodata. Si Anna mereu imi aduce o carte si spune sa-i citesc. Si stie si care cum e ca imi aduce "Scufita rosie" si spune "mama, upu" sau "Alice in tara minunilor" si zice "tititza" (fetita).Si le asculta cu placere ca sta cuminte si cand spun ca a mancat-o lupul pe bunicuta ea zice "vai,vai".

Preety, bravo!

Gata, a venit cu "upu" (lupu).Nu mai am scapare. Alice a adormit in masina si am mutat-o asa in pat; are un jeg pe ea...N-o muri pana maine.Noapte buna!

Mergi la inceput