Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Lumi, frumosi mai sunteti ii pove mereu soatei de voi, mai ales de tine mama eroina (in ochii mei) si acum te-a vazut si a zis ca esti taaare solida:))) au grija hunisorii sa te mentii?
Nikol, te intrebam ceva in cap trecut cred ca ai sarit cu cititul:( multa bafta cu acomodarea!

Ahh oare ce m-ai intrebat, ma bag la rascolit!Sorry chiar nu-mi aduc aminte, stii tu neuronul singuratzel!

Gata am citit, de fapt am recitit dar am uitat sa-ti raspund.
Primele analize mi-au iesit nu mai stiu cum se numesc la limita, ceva cu hepatita dar zau ca am uitat acum.Doctorita mi le-a dat sa le repet si au iesit minunat, asta dupa ce a bagat sperietii in mine, cu cezariana cu faptul ca nu voi putea alapta, cu nu stiu ce imunizare prin vaccinare ar fi trebuit facuta pt mine in sarcina si pt. copil imediat cum se nastea.Dar se pare ca suntem sanatoase tun amandoua!:)Thanks GOD!!!

cu K2 in 28s si mamica de K1

multi si multu pt raspuns.
poate "ma vede" si pe mine Lavinia si ma lamuresc si eu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Abe imi poti trimite si mie link-ul pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Noi am fost pe la spital. Eu si cu Dimitri, internati doua zile. Am plecat de la mare noaptea intai la Camera de Garda de la Mangalia si apoi cu diagnostic de Criza de astm la Grigore Alexandrescu unde am stat doua zile si am iesit cu diagnosticul de pneumonie interstiala. Acum e ok, si-a revenit, mai are cateva zile de tratament, intre timp a racit si Alexei. La Dimitri evolutia de la muci la insuficienta respiratorie a fost super rapida in nici 24 de ore eram la camera de garda cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ah da si inca ceva. Nu doresc nimanui sa aiba nevoie dar daca totusi aveti mergeti cu incredere la Spitalul de Urgenta din Mangalia, a fost o experienta ok, cu oameni normali, spital renovat, interventie rapida si fara spaga (nu am incercat nici noi sa dam dar nici nu ne-a cerut nimeni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Muhh, sanatate multa copiilor!
am fost si eu azi cu R la dr, laringita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Sanatate multa bobocei dragi dimitri, razvan si puiut Teo.

Ada cum mai e Dorelu? Tot cu febra?

irina mie mis e pare super ok pentru a doua zi de gradi!!! S-o tineti tot asa!!!

andy-galro concediu placut, distractie maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

muuh sanatate puilor tai, insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

claudinna uffi, sanatate lu Razvanel!!!

Sanatate tuturor boboceilor ca nu mai stiu care e bolnavior!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello, va salut si eu ca mai mult nu ma mai tin balamalele.

Dorelu nu mai are febra, doar tuse destul de naspa si muci grosi. Nici nu stiu daca sa-l duc maine sau nu la gradi... Starea lui e foarte buna, mult prea buna pentru a rezista in casa cu bunicul... mi-e frica sa nu-l intorc sau ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Noi am fost pe la spital. Eu si cu Dimitri, internati doua zile. Am plecat de la mare noaptea intai la Camera de Garda de la Mangalia si apoi cu diagnostic de Criza de astm la Grigore Alexandrescu unde am stat doua zile si am iesit cu diagnosticul de pneumonie interstiala. Acum e ok, si-a revenit, mai are cateva zile de tratament, intre timp a racit si Alexei. La Dimitri evolutia de la muci la insuficienta respiratorie a fost super rapida in nici 24 de ore eram la camera de garda cu el.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

of Miruna ..sanatate multa lui Dimitri!

Spune-ne si noua care au fost simptomele ..sa stim cam cum evolueaza asa ceva!

Mergi la inceput