Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lumi, hunii tai la mare m-au dat gata! Cand s-au facut, soro, atat de mari??!! Sunt niste lungani si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Lumi,cat stati la Slanic Prahova?
Noi iti zic sincer ca ne-am cam plictisit acum aproape doi ani cand am fost.E drept ca era si David mic mic si nu prea avea ce activitati sa desfasoare

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

de luni pana sambata sau duminica. noi ne-am plictisit si la mare, pe final, asa ca ma astept si aici:)
om vedea.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, multumesc tare mult!
intr-adevar, sunt niste lungani (si niste slabanogi, as adauga), dar e timp ptr toate.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

lumi v-am admirat si eu in pozele de la mare, mie mi se pare ca hunii au nste fete de bebei in apa si de baietei mari pe uscat iar lui tati ii sta minunat cu cate un voinic pe fiecare brat!!!! Cat ma bucur ca ati avut o vacanta minuanata!!!!

dya vacanta placuta si vreme buna!!!! Sa va intoarceti bronzati si bine dispusi!!! Pana tunci sper sa se rezlve si cu bua sau bona.....

nausica Chiar, pe Ania nu ne-o arati si noua deloc?!

nikolici in fiecare zi citesc c sufletul la gura sa vad cum se acomodeaza K la cresa, am vazut ca ati avut si zile bune dar si rele.... Sper ca raportul zile bune/zile rele sa se rastoarne repede in favoarea voastra!!!! Din pacate, stiu sigur ca in unele crese si gradinite de stat lis e da ceva de linistire, ca sa nu aiba batai de cap cu copiii si sper din suflet ca la voi s anu fi fost cazul, si sa fi fost asa cum spunea si lumi oboseala acumulata si plans mult!!! Va tin pumnii stransi stransi!!!

Mai merge careva la mare de vineri????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi sunteti o familie taaaare frumoasa

Dya concediu placut

Niko off mititica,sper sa treaca cat mai repede perioada asta de acomodare.

Va pe tooate.....noi suntem prinsi cu iesiri si teme de vacanta.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Lumi, frumosi mai sunteti ii pove mereu soatei de voi, mai ales de tine mama eroina (in ochii mei) si acum te-a vazut si a zis ca esti taaare solida:))) au grija hunisorii sa te mentii?
Nikol, te intrebam ceva in cap trecut cred ca ai sarit cu cititul:( multa bafta cu acomodarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nikolici de ex ieri Andreea a dormit de la 4 pana pe la 7 jumate,cand am trezit-o cu forta. Ma rog, am incercat cam o ora sa o trezesc bland, dar nu am reusit deloc. In final am trezit-o ca mi-era ca ne chinuim noaptea, cam asa a si fost.
Deci, a dormit tare mult fara sa fie mare agitatie si fara mai multe plansete ca de obicei.

Azi a fost mult mai bine ca ieri, am ajuns la programul de joaca si chiar a fost linistita, nu s-a jucat cu copii, dar s-a jucat si fara mine si la un moment dar s-a luat cu joaca si a uitat de mine.

Nu stiu insa cum o sa fie in continuare, cum si cand o sa relationeze cu ceilalti copii. Azi de exemplu si-a luat de pe raft niste jucarii si le imprasit, a venit un copil sa o ajute si fica'mea a inceput sa urle la ala mic de s-a speriat saracutul, ia dat jucaria si a lasat-o in pace.
A mai fost o faza draguta, unul din baietei a alergat-o prin curte si cand a prins-o i-a dat un pupic. Deea s-a speriat si s-a pus pe urlat, ala micu tot intreba in stanga si in dreapta "da' ce are?".

Deci... ceva sfaturi, cum sa o fac sa se joace si cu alti copii? Sau o sa se rezolve in timp?

Lumi sunt delociosi hunisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Lumi, frumosi mai sunteti ii pove mereu soatei de voi, mai ales de tine mama eroina (in ochii mei) si acum te-a vazut si a zis ca esti taaare solida:))) au grija hunisorii sa te mentii?
Nikol, te intrebam ceva in cap trecut cred ca ai sarit cu cititul:( multa bafta cu acomodarea!

Ahh oare ce m-ai intrebat, ma bag la rascolit!Sorry chiar nu-mi aduc aminte, stii tu neuronul singuratzel!

Gata am citit, de fapt am recitit dar am uitat sa-ti raspund.
Primele analize mi-au iesit nu mai stiu cum se numesc la limita, ceva cu hepatita dar zau ca am uitat acum.Doctorita mi le-a dat sa le repet si au iesit minunat, asta dupa ce a bagat sperietii in mine, cu cezariana cu faptul ca nu voi putea alapta, cu nu stiu ce imunizare prin vaccinare ar fi trebuit facuta pt mine in sarcina si pt. copil imediat cum se nastea.Dar se pare ca suntem sanatoase tun amandoua!:)Thanks GOD!!!

cu K2 in 28s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello!
noi ne pregatim de concediu la noapte plecam spre Bulgaria...abia astept sa ne balacim ca de stat la plaja nu cred ca o sa putem dar macar sigur vom face miscare cu nazdravanul dupa noi

lumi ce mari s-au facut hunii si foarte frumosi
nausica, dya concediu placut
babytza

Pupici tuturor si multa sanatate boboceilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nausica, andy_galro sa aveti un concediu cat mai reusit!!!

lumi eu inca ma delectez cu hunii la mare.Ce mari sunt sau asa par ei in pozici!

cu K2 in 28s si mamica de K1

Mergi la inceput