Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

ziua buna!

claudinna zic si eu multam pt link, chiar sunt intr-o faza in care vreau sa cumpar niste carti, se pare ca o sa am un pic mai mult timp liber pana voi naste si vreau sa profit

nushulica

lala ma simt "datoare" sa ma explic: maria a fost pedepsita, ca sa zic asa, pentru ca a varsat sucul cu buna stiinta, de doua ori consecutiv, asta dupa ce i se explicase ca daca il varsa se murdareste totul in jur si mami va trebui sa spele covorul, bla, bla. altfel nici nu se punea problema sa o mustram in vreun fel, chiar pot sa zic ca din punctul asta de vedere io-s destul de relaxata, nu ma deranjeaza daca-i cade ceva din mana sau daca murdareste diverse chestii...e ca atunci cand ai masina noua si la prima zgarietura ti se rupe sufletul, apoi insa nu mai conteaza...prima data cand mi-a tras o dara cu carioca pe pereti m-a durut rau, acuma deja ma amuz...mai ca-mi vine si mie sa fac o pisicuta langa intrerupator

am trimis pe mail-ul comun un proiectel de-al meu, sunt binevenite comentariile si parerile.

mami de Maria si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Elaga bine ai venit printre noi

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Multumim frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

[
elaga, bun venit!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Multumim de primire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

[
Elaga bine ai venit !!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Multumim! Am ceva de lucru pana tin pasul cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

POZE CU HUNII LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi o las pana la 12.30 si din septembrie trecem la program lung, doar daca ea se acomodeaza.
Azi a fost ok cica, a papat, s-a jucat, am gasit-o intr-o stare foarte buna.
Insa am vorbit cu toata cresa cred :), ma rog ingrijitoarele, doctora si asistenta sefa sa nu mai administreze vreun medicament copilului fara sa fiu informata.
Ieri am fost tare necajita caci K1 a dormit 5 ore dupa amiaza, am tras eu de ea sa o trezesc si m-am gandit ca i-au dat ceva puternic, si m a luat inima asa, caci m-am gandit ca e vreo solutie de a lor sa calmeze copiii.:(

cu K2 in 28s si mamica de K1

Mergi la inceput

Si noi suntem in faza cu varsatul. Degeaba ii spun ca nu e voie. Banuiesc ca va trece si asta ca si celelalte faze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abe

ziua buna!

am trimis pe mail-ul comun un proiectel de-al meu, sunt binevenite comentariile si parerile.

mami de Maria si 26+

mult succes, eu am salvat link-ul la favorite, n-am prea mult timp acum, dar revin pe tema asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lumi o las pana la 12.30 si din septembrie trecem la program lung, doar daca ea se acomodeaza.
Azi a fost ok cica, a papat, s-a jucat, am gasit-o intr-o stare foarte buna.
Insa am vorbit cu toata cresa cred :), ma rog ingrijitoarele, doctora si asistenta sefa sa nu mai administreze vreun medicament copilului fara sa fiu informata.
Ieri am fost tare necajita caci K1 a dormit 5 ore dupa amiaza, am tras eu de ea sa o trezesc si m-am gandit ca i-au dat ceva puternic, si m a luat inima asa, caci m-am gandit ca e vreo solutie de a lor sa calmeze copiii.:(

cu K2 in 28s si mamica de K1

a dormit atat pentru ca a plans, a fost o zi grea ptr ea, dupa we...
e bine ca ti-ai spus punctul de vedere, tre' sa setezi tu regulile de la inceput.

sper ca maine sa fie o zi si mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi,cat stati la Slanic Prahova?
Noi iti zic sincer ca ne-am cam plictisit acum aproape doi ani cand am fost.E drept ca era si David mic mic si nu prea avea ce activitati sa desfasoare

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput