Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 21
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Muhh, sanatate multa copiilor! am fost si eu azi cu R la dr, laringita... www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Sanatate lui Razvanel!
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Hello, va salut si eu ca mai mult nu ma mai tin balamalele. Dorelu nu mai are febra, doar tuse destul de naspa si muci grosi. Nici nu stiu daca sa-l duc maine sau nu la gradi... Starea lui e foarte buna, mult prea buna pentru a rezista in casa cu bunicul... mi-e frica sa nu-l intorc sau ceva... Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
hai ca e scapati voi si de mucii astia si de tuse!
eu zic sa mai astepti o zi..e mai prudent..si are timp organismul sa isi revina mai bine!
sanatate si putere
mamidestefan spune:
idei de cadou baiat de 10 ani are cineva?...ca sunt in criza de timp si idei..
multumax!
mamidestefan spune:
Izabella e "consemnata la domiciliu"..ca a facut febra mare si azi..desi toata noaptea a fost relativ ok...
dar tusea inca e "plina"...
asa ca emotii maxime vizavi de plecarea programata!
si cum belelele curg..mi-am luat un troller Lamonza si am constatat acasa ca nu pot folosi cifrul...alte drumuri..alt timp pierdut
!
elaga spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan idei de cadou baiat de 10 ani are cineva?...ca sunt in criza de timp si idei.. multumax! LIDIA , mami de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
Un joc pe calculator, o saltea gonflabila de piscina, o minge de fotbal, un skateboard, un joc gen monopoly, nu te supara frate, un puzzle, un set de traforaj, am vazut ca se mai gasesc. Sper ca ti-am fost de folos.
Nocom spune:
lidia insanatosire grabnica Izabellei. Offf saracutii, cat mai trag cu virusii astia! Cand trebuie sa plecati? unde? 
Idei de cadouri...hmmm...la varsta asta sunt interesati de haine si de cum arata, cum miros... asa ca poate si un parfum pentru adolescenti poate fi o idee. Acuma depinde care iti este bugetul, un mp player, un microscop, un skateboard, ochelari de soare...
angelynna82 spune:
CLau multa sanatate lui Razvan 
Muuhm offf, multa sanatate puilor si tie puter 
Ada sper ca maine sa fiti bine 
Andy_g concediu placut 
Lumi sunt superbi hunii, iar voi toti o familie fff frumoasa [pup
noi am tras o fuga pana la nasa, uhhh, Crina mai tot timpul si-a incasat-o de la nasic, pe jucarii sau pt ca vroia sa o ia in brate... ba un picior ba o palma sau vreo jucarie aruncata, la sfarsit s-a suparat tare pe el si a dat si ea, de fel nu face deloc asa ceva...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
300 spune:
salutare, au venit pastilutele, maine merg dupa ele in pantelimon si sper sa n-am batai de cap. Am primit azi un aviz chipurile sa ma prezint azi dar l-am gasit seara :)
babytza spune:
Multumesc din suflet pentru urari. I-am transmis inca de dimineata cand am inceput sa primesc mesaje de la voi , toate urarile voastre. A fost foarte incantata si va pupa pe toate [big hug] 
Ma scuzati cele care m-ati sunat daca am fost expeditiva, dar azi chiar nu am avut timp nici sa respir cat de rau s-a simtit ![]()
A avut o zi grea rau , nu este deloc bine. Maine vine o dr sa o consulte si sa hotaram ce putem face. E de la o fundatie pentru cazuri de genul ei si daca e necesar o interneaza acol (asta daca ne si permitem)
Sanatate multa boboceilor, imi pare foarte rau sa citesc ca nu sunt bine
Niko daca nu scriu mai mult, nu este pentru ca nu am chef sau nu vreau sa vorbesc cu voi si nici ca ma inchid in mine. Mi-e tare dor de voi
Insa sunt unele lucruri foarte intime si nu imi vine sa scriu chiar toate detaliile, ca va socati.... Iar daca nu le scriu, nu am ce sa va povestesc, nu se intelege nimik. Sper ca ma intelegi ce vreau sa zic.
Piciul e bine, incepe sa vorbeasca si e delicios, imi vine sa il mananc.
Tinutza e obosita, am cam zapacit-o si pe ea zilele astea , dar e al drakului de greu sa ma impart intre camera mamei si copii, mai ales ca el urla sa stea cu mine, dupa mine. Si din pacate sunt momente cand nu il pot lua la mama si el urlaaaaaaaaaa pe la usa
Mi se rupe sufletul , atat de el , cat si de ea ca nu prea mai face fata mititica ....
Ramo ce bine ca au ajuns pastilutele. Am citit mai devreme mesajul tau si ma speriasem , ca nu mai am salvat link-ul de la site-ul de cautare
Sper sa nu ai probleme la ridicarea coletului 
Va pupacesc pe toate si va doresc o noapte linistita 

Noapte buna 
Babytza si puii
Valentina
David