Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 14
dyanira spune:
Feli ma gandeam ca poti sa il pui intr-o cadita de plastic pe jos in baie.Noi am avut o perioada cand il puneam pe Deiu asa ca nu mai vroia nici el in cada mare.Bine ca facea din baie un fel de piscina dar era ok ca nu mai plangea.
Lumi merci pt informatii.Chiar azi o sa merg sa cumpar si lada frigorifica.Normal ca de obicei am ramas pe ultima suta de metri cu toate...desi cica m-am apucat de joi
Niko imi pare rau ca nu a mers bine azi.Pai normal ca dormea saracuta de cat o fi plans a obosit.La faza cu medicamentul nici eu nu sunt de acord ca li s-o fi parut ca are ceva mi se pare o explicatie puerila.Tinem pumnii sa fie mai bine maine!!!
Eu am acum o alta problema o sa radeti de mine dar nu stiu ce sa fac
Deci am gasit o bona ok e vecina unei prietene de a mele ea o stie de multi ani e o femeie ok in jur de 50 de ani e de cuvant e curata deci ar fi ok insa faza tare ,,bua" nu a primit inca viza dar nici raspuns de refuz insa ea banuieste ca ceva nu e in regula de nu a primit raspunsul de atata timp.
Acu eu ce fac ca nu as vrea sa o pierd nici pe tanti asta care pare tare ok dar daca bua ramane acasa clar o prefer pe bua pt ca Deiu o iubeste tare pe cealalta nici nu o cunoaste pana se acomodeaza etc.
Deci ce fac 
si maine mai si plecam si venim la sf lunii...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iepurila spune:
Dya, nu poti sa o mai amani pe doamna un pic? Sau pana va intoarceti voi din concediu poate se lamuresc apele cu "bua". Sau poate merge varianta "de proba- cu plata" si cand se lamureste treaba cu bua iei decizia finala. zic si eu 
babytza spune:
Hello si de la noi , suntem mereu in zona, dar imi vine greu sa scriu .... Mami e tot mai rau , ii este greu sa se miste si e tot mai irascibila... O dor toate cele si caldura asta nu ne ajuta cu nimik
Am chemat preotul sambata , a impartasit-o apoi a sfintit si casa.
Diseara imi vine o infirmiera sa imi arate tehnici de schimbat si alte chestii pe care trebuie sa le stiu . Daca doreste si o place si mama, poate vine si in cursul zilei sa ma mai ajute cand sunt singura acasa cu mama si copiii.
Imi pare rau sa citesc de atatia bobocei bolnaviori. Sanatate multa si refacere rapida 

Va pup pe toate si va multumesc pentru sustinere 

Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila Dya, nu poti sa o mai amani pe doamna un pic? Sau pana va intoarceti voi din concediu poate se lamuresc apele cu "bua". Sau poate merge varianta "de proba- cu plata" si cand se lamureste treaba cu bua iei decizia finala. zic si eu ![]() Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Iepu multumesc

Cam asa am si eu sperante ca pana ne intoarcem se lamureste situatia cu bua si pana atunci nu isi gaseste tanti asta alt copil ca mi s-a parut chiar ok.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
salutare
dya grea deciie de luat, sunt convinsa ca o vei lua pe cea mai buna, vroia sa te intreb printre atatea bagaje mai ave-ti si voi loc in masina?? ![]()
...glumesc...concediu placut si distractie maxima 
lumi bine a-ti revenit, mai da ce va mai plimba-ti
...ma bucur ca va priit si pe deasupra mai sunte-ti si bronzati, va invidiez 
lala spor la cumparatul usilor, sper sa gasiti si roz

niko mda, ai dreptate cam naspa cu administratul medicamentelor doar ptr. simplul fapt sa nu mai plinga, si eu mas fi ofticat...ooofff mititica tot nu sa acomodat 
Si noi am fost ieri pe strandul Tineretului....cred ca nu am mai fost acolo de cand eram mica...super a fost copilul nu a fost chip sa-l scot din apa sa-l sterg putin, nu pot sa va spun ca am reusit sa o scot dabea cand si-a dat seama ca a inghitit suficienta apa, si mi-a si vomat putin 
...asta nu stiu de ce, iar cand am plecat de acolo nu stiu daca am facut 500 de metri cu masina si ea dormea deja
...era franta....2.30 nici macar nu sa intors pe partea ailalta
..in fine si ptr. noi a fost o duminica perfecta
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Babytza ma gandesc mereu la voi si ma rog sa ii fie bine mamei tale si tie sa iti dea D-zeu putere.Stiu ca ai zis ca maine e ziua ei ii urez de pe acuma LA MULTI ANI!!! ca maine nu stiu daca mai pot intra.
Ti-ar prinde bine cineva sa te ajute putin.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
kllemi spune:
babytza
...fara cuvinte, decat putere muuulta 
ada, lidia ce se intampla cu febrele astea in mijlocul verii 
...sanatate multa 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Kllemi sa stii ca exact la asta ma gandeam si eu mai devreme...daca mai incapem si noi
Super zi ati petrecut.
Lumi la munte unde mergeti?Cand plecati?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
abe spune:
salutare si de la noi
dya, daca-ti place mult doamna si mai ales pentru ca deja cauti de ceva vreme si n-ai prea gasit, incearca sa-i dai o suma, ca un avans si spune-i ca va avea o perioada de proba atunci cand va veti intoarce. poate asta o va tine sa nu0si caute altceva cat sunteti voi plecati. si apoi vezi ce se intampla si cu bua
feli incearca in lighean sau cadita cateva zile. asa am facut si noi acum vateva luni...nu stiu sa-ti zic ce anume ii sperie asa dintr-odata, dar la noi asta cu cadita a functionat.
lumi bine ai revenit!
babytza imi pare rau ca treceti prin asa ceva! iti doresc putere multa!
niko offf...grea perioada asta de adaptare...
mami de Maria si
26+
nikolici spune:
babytza
orice ai nevoie doar spune-ne, poate poate putem sa ajutam cumva!Nu te izola pls!Te imbratisez strans!
cu K2 in 28s si mamica de K1