Bobocei de sept-oct 2008, 2 ani (305)
Raspunsuri - Pagina 13
preety spune:
Lumi bine ati revenit!
Xor eu crosetez cand doarme Sorina la pranz. Din pacate am invatat-o prost si trebuie s-o pazesc cand doarme; daca ma ridic sa fac altceva simte intr-un fel ca nu mai e nimeni langa ea si se trezeste... drept ptr care, tinand cont ca nu pot dormi si eu, m-am apucat de asta...
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
angelynna82 spune:

Multa sanatate boboceilor bolnavior 
Lumi bine ati revenit si sanatate 
Elaga bine ai venit printre noi 
Xor tare fain pozele
, mi-ar place si mie, insa lipseste timpul cu desavrsire...
azi ma duc sa rezolv cu soba, tineti-mi pumnii stransi 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Hello dintre bagaje!!!
Parca iau toata casa dupa mine ca am mai pus inca o masina de spalat

Lumi bine ati revenit.Ma bucur ca v-ati simtit bine.La ce plaja ati fost, era curata??
Preety exact asa era si Deiu cand dormea la pranz dar pt ca eu trebuia sa mai fac si altceva in timpul ala am inceput acum vreo 3-4 luni sa il las singur cand se trezea mergeam la el adormea la loc si tot asa pana cand a inceput sa doarma fara sa se trezeasca daca plec si asa am si eu timp 3 ore pe zi sa fac treburile in liniste.
Felic poate daca schimbati locul de imbaiere se schimba situatia.
Lala multa sanatate.Offf iar virusi mama lor.
Babymom multa sanatate si voua!
Mami de stefan multa sanatate sa va faceti bine!!!
Elaga bine ai venit si bun venit tizului Tudor!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
iepurila spune:
pupam boboceii cu febra sa le treaca repede. si noi tot rectal masuram temperatura. la inceput maraie si apoi sta cuminte si asteapta sa faca W"piu" ca sa-l punem la nani.
Lumi, bine ati revenit.
Xor si eu sunt varza la organizare timp. Nu stiu ce voi face cand ma voi duce si la servici.
Ange, pumnii stransi de la noi
babytza ne gandim la tine. Sper din suflet ca sunteti bine. 
angelynna82 spune:
Felicic nici Crinei nu ii mai place la baie, mai precis sa o spal pe cap, se ridica in picioare si da sa iasa, dar apoi ta si se joaca cu jucariile linistita
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
felicic76 spune:
multam de sfaturi!
Pana acum am intrat eu sau D-na Vio in cada cu el, cu tati nu am incercat, il punem la treaba
Noi ne jucam cu el in cada: ii lasam dusul, ne uda cu el, se joaca cu noi, ne stropeste, dar plangand
dya: pai unde altundeva sa-l spal? nu am curte sa-l pun la lighean![]()
mamidestefan: Vlad nu doarme la peste 25 grade temperatura in camera, ori la noi in casa este mult mai mult. Nu a racit deloc pentru ca mentin aceeasi temperatura in toata casa si este obisnuit de mic cu AC. Atentia deosebita o acord la filtre, le demontez si le curat din cauza prafului care se pune. Distractie placuta in concediu!
Nocom spune:
Buna ziua,
Multa sanatate puiutilor cu febra si putere mamicilor sa-i ajute! 
ange eu iti tin pumnii stransi stransi, sa se rezolve!!! 
lumi bine ati revenit! Asa deci, a fost super in vacanta!!!
Cat ma bucur!!! Mai, dar ce plimbareti sunteti, mare, munte.. spoi Delta...hmmmm, m-a ajuns invidia!!!

luminita2008 spune:
preety, ange, dya, iepurila, multumesc de primire!
niko, tin pumnii cu cresa in continuare, eu zic ca sunteti pe drumul cel bun! e mai greu la inceput, dar va fi bine!
babytza, iti doresc multa putere! Doamne ajuta!
ada, bafta multa la job, am citit din urma, sper din suflet sa va linistiti si sa-ti fie baietii sanatosi, sa le poti duce pe toate. te pup.
lala
, f interesanta teroria lui 'nu', pe care o stiam, dar asa de bine ai explicat-o tu acum!
dya, noi luam mereu lada frigorifica la noi, cu pastule congelate. carnea o iau de acasa congelata, restul alimentelor de la frigider. cel mai mult am mers 6 ore, nu s-a decongelat nici carnea, nici pastilele. eu zic ca merita.
nici hunii nu stau la masurat temp rectal, mai ales Edi, care e mai nazdravan. tre' sa-l pacalesc cu ceva, ca daca-l tin cu forta, nu mai e relevanta masuratoarea.
concediu placut!!
feli, si Edi plange cand il spal/clatesc pe cap. de vreo 3 saptamani. il iau cu binisorul si o sa treaca. stiu sigur, ca am trecut si cu Robi prin faza asta, acum vreo 2 luni, tot asa nu mai vroia spalat si clatit pe cap. dar usor si cu rabdare a trecut.
abe, intrebai de spalat pe dinti. nici noi nu excelam, dar merge mai bine decat acum 2 luni.
elaga, bun venit!
lala, intrebai de termometru de ureche. noi avem de ureche+frunte. e f precis, daca sta copilul secunda aia cat ii trebuie lui sa citeasca temperatura. merge f bine in somn.
ref AC, eu ii dau drumul in sufragerie cat sa fac putin racoare, de preferat inainte sa-i adorm pe huni, dar cu usa deschisa, sa nu se simta diferente mari de temp. as da in toata casa, dar nu avem montat decat in sufrgaerie, si atunci prefer sa nu ii tin pe huni in aceeasi camera, am mai patit-o si noi din cauza diferentelor prea mari de temp.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
dya, am fost in Eforie Sud. parte din plaja era privata, cu sezlonguri, umbrele etc etc, parte era neamenajata, cu marea ca un golf, prinsa intre stavilopozi. ptr copii am preferat cea din urma varianta, era curat, insa nu amenajat si cu putin nisip, mai mult inspre apa. la cat am stat noi pe plaja, e ok, n-as fi inchiriat sezlong ptr 40min-1 ora de stat pe plaja dimineata (am avut si astfel de zile, din cauza de huni plictisiti).
nocom
, nu mergem in Delta, as vrea eu, asta am amanat-o ptr la anul. mergem langa Calafat, avem noi rude acolo. de fapt, acolo e 'tara' noastra.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
nikolici spune:
lumi bine ati venit de la mare, ma bucur ca v-a priit!
Cu cresa, am crezut eu ca stam bine dupa o saptamana, insa am luat-o de la capat azi, am lasat-o plangand si se pare ca a plans foarte rau si a fost foarte agitata si s-au gandit ele, cica la sfatul doctoritei sa-i administreze un nurofen asa de control ca sa o linisteasca, ca cine stie poate ii creste vreo masea.M-am cam ofticat pe faza asta, pentru ca noi foarte rar administram medicamente cu cat mai putin in astfel de cazuri.
Ma rog la 12.30 cand am luat-o dormea, cica ce a facut mititica in weekend de este asa obosita?Ca la 11 a pus capul pe o ingrijitoare si a adormit, de mancat nimic nici dimi, nici dupa amiaza ca na, dormea.Mi s-a cam stricat ziua!:( dar incerc sa nu-mi pierd cumpatul cu una cu doua.
cu K2 in 27s si mamica de K1