Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Da' nu mi-ai spus ce fel de basca; poate gasesc aici sau, DACA NU TE DERANJEAZA si are Ian, ti-o trimit pe a lui pentru ca el nu-si mai tine nimic pe cap decit FOARTE RAR cite o naframa! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Ilinca, fructoza se gaseste la Plafar, dar si in Kaufland am gasit. Ina, miercuri merg in Cluj, sper sa am dispozitia necesara sa trag o fuga pana-n mall. Daaa, atentia distributiva incepe sa fie si pentru mine un vis...si mai am o"deficienta" postnatala: uit numele oamenilor . Eu eram una de-aia care nu uita numele niciunui copil, ba stiam si unde statea in banca si cu cine; acum sunt ca o floare suava, cand ma intorc acasa din parc ii povestesc lui H cu cine m-am mai intalnit,ce-am povestit, cum arata dar, cand ajungem la nume...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Fetele care ati fost deja cu copiii in vacanta, la drum lung, cum ati calatorit? Ziua? Noaptea? SI, SI? Dati-mi, pls, detalii care vi se par relevante pentru binele copilului si linistea familiei ![]()

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ayla21 spune:
Off, Ana, asta mai lipsea...sper sa ii treaca repede lui Andrei. Nu va dat dr nimic? Si eu am dat-o pe bubitele de varicela pe Luana cu calamine, poti incerca.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Hello, stranger! Ieri a fost una urata si la noi; s-a lasat cu acoperisuri si masini distruse, intreruperea curentului electric ![]() Cum e la balaceala?Ai fost la spa? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Ha, chiar la voi ma gandeam.

N-am fost la Aqua Palace ca noi avem aici multe piscine si piscinute, si mi-e groaza sa plec o zi intreaga cu amandoi copiii. Copiii sunt ok, insa ne-am imbolnavit eu si Alex, el cu gatul eu cred ca am adenoidita si aici...pauza, numai pastile de supt promesti fara reteta. Noi avem asigurare dar eu stiu unde e spitalul? azi am vizitat orasul de dimineata, apoi am lenevit. nu e problema daca e furtuna ca sunt piscine interioare dar ne cam strica dispozitia.
la sauna am bagat-o si pe Luana cate 2 minute

Stam pana duminica la 11 cand trebuie sa eliberam camera, dar cred ca plecam de dimineata dupa micul dejun, ca apoi ne oprim la Felix la President si plecam exact cat sa ajungem acolo la ora de cazare. Am avut si cateva incidente micute pe aici, micute dar cat sa spun ca o fi meritat concediul, dar nu e repetabil.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Anaan spune:
| citat din mesajul lui inapreda Da' nu mi-ai spus ce fel de basca; poate gasesc aici sau, DACA NU TE DERANJEAZA si are Ian, ti-o trimit pe a lui pentru ca el nu-si mai tine nimic pe cap decit FOARTE RAR cite o naframa! ![]() |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
[/quote]
Ina, stai linistita ca nu-s gingasa(vorba bunica-mii), dar nu vreau sa-ti dau de lucru, daca gasesc ii cumpar...merci de ponturi. Exista magazin Grain de ble in Cluj?Drept e ca nici Gulia nu-si mai prea lasa nimic in cap, da' na, vreau sa-mi fac damblaua! Shopping mic, zici?Cam dificil, in cazul meu....io nu stiu, tufete, dar cand ma vad intre magazine, parca ma apuca vertijul
...din pacate, n-am finante nelimitate, dar, JUR, ca mi-ar placea!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
buna buna
annan, multa sanatate guliei. sa treaca rpd bubitele. si noi in oct am avut ceva bubite aparute dupa 2-3 zile de temp 38.3(max) si ochi injectati.dr a zis ca a fost ceva viral cu eruptie.au trecut in 2-3 zile.sanatate multa 
mababei, vacanta placuta.cred ca ramane sa-ti actele alea dupa 15 aug.ca plecam si noi intr-o minivacanta.
inapreda. maria mea nu se dezminte. e bunuta chiar si cand face kk, nu zice mare lucru daca isi gaseste de treaba. a stat intr-o zi kk-cita de la 10 la 14.se intampla in ultima zi cand trebuia sa-i predau lucrarea de licenta lu tati. profa statea dupa mine(stia ca eu ii fac lucrarea)am fost asa intr-o criza de timp, ca nu m-am indurat sa rup 5 min sa merg sa-mi spal fata.da ea era vesela si parea proaspata ca o floricica. draga de ea. tare chinuita a mai fost in perioada aia. bine ca s-a dus.
igiena afara.pt ca si maria isi baga ff des manutele in gurita, sunt inarmata cu servetele umede, uscate, un flacon micut de 50ml. cu sapun lichid si spirt intr-un flacon cu pulverizator.nu dati cu pietre. nu sunt exagerata sa dau mereu cu spirt, dar daca pune mana pe anumite lucruri suspecte, o dau cu spirt, o sterg cu servetele. acel flaconas cu sapun lichid e pt atunci cand dam de apa, si avem posibilitatea sa ne spalam putin pe maini.eu ador senzatia de maini spalate, curate. si daca avem posibilitatea, ce ne costa?
odata, a vrut in leagan si inainte se dadusera niste copii mai colorati. evident ca am dat-o cu spirt pe maini.sunt de acord ca tb sa-si formeze anticorpi, dar nici chiar asa.
sunt la varsta la care isi baa des mainile in gurita sau baga diverse si cum multe boli apar din cauza mainilor murdare, eu asa procedez.asta nu inseamna ca suntem feriti de boli, dar le mai fentam si noi putin.
uali, nu te-ai mutat inca? si eu visez la o casa. avem terenul, insa la ce vremuri sunt acum si se anunta si pe viitor, slabe sanse sa facem ceva pe el.
a pus tati legume bio pt maria. si pt noi.![]()
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Fetele care ati fost deja cu copiii in vacanta, la drum lung, cum ati calatorit? Ziua? Noaptea? SI, SI? Dati-mi, pls, detalii care vi se par relevante pentru binele copilului si linistea familiei ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Si ziua si noaptea. ia-i jucarii pe masina, ceva ce se poate agata de centuri, de scaun de masina, eventual un dvd player portabil sau un joc pe care sa-l butoneze, jucaria preferata, biscuti de rontait. Pauze dese si multa rabdare ca si pt ei e un stres. Si Luana si Clau sunt invatati in masina de mici si nu fac probleme la stat in scaunel, daca au si activitate e super ok. Luana doarme mult pe masina. Cel mai ades se sacaie unul pe altul de la vreo jucarie, alte incidente nu am avut.
inapreda spune:
Da, se numeste "Z", este in Iulius, in zona cu centrul de joaca pentru copii.
Referitor la pasiunea pentru shopping, exista in popor o "vorba" care descrie relatia mea cu cumparaturile: " s-a scapat ca vaca-n papushoi!" ![]()
citat din mesajul lui Anaan
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ina, stai linistita ca nu-s gingasa(vorba bunica-mii), dar nu vreau sa-ti dau de lucru, daca gasesc ii cumpar...merci de ponturi. Exista magazin Grain de ble in Cluj?Drept e ca nici Gulia nu-si mai prea lasa nimic in cap, da' na, vreau sa-mi fac damblaua! Shopping mic, zici?Cam dificil, in cazul meu....io nu stiu, tufete, dar cand ma vad intre magazine, parca ma apuca vertijul
...din pacate, n-am finante nelimitate, dar, JUR, ca mi-ar placea!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
[/quote]
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ca bine zici! Ca de obicei, de altfel! ![]() PS. Pe lista ta, pina acum, cite fete figureaza?
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Pai vreo 12
Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Fetele care ati fost deja cu copiii in vacanta, la drum lung, cum ati calatorit? Ziua? Noaptea? SI, SI? Dati-mi, pls, detalii care vi se par relevante pentru binele copilului si linistea familiei ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Nu e relevant ca fiecare copil cu fitele lui. Noi am mers si ziua si noaptea cum s-a nimerit. mai mult ziua. Noapte dormeam in pat. Partea nasoala e ca oricate jocuri si jucarii i-ai lua tot transpira in scaun si atunci incepe si se foieste. Iar ca sa calatoresti noaptea din punctul meu de vedere nu e ok, pentru eu una nu as dormi aproape in fund, sau in fotoliu. Asa ca exista riscul ca si copilul sa fie agitat noaptea.
Tu i-ai jucarii, jocuri in minte de inventat, DVD player daca ai, telefon cu filmulete, si rabdare. Pauze de dezmorteala si cam asta e.