Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 24
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Fetele care ati fost deja cu copiii in vacanta, la drum lung, cum ati calatorit? Ziua? Noaptea? SI, SI? Dati-mi, pls, detalii care vi se par relevante pentru binele copilului si linistea familiei ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Noi am calatorit cu Andrei si, si. Ce sa zic, tu stii cum se comporta Ian in masina...daca-i place si-l adoarme de obicei, mergeti noaptea cand aveti drum mai lung de parcurs, iar pe distante mai scurte ziua.Noi am facut si ziua 10 ore cu el in masina, dar am oprit de cateva ori, am mancat, l-am schimbat, ne-am jucat cu el. La un moment dat si-a pierdut rabdarea, eram prin niste pustietati la mama naibii, afara ploua torential si nu ne puteam opri sa-l scoatem din masina. Asa ca ne-am pus, neica, pe cantat. A mai plans putin si apoi a ascultat concertul
...toate fragmentele de melodii le-am insirat, la un moment dat compuneam " bucati muzicale"Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
si noi suntem fan grain de ble si zara.dar numai cand sunt la reduceri, atunci sunt pt bugetul nostru. maria e disperata dupa chestii de pus pe cap.
dimineata o las un pic goluta goluta
insa isi pune imediat o palarie pe cap si se posteaza in fata usii unde bate tare si zice mami pa, mami pa.
eu m-am tuns si mi-am vopsit si radacinile. cum is in mare aura de bani, m-am gandit ca nu -mi mai permit sa las milionul la coafor dar ca nici asa nu pot sta. si atunci am chemat coafeza acasa. am dat doar 30 ron. a ramas sa ma spal si sa ma usuc eu. tot e ceva nu? am economisit ceva ceva.
si mai am o veste buna. am primit si noi o onvitatie de 3-4 zile la lepsa la niste prieteni care au o vila cu piscina.de luni. cica-i super, n-am mai fost.mergem si cu nanutii mariei.ne cumparam doar de papa. cazarea e gratis.se mai uita dd si la noi.
cu toate astea imi doresc 2-3 zile la mare. sa vedem cum scapam cu banii pe mancare ca suntem toti niste mancai. unu si unu![]()
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda Fetele care ati fost deja cu copiii in vacanta, la drum lung, cum ati calatorit? Ziua? Noaptea? SI, SI? Dati-mi, pls, detalii care vi se par relevante pentru binele copilului si linistea familiei ![]() Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Noi am mers pe zi, am plecat cam pe cand era ora de somn si a fost ok, Alexandra de obicei e ok la drum, o distrez eu cu diverse, dar cred ca pe noapte e mai usor totusi
Alexandra (03.03.09)
mireal spune:
Ne-am trezit si noi, ce bine e sa dormi dupa amiaza.Numai ca nu mai are Theo nimic de mancare ca trebuia sa gatesc acum la pranz,o sa-i fac ceva repede si usor.Innapreda, noi am mers cu Theo vreo 12 ore, am plecat noaptea, a fost ok pt. el dar tare obositor pt. noi si ne-am intors ziua, care a fost si mai grea ca nu vroia sa stea in scaunel, daca il dadeam jos vroia sa stea numai pe jos sau in picioare.Recomand sa mergeti noaptea, asa el doarme.Eu pe afara ii las suzeta in gurita si nu il mai tenteaza asa mult lucrurile dar tot o mai scoate sa testeze.
Anaan spune:
O, da, sa ai grija sa nu transpire, eu i-am pus sub spate un cearceaf
de bumbac si nu au fost probleme; si da, sa ai ceva de rontait pentru el+apa+jucarii.
Ayla, imi pare rau ca v-ati betejit
!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
maria merge in masina doar cu tzitzi-n gura, aproape tot drumul.trebuie sa ma pregatesc.
cu jucariile tine putin faza.
anul trecut in drum spre mare a dormit mare parte de drum. dar la intoarcere, numa mufata a stat.
Anaan spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg si noi suntem fan grain de ble si zara.dar numai cand sunt la reduceri, atunci sunt pt bugetul nostru. maria e disperata dupa chestii de pus pe cap. dimineata o las un pic goluta goluta eu m-am tuns si mi-am vopsit si radacinile. cum is in mare aura de bani, m-am gandit ca nu -mi mai permit sa las milionul la coafor dar ca nici asa nu pot sta. si atunci am chemat coafeza acasa. am dat doar 30 ron. a ramas sa ma spal si sa ma usuc eu. tot e ceva nu? am economisit ceva ceva. si mai am o veste buna. am primit si noi o onvitatie de 3-4 zile la lepsa la niste prieteni care au o vila cu piscina.de luni. cica-i super, n-am mai fost.mergem si cu nanutii mariei.ne cumparam doar de papa. cazarea e gratis.se mai uita dd si la noi. cu toate astea imi doresc 2-3 zile la mare. sa vedem cum scapam cu banii pe mancare ca suntem toti niste mancai. unu si unu |
Ei, vezi ca se mai gasesc solutii si ca mai apar si surprize placute! Ma bucur ca ti-a mai revenit buna dispozitie!
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Ina, stai linistita ca nu-s gingasa(vorba bunica-mii), dar nu vreau sa-ti dau de lucru, daca gasesc ii cumpar...merci de ponturi. Exista magazin Grain de ble in Cluj?Drept e ca nici Gulia nu-si mai prea lasa nimic in cap, da' na, vreau sa-mi fac damblaua! Shopping mic, zici?Cam dificil, in cazul meu....io nu stiu, tufete, dar cand ma vad intre magazine, parca ma apuca vertijul
...din pacate, n-am finante nelimitate, dar, JUR, ca mi-ar placea!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
[/quote]
Daca faci rost de o tiparnita , ma bag si eu la treaba ca si mie mi-ar placea la nebunie
!!!Abia astept sa merg si eu la Buc sa ma targuiesc putin, mai ales ca trebuie sa ii caut ceva dragut si finutei mele iar in Deva in afara de chestii hidoase sclipicioase si sinteticoase , nu gasesti nimic

Oare pe net as putea comanda ceva dragut si la pret rezonabil ? ce sfaturi imi dati ?? vreau sa ii iau o rochita sau un set ceva din bumbac, nu din ala de nunta elegantos dar nici chair de plaja, sper ca ma intelegeti
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Va pup, ca-mi vine-o ucenica
sa meditam, meditam......
Anaan spune:
Novus, saptamana trecuta la Zara erau haine de fetite la reduceri, frumoase-frumoase
...dar, banuiesc ca-n Deva nu e magazin Zara...nu ca-n Blaj ar fi!