Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***
Raspunsuri - Pagina 22
inapreda spune:
De care basca?
Mie imi plac chestiile de pus pe cap de la Zara sau de la "Grain de ble". Am gasit una si la Oviesse. Da' depinde ce magazine aveti voi in oras sau cit de repede mergeti iar la Cluj! ![]()
Si la noi, exact asa sta "situatziunea", da' io ma bucur de numa' sa am un moment de relax! Nu-l iubeste pe H. mai mult; dar, probabil, cu tine sta mai mult si, peste zi, ii e dor de H. Eu asa imi explic atasamentul "pe inserat" al lui Ian pentru Jambo. Asa i-am explicat si lui Jambo: ca lui Ian ii e dor de el! Si dreptate ai: de cind sint in tandretzuri, se ocupa mai mult de el. Si se si vede ca-i face placere! 
Ce mai, sintem pe calea cea buna. Da Doamne sa duca inspre bb2 ![]()
PS. Nu stiu ce am scris ca-i si cint lui Ian si, pare-se ca NU MAI AM atentie distributiva ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Intru la putina taifasuiala, ca fiu-meu doarme si eu il pazesc.Am observat o atitudine noua la Andrei zilele astea: il iubeste tare mult pe H. Plange groaznic cand il vede plecand, il urmareste mereu cu privirea. Ieri, cand nu se simtea bine, intindea mainile spre el si spunea "Dada, dada" (asa-i zice el lui H.), cautand alinare la el, nu la mine. Recunosc sincer ca am avut o strangere de inima, dar mi-am revenit, ma bucur ca-l iubeste asa mult, ca, la un moment dat era intr-o perioada de mamoseala, de nu mai stiam ce sa fac cu el. Mi-am dat seama ca, de cand se bucura de afectiunea nedisimulata a Guliei, a devenit un tata mai bun si mai atent ( era si pana acum, dar acum a devenit mai sensibil la nuante ) si-l vad cat e de mandru ca bebe il iubeste.In alta ordine de idei, de unde sa-i cumpar o basca de-aia trendy Guliei multiubite? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Ilinca_M. spune:
Am luat wasa de la Billa; erau 2 feluri, io am ales ce mi s-a parut mai "original".
Suna misto retzeta; daaar...fructoza de unde iau?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
inapreda spune:
La noi se gaseste la Carrefour, Kaufland si la un...magazin de cartier
foarte bine aprovizionat cu "di tati". Posibil sa gasesti si pe la Plafar. Numa' sa citesti eticheta sa fie zahar din fructe nu aspartam sau alti indulcitori dubiosi. Daca nu tii Monti, poti pune zahar sau miere.
PS. Daca n-ai tava de mafinshi, foloseste o tava de chec, da' pune foaie de aia pentru prajituri.
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Am luat wasa de la Billa; erau 2 feluri, io am ales ce mi s-a parut mai "original". Suna misto retzeta; daaar...fructoza de unde iau? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 1 AN! Manole forever |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
inapreda spune:
Annan, tainele "maglavais"-ului mi le-a impartasit maica-mea de mica pe cind isi facea te miri ce masti cu drojdie si oua si numastiuce ![]()
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Ilinca, fructoza se gaseste la Plafar, dar si in Kaufland am gasit.
Ina, miercuri merg in Cluj, sper sa am dispozitia necesara sa trag o fuga pana-n mall.
Daaa, atentia distributiva incepe sa fie si pentru mine un vis...si mai am o"deficienta" postnatala: uit numele oamenilor
. Eu eram una de-aia care nu uita numele niciunui copil, ba stiam si unde statea in banca si cu cine; acum sunt ca o floare suava, cand ma intorc acasa din parc ii povestesc lui H cu cine m-am mai intalnit,ce-am povestit, cum arata dar, cand ajungem la nume...
pauza totala!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ayla21 spune:
Salutare! Aici vine furtuna 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
Ayla21 spune:
La mullti ani, Sebastian Ionut, baiat mare de Simona!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.
inapreda spune:
Of, sper ca nu mergeti iar la doctor!
Sa "umblati cu bine", indiferent pentru ce ati merge si sa-ti vina si cheful de un shopping mic. 
| citat din mesajul lui Anaan Ilinca, fructoza se gaseste la Plafar, dar si in Kaufland am gasit. Ina, miercuri merg in Cluj, sper sa am dispozitia necesara sa trag o fuga pana-n mall. Daaa, atentia distributiva incepe sa fie si pentru mine un vis...si mai am o"deficienta" postnatala: uit numele oamenilor . Eu eram una de-aia care nu uita numele niciunui copil, ba stiam si unde statea in banca si cu cine; acum sunt ca o floare suava, cand ma intorc acasa din parc ii povestesc lui H cu cine m-am mai intalnit,ce-am povestit, cum arata dar, cand ajungem la nume...Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Gina lu' Ian
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Salutare! Aici vine furtuna ![]() www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
Hello, stranger!
Ieri a fost una urata si la noi; s-a lasat cu acoperisuri si masini distruse, intreruperea curentului electric

Cum e la balaceala?Ai fost la spa?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)