Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Nike, sa iti ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa nasti cu bine si sa fie bebe sanatos.

Doamne ajuta pe roaba Ta Nicoleta

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Doamne, Doamne, am citit si nu ma opri din plans. Ce soarta cruda, dar poate face Dumnezeu o minune si traieste!

Azi m-am trezit de la ora 6, dar am vomitat si de atunci o tin numai si numai in stari de voma. Nu pot manca nimic, sa nu simt vreun miros mai puternic ca ma omoara.

Stau si eu cu sufletul la gura sa dea Domnul sa fie totul bine.

Bebelu ai papat?

Didi , ai tinut tu minte ca ma duc la doctor, esti o scumpa. Da maine ma duc si sper sa ma tin pe picioare , nu ca astazi cand imi e foarte rau.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

da Paulapor, ni l-a transmis bebelu

cand am auzit ca o baga in cezariana stiam de acest mesaj si mai tare m-au luat emotiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Katy La noi in Carei,Satu-Mare a fost vreme rea de dimineata,a plouat si a fulgerat,acum s-a mai linistit
poate ca o sa se mai racesca vremea si la voi
eu una ma bucur cand mai ploua ca deja m-am saturat de caldura asta

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Andreea se zice ca atat timp cat ti-e rau bebe e bine.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulapor

Andreea se zice ca atat timp cat ti-e rau bebe e bine.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Cu asta ma consolez si eu , ca altceva nu am ce sa fac!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Paula si la noi s-a innourat de o ora si bate si bantul foarte tare, vin si picaturi de ploaie, tot tacamul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

La ce ora a intrat Nike in operatia de cezariana? stie cineva?
Doamne , fii langa ea si BB in momentele astea, TE RUGAM!

Moshulik +27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Am citit si eu dintr-o suflare ce s-a mai scris.

Am credinta ca Nike va fi bine, ca doar a trecut prin atatea greutati si a ajuns pana aici. Referitor la cezariana, daca medicii ii fac operatia, insemna ca stiu ei ce fac. Sunt multiple variante de anestezii, si probabil vor incerca ceva care sa nu interfereze cu alergiile lui Nike. De exemplu o pot adormi cu gaz, fara sa o anestezieze local. Oricum "pe viu" sigur nu ii fac, asa ca linistiti-va.

Iar tu bebelule, Eu inteleg ca pui suflet, dar nu uita, si tu esti graviduta si copilasul tau tb sa fie cel mai important pt tine. TOATE emotiile tale i se transmit si lui. Starea de agitatie, nesomn, faptul ca nu mananci il afecteaza. E bine sa ne rugam pt Nike, ati vrut chiar sa interveniti si altfel insa nu v-a lasat, deci stie ea ce face. In plus, are sotul, sora si prietenii aproape, deci nu e singura pe lume.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bebelu ai mancat ?

sa devin !

Mergi la inceput