Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

daaaa am papt

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Foarte bine, altfel

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Asa draguto, stai linistita. Cand aud de temperaturile alea... nu vreti sa stiti cum e vremea la Sibiu in concediul meu frig si ploua, asa ca va invit aici sa va racoriti
Mandreea, mai trimite aici niste greturi c-avem loc!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dragele mele,

Va scriu si eu dupa ceva timp de absenta pentru ca acum am terminat de citit capitolul, m-am socat, oripilat si stresat si acum astept cu sufletul la gura o veste buna de la Nico.

Nu imi vine sa cred ca fata asta, care a luptat atat de mult a ajuns din nou sa lupte pentru viata ei si a copilului ei nu cu viata ci cu doctorii incompetenti din Romania. Cuvintele sunt de prisos. ma rog si eu alaturi de voi sa auzim vesti bune.

Bebelu te rog mult ai grija de tine.

22+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

In completare la invitatia de mai sus: luati-va haine groase ca sunt 20 de grade, asta da vara!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

pe la ora 12 a intrat,..cam asa...

mesaju care l-a postat Draguta e de ieri trimis
nu de azi.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Asa draguto, stai linistita. Cand aud de temperaturile alea... nu vreti sa stiti cum e vremea la Sibiu in concediul meu frig si ploua, asa ca va invit aici sa va racoriti
Mandreea, mai trimite aici niste greturi c-avem loc!

in devenire

Didi, pot sa ti le dau pe toate? Abia ma tin pe picioare si la un sfert de ora ma ridic din pat ca sa vad ce face Nike, ca nu am laptop si tre sa vin la calculator.

Cat dureaza o cezariana????? Nu ar trebui sa avem un semn si noi de la rudele ei? Bebeluuuuuuuuu

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

daca a intrat la 12 in operatie , trebuia sa iasa pana acum.....o cezariana dureaza 30-40 min hai 60 min daca sunt probleme.......nu aveti informati noi?
--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

SUNT SI EU PE AICI
La sibiu e fr rece,stiu si eu ca mi-s de acolo...am vb cu mama

Un gand bun pentru Niko....sa vina pe lume bebelul ei ,sa se indragosteasca de el,si sa traiasca mult si bine pana cand le va fii scris

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mami Cornelia,tati Daniel,copilas iubit Cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Doamne sper sa fie bine si sa vedem cat de curand poze cu bebe in bratele lui Nike.

sa devin !

Mergi la inceput