Aspirante. Nike suntem alaturi de tine!!!(547)
Raspunsuri - Pagina 16
didi32 spune:
Ralu, du-te si mananca, gandeste-te la puiul tau ca-l vezi maine iar si poate afli sigur ce este
Si Mandreea zicea ca merge azi la dr, nu? Stie cineva la cat are programare?
in devenire
bebelu86 spune:
DIdi, Andreea are maine si eu vineri ![]()

tuturor
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
Nu nasc. nu vor. au spus ca e ok fara lichid. au spus ca daca il pierd pe tot, fac cezariana, dar cu cei din garda de maine. pt mine cezariana = sanse minime de a trai

Katy82 spune:
Anca nu m-am suparat, stai linistita!
Bebelu ai grija de tine, stresul nu e bun in sarcina, te cred ca vrei sa o ajuti dar nu uita de bebele tau.
sa devin
!
bebelu86 spune:
vineri cand ma duc la eco sunt 38 grade 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
18+
Katy82 spune:
Bebelu cred ca va mai dura ceva pana aflam vesti de la ea. Asa ca te rog mult sa te bagi putin si in pat, sa te odihnesti putin si sa papi. Ajung ataea vesti rele. Ai grija de tine!
M-a busit plansul
, Doamne ajuta sa fie bine!
sa devin
!
p@ulici spune:
Draguta, asta e mesajul de la Nico? Daca da, e trist, vad ca tot o paseaza la urmatoarea garda...
Raluca mananca, pt bebe din burtica
Nico, sper sa fie totul bine si sa fiti bine amandoi, am inteles ca esti o luptatoare si sper sa fi si o invingatoare.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
Katy82 spune:
Bebelu nu te increde atat de mult in ce spun ei. Au spus ca azi va fi mai cald decat ieri si vad ca deja sunt nori. In plus vin ploile dinspre vest.
sa devin
!
bebelu86 spune:
sunt in pat deja. am luat laptopu cu mine. si stau intinsa..
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
18+