NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 19
zozela spune:
Ralu,asta e santaj!! Mihai zice ca il doale culu,in fiecare dimineata si dupa somnul de pranz
Parca m-as incumeta sa-l las sa doarma in chiloti-ii pun scutec happy sub el si gata-sa doarma in baltoaca,ca tot e cald..Ce zici,te bagi?![]()
Puppa,cum sa nu te primim,ce vorba e asta?! Odata pusa gheara pe craca,nu mai poti pleca niciodata! Calatoresti,faci ce-oi face,dar tot aci te intorci mereu!
Suntem ca o secta! Alinuk,ai grija![]()
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
Kya spune:
Ma mai gandesc ca s-o fi iritat o data mai de mult, tine minte, si de atunci asociaza pampersul cu senzatia cu aia. Si probabil crema de galbenele de acum e doar pentru psihopupu ![]()
In orice caz plange de parca ar avea cuie, ace si sarma ghimpata in scutecul ala...
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui zozela Ralu,asta e santaj!! Mihai zice ca il doale culu,in fiecare dimineata si dupa somnul de pranz Parca m-as incumeta sa-l las sa doarma in chiloti-ii pun scutec happy sub el si gata-sa doarma in baltoaca,ca tot e cald..Ce zici,te bagi? |
Cum somnul de pranz am rezolvat, ca reuseste sa se tina cateva ore. Si primul lucru cand se scoala, asa buimaca, se aseaza pe olita.

Noaptea in schimb... inca nu.
Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Puppa spune:
ami nu mai face nici noaptea, dar mi-e mila de salteaua noua sa o las fara scutec...daca face? o singura data a facut noaptea, dupa ce mancase muuult pepene inainte de culcare...in rest, deloc...si cu happy...la cum doarme ea, ala nu ar sta sub ea, nici 5 min.
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
tuchita spune:
hai sa va zic cum am facut cu Ilinca...imi puneam ceasul sa sune pe la 2 noaptea, ma duceam la copil, o puneam pe olita in somn, ea facea pipi, o puneam in pat si gata.
cam o luna, pana cand mi-a zis intr-o noapte ca nu-i vine, sa o las in pace.
Apoi ii lasam olita in camera, uneori se mai trezea singura sa faca si se culca, alteori venea si ma trezea ea pe mine sa o duc la baie....
clauclau spune:
Asa am procedat si eu cu Razvan ( ca Tuchi
). Ma sculam de 2 ori pe noapte, il intrebam daca facem pipi, era mereu de acord
si apoi nani imediat. N-a durat mult si n-a mai facut deloc noaptea.
Mmmmm, ce ceafa de porc mananc acum!

zozela spune:
Mihai mai face cateodata si la pranz..Rar,dar face. Noaptea face destul de mult,mai ales in perioada asta,cand bea apa tone.
Ma gandeam sa-i pun scutecul sub cearceaf,altfel nici la noi n-ar avea nicio sansa cu zvarcoliciul asta.
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
raluca2107 spune:
Clau,
. Sunt bine copilasii, multumesc lui Dumnezeu.Desigur Sabin e si el in perioada de Gica Contra, Briana e in perioada de tranzit spre domnisoreala cu fitzele de rigoare, ne luptam cu tabla inmultirii acum si cu ceva lecturi.
Tuchi, sa stii ca inca e ocupatia de baza cautatul melcilor, doar ca nu prea mai e sezonul si-s trufanda acum ![]()
Am experimentat si gradinita intr-o zi. A stat la baie 10 minute, s-a spalat pe maini de 15 ori de dragul chiuvetei aflata la inaltimea lui, dar in clasa nu a vrut sa intre deloc, a aruncat el un ochi la copii a concluzionat ca-i e somn la 9 dimineata, m-a luat de mana si hai mami cu tu-tu ca Imi tace nani si nu pace piii (adica baga mami acceleratie ca mor de somn si astia ma cam plictisesc). Tati desigur a cedat deja, vrea sa amanam pana la primavara
, eu inca mai am o speranta.![]()
clauclau spune:
Nu-i draguta brunetica mea aici 
:
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/DambovicioaraIulie2010#5500851045582211730
Stela
, hai cu pozele de la mare, eu am vazut cateva la avatar si mi-au placut mult 
.
numeioana spune:
Sunt si eu pe-aici, dar nu ma simt sprea stralucit.
Cuscra, iar nu pot sa vin sa va vad. Sambata sunt aglomerata rau, duminica dimineata plecam la mare si am o groaza de lucruri de facut.
Am uitat cine m-a intrebat cand ma duc la eco. Pe 17 august am morfologica de trim. 2. Atunci o sa stiu daca e ok bebe si daca e tot fetita. Sunt putin ingrijorata, ca acum o sapt m-a muscat o capusa de picior, iar aseara s-a intamplat iar sa gasesc una. Erau amandoua minuscule, cat un varf de ac, sper sa nu afecteze cumva sarcina sau pe bebe. In rest si burtica mea misca mult... parca am inceput sa ma patez deasupra buzei de sus, ceea ce nu mi s-a intamplat la david. Am luat doar un kg pana acum in greutate... Toata lumea zice c-o sa am fetita... Ameteala inca persista si daca nu ma asez la timp lesin... Azi facem 20 de saptamani. Doamne ajuta!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.