NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Noi avem vacanta toata luna august de la gradi, si inca imi mai spune dimineata tu-tu mami, aide... titsza a copii!
Sunt foarte fericita ca ii place acolo, si ca merge cu placere.
Si zic ca in primele 2 luni doar o amigdalita de cateva zile... e ok! 
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Bravo, Kya!
Clau, e o dulceata!
Am uitat sa il laud pe David: spune pe langa "shi", "aide" " shi aia" si, ce m-a dat pe spate....stie cifrele!! Il intreb "care este 2?", "care este 8?" si el mi le arata! Sunt f. mandra de el, e din ce in ce mai istet, chit ca nu vorbeste!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Ai vazut Ioana?
desteptacutul!
Clau
fetita cocheta!
Eu acum cu fii-mea am trecut la alta faza: hainele ei ii plac, se imbraca cu ele. DAR nu-i plac hainele mele
Se uita la mine luuung, apoi zice "nu pace haina, alta!", se duce la dulap si-mi alege ea cu ce sa ma imbrac!
Mor de dragul ei!!! Se baga cu totul in sifonier, si in spatele ei incep sa zboare fuste, pantaloni, tricouri... pana gaseste ea ceva ce vrea ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Ai vazut Ioana? desteptacutul!Clau fetita cocheta! Se uita la mine luuung, apoi zice "nu pace haina, alta!", se duce la dulap si-mi alege ea cu ce sa ma imbrac! Mor de dragul ei!!! Se baga cu totul in sifonier, si in spatele ei incep sa zboare fuste, pantaloni, tricouri... pana gaseste ea ceva ce vrea Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Si se potrivesc hainele ?
zozela spune:
Capitol nou,cine doreste,cine pofteste??
Ma duc sa mesteresc..
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Capitol nou,cine doreste,cine pofteste?? Ma duc sa mesteresc.. Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator! |
Noi, noi!!!!!