NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, si eu proaspata ochelarista! Bine ai venit in club! Eu inca ma fofilez si ii port doar la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, ai grija cu fofilatul, ca asa am ajuns eu de la -0,5 la -1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu am chef azi, n-am chef de nimiiiiiiiiicccccccccc.....

am la treaba, ma doare capul, ma simt moale....saptamana viitoare sunt in concediu....de-abia astept sa nu ma mai trezesc la 6.

Mimo, daca tot ti-ai revenit, zi-mi de Vladut cum sta cu mersul pe varfuri!

Olgule, la Heaven land am fost, dupa Crangul lui Bot, pe drumul spre Targoviste.
Prea aglomerat pentru gustul meu, si am fost marti dupa-amiaza. Cred ca in weekend e full.

Cory, mi-e un dor de Iasi de nu mai pot!

Mergi la inceput

Raluca, de cate ori vad un melc ma gandesc la tine!
Seb ii calca cu cruzime, n-am vazut asa ceva!

Clau,

Ramo, scoate capul din cutie, nu mai fi trista!
Cam multe evenimente nefericite in jurul tau...asta-i viata!
cu servicul ai mai facut ceva??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, la fel si eu, n-am chef azi de nimicc, sunt cu un picior in concediu si-mi zboara gandurile aiurea! Sa treaca repede ziua!

Raluca, da, stiu ca trebuie sa am grija, poate mai ajung anul asta la un control sa vad cum stau... Ce fac piticii?

Rebecca este absolut disperata sa o imbrac in rochite si fustite, acum 2 nopti voia sa doarma intr-o rochita mov, s-a suparat ingrozitor ca nu am lasat-o . Iar dimineata dupa ce se trezeste nu uita si-mi cere imediat rochita! Si vrea sa-i pun lantisor si bratara si de multe ori imi cere cerceii pe care-i vede la mine. Ce ma fac eu cu ea?

Mergi la inceput

Aoleu, Clau, ce mandrete de fata ai! Cred ca trebuie sa ii faci pe plac....face si ea ce vede la mama, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,sanatate rapida kkciosului..uoff.
Blanka,imi pare tare rau,offf...dea Domnul sa scape odata de infectie.
Cata,Vali,da ma,dar totusi sa nu vrea sa manance nimic?doar o ciuguleala si lapte?noi mancam la masa,am incercat-o cu orice,nici sunca de pui nu a vrut aseara,ea care cum ne vedea mancand pe ascuns,era jale..nimic nimic nu a tinut..si a si slabit?off..Fug sa vad poze mumoase...
Cory,bine revenishi..ai niste mesaje..
Vali,Zozea fost MINUNAT la mare...of,ce nostalgie simteam cand am plecat..ador marea,valurile,nebunia,mirosul..m-am balacit muuult,dar Tea tot nu a vrut..doar la mine in brate putin..si fara sa o ud cumva ca uurlaa..nici pe nisip desculta nu a vrut tot timpul..am stat pana la urma la amicii nostri la Ef N ca aveau o camera libera ENORMAA si a fost minunat cu ei/la ei..ei avand 2 copilasi cu care Tea s-a tot jucat si a chirait,dar de la care a luat si o viroza si a dat-o pe muci si tuse...dar aproape ca a trecut...poate si din cauza asta nu vrea sa manance,dar totusi,sa nu-i vina foame deloc?O sa pun si ceva poze pt doritori.
Vali,destinatie catre munte,hmm,nu sunt eu persoana care colinda muntele prea mult,dar noua ne-a placut tare mult la Paltinul-20 km de la Campina,mai ar fi Brusturet,dar se ajunge cam greu,drum prost,locul unde a fost Bubu de curand -Cabana Frasin(tot am vrea sa ajungem acolo dar nu gasim momentul)...dar pt o zi cred ca cel mai bine e la Paltinul,relativ aproape,sau Slanic sau chiar Comana-Giurgiu unde e o Manastire frumoasa cu curte mare cu verdeata,lac langa-vreo 60 km de Buc..f frumos...noi pe aici am fost pt o zi.
Zoze
Si pentru Mimoca tare imi place si ma binedispune cu prezenta ei,desi,i-am zis si in fata, unele mesaje le "arunca" intr-un fel ca se interpreteaza un pic pe dos,dincolo de gandul ei bun...eu stiu..
Sa nu uit sa pup tare tare,in mod special pe Naty,Ariel,alinuk,Mihu,Adriuta si toate fetele ce se implica atat...

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

fetelor, acum daca tot am revenit dupa un (sper ca ma primiti inapoi) sa va zic cum am scapat noi de pampers. m-am hotarat intr-o zi si i-am zis "fata, nu mai sunt pampersi. nu mai avem si gata". ea s-a dus unde stia ca sunt, nu i-a vazut si s-a conformat. vreo 2 saptamani a tot facut pe jos, pe canapea, pe scaunul de la birou, pe unde ii venea...acum, dupa o luna jumate de la eveniment, nu mai are scapari. doar la cresa, unde nu are olita la indemana si se ia cu joaca si uita. noapte ii pun scutec, i-am zis ca ii iau de la o vecina care are bb si ne imprumuta si noua cate unul =))

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu cu pampersul am alta problema: nu il mai suporta! In momentul in care il pun, duce mana la putzi, tipa si plange au buba!. O intreb daca o doare, imi zice ca da. Accepta scutecul cu greu, doar dupa ce o dau cu crema de galbenele. M-am uitat si m-am rasuitat - nu are nimic, nu e rosit, nu e umflata, nu e oparita, nu e iritata! Cu toate astea imi spune ca o doare... Daca e cu chiloti, e ok. Daca e in fundul gol iar e ok.

Pish face la oala mereu. De pampers avem inca nevoie pentru kk si pentru noapte.

Dar nu-mi dau seama daca chestia cu au buba, ma doare, ma ustura e pe bune, sau doar se prosteste...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, nu cred ca are nik, doar fite.
Seb cand se trezeste sar pe el sa-i dau pampersul jos...urlete, figuri, ca e al lui, ca nu-l da....pana la urma i-l dau.
seara dupa baie cand sa i-l pun iar urlete si figuri ca nu vrea, ca nu-i trebuie, ca doarme gol....de-astea.

Eu cred ca am intrat in frumoasa perioada de opozitie....la orice imi raspunde intai cu NU, de multe ori si fara sa assculte ce am de zis...adik eu zic Sebi, si el raspunde imediat nu!

Mergi la inceput