NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

vali, vreo veste de la liana stanciu?

olga, voi updata si la umanitare problema banilor "mici"...aseara nu am reusit sa mai misc mare lucru, caci am facut 2 caderi de calciu si mi-a fost rau...

blanka, incearca sa mergi si pe homeopate. nu ai ce pierde, din contra!

adriuta, cum am mai zis, lumea e plina de cazuri triste si ne vom izbi la un moment dat de refuzuri...nu trebuie sa ne dezarmam, mergem mai departe, cu credinta ca va aparea cineva cu bani care sa ajute cauza.

zozeeeeee, pe mess, ai citit? da un mail, pls, la "persoana" si arat-i cazul.

incerc sa ma dumiresc cum e cu noile reguli la bazar, eventual intru mai incolo si intreb, caci vreau sa donez cateva dintre mineralele mele. asa ca, fetelor, va astept la shopping la bazar...dar mai tarzior putin.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cory, ce sa zic, Razvanici se lupta si el cu temele de vacanta, ca si Larisuk, are ceva lecturi ( acum citeste Fram - ursul polar) si trebuie apoi sa le povesteasca. Plus un ditamai caietul de vacanta cu teste de romana si matematica. Le impartim si noi cum putem, mare parte de vacanta a fost plecat ba la mamaie, ba la tara. Ieri a scris foarte, foarte mult asa ca pentru azi i-am zis sa faca pauza. La fel ca si puii tai, sunt momente cand se inteleg minunat si mor de fericire cand ii privesc si momente cand trebuie sa stau intre ei, tipa unul la altul, isi smulg jucariile din mana, de-astea...cateodata e ca la nebuni la noi!
Mi-era dor de mesajele tale!

Luny, trebuie sa fie bine Muffilici, foarte bine ca i-ati scos lapticul, cu siguranta azi va fi mai bine.

Zozelici, felicitari pentru cele 29 de saptamani! Mmmmm, o iei spre A2??? Sunt si eu in drum, dar is la servici toata ziulica.

Daciana, am uitat sa te felicit pentru caruciorul albastru!

Nicoleta, sa treaca repede perioada de neclaritati si sa fiti bine.

Adriuta, si pentru o randunica sufletista. Ce mai face Adrian?

Olgutza, ce face burticuta?

Mergi la inceput

Valen, iti zic eu de un loc mumos la munte, este si aproape si au o curte mareee. Pe Cheile Dambovicioarei, la Camin Alpin. Iti pun imediat poze sa-ti faci o idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, burta mea misca. Si miscaaaaa ! sper sa nu aiba acelasi program de lucru cu publicul si dupa ce se naste, noaptea e tot un dans pe el, plus toata dimineata. Pe la pranz il ia un soooomn, pana seara , cand incepe iar .

Stela, fa-i ce analize vrei, doar nu insista cu mancarea. Ofera-i, las-o sa aleaga, cu cat insistati mai mult, cu atat va respinge mai tare, indiferent daca sunt cauze medicale sau nu. Stiu ca e greu, dar....complici mult situatia insistand.

Zoze, cum e cu monitorizarea? Te-am sunat ieri, nu ma mai iubesti, nu ma mai doresti

Tuchi, ce piscina de fite? Sunt varza cu viata sociala, nu ca aveam vreun dubiu. Nici carciumi, nimic nu mai stiu in orasul asta...

Luny, in prima instanta noi refuzaseram internarea ( ne-am intors dupa doua ore cu coada intre picioare ) si pe reteta cu care am plecat ne daduse furazolidon, dar in spital nu i-au dat. Le-am intrebat si au spus ca nu e cazul, ca ia antibioticul...atat stiu, atat iti spun, oricum, se pare ca se da la varsta asta. Nu are febra, nu? Ar trebui sa se repare usor fara lapte si cu un pic de regim, nu te stresa.

Aricel, ai grija!!!

Olga 25+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Alinuk,mi-ai placut tare (si) la faza cu pasaricile!

Felicitari gecko pentru buldozeras!! Botezul,pe cand? Vine iar familionul?
Auzi,s-ar putea sa incurc tare borcanele,dar..cumnata ta a nascut?
Si iar stresez-mai pune si tu o poza cu puiutii ca in ultimul timp,nici zgarcita nu mai pot sa-ti spun ca esti! Scartzar-o!!

Stela,hai ca te iau si pe tine-o poza,un film,ceva pe-acolo?! Cum a fost anul asta,a calcat Tea nisipul?

blank,sanatate multa puilor!Uof..

Nico,felicitari pentru somnicul regulamentar!!
Va tin pumnii sa risipiti repede problemutele!

Fata luny,baga-i si niste calciu lactic,nu strica.

Sarutmana Cami,Clau,Cata! Sa va auda DD!!

Arielu',ba da,vazui! Ce,nu-ti scrisei? E trimis!

Olgaa:
Nu te mai iubesc
Si-as vrea sa stie orisicine
Cat te-am iubit
Si tu ai ras, ai ras de mine..
am vazut apelul,dar iar..m-am luat cu altele Asta-i spuneam Alinei-de cand stau mai mult in pat,parca mi-a intrat timpul in sac
Sunt..cum ma banuiam..HTA gestationala,tratament cu Dopegyt..Grozav!

Haideti la Bazar-pentru Siluan!!

Nici eu nu stiu sigur cu ce se mananca,dar haideti sa ne lamurim si sa scoatem la vanzare,sa cumparam..Rotitele se misca!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olgu n-are febra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Olgutza, pai sper sa nu fie bebe nedormicios ca Rebe , dar pitica mea misca de numai mai ales noaptea . Si asa-mi ziceam si eu gravida fiind, Doamne sa nu stea noaptea de joaca! Apoi, 1 an de zile Rebi nu a dormit noaptea, decat motaieli scurte... Dar sper sa nu fie cazul puiului tau.

Blankar, multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ariel, nimic.... Nu stiu, o fi oare in concediu? Ati mai auzit-o pe Magic fm? Are program 10-13... Nici macar un refuz, de-asta tot sper...

Clau, mersi si astept

Stiti ce fac eu pe caldura asta??? Mancare la 4 ochiuri plus cuptor!!Sauna gratis! Cine mai doreste, cine mai pofteste????

Mergi la inceput

Valen, uite aici, daca iti place iti dau telefonul de acolo.
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/DambovicioaraIulie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Da da da Primesc cu drag toate pupaturile , va multumesc,ma simt mult mai bine desi ma simt atat de prost caci nu de mine trebuie sa aveti grija
Cory, si mie mi-ai lipsit rau de tot Caci postarile tale mi-au inveselit gravidosenia, nu uit Pacat ca asa o intamplare trista te-a adus inapoi pe craca,macar sa nu dispari iar in zona crepusculara ! Zici ca nu-s singura proaspata ochelarista, ihm?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput