NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Luny, Ercefuryl!
Blanka, ofofof, nu stiu ce sa zic.
Eric mai are reflux sau nu??? ca trebuie sa existe o cauza pentru infectiile repetate.
Nico, bravo pentru dezbratosare!
Liniste in viata iti doresc!
Zozelici, felicitari pentru 29! Si la mai multe saptamani cat mai usoare!
Mimo, duamna, imi esti draga, stii tu de ce!
Gecko, felicitari pentru hipopotam! Si la mai mare!
Stelut, am pus link cu poze pe mailul comun!
nici Seb nu se omoara cu mancarea in ultimele zile...eu cred ca e prea cald!
|In plus, ma dispera cu mersul pe varfuri...a facut basici in talpa.
Il tot corectez, merge 5 pasi cu toata talpa apoi se ridica iar.
Am observat ca pe varfuri are viteza mai mare....cred ca de aceea nu are rabdare sa calce pe toata talpa.
prietenii care l-au mai vazut ma innebunesc sa duc copilul la doctor.
eu l-am dus o data, mi-a zis omul ca sa stau linistita ca asa vrea el sa mearga si ca n-are nimic....
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Dear Ms. I..., Thank you for contacting the Bill & Melinda Gates Foundation. We are sorry to hear about Sulian Bota's serious medical condition and the difficulties that his family are living with. While we understand how important your request is, unfortunately, the foundation is unable to directly assist you. However, you may wish to contact United Worldwide for referrals to organizations that may be able to help you. We wish you the very best during this difficult time. Sincerely, Bill & Melinda Gates Foundation Grants Inquiry www.gatesfoundation.org ![]() ...Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
Adriuta, stii ca esti minunata, da?

blankar spune:
Tuchi ,cistografie nu i-am facut ca au zis aia de la Cluj ca dupa eco nu mai are reflux.Au spus sa nu il mai radiem degeaba
trebuia sa ii facem circumcizie dar ne-au tot amanat si lasam pe
toamna
oricum a fost record ca a rezistat 1 luna fara antibiotic si infectie
cred ca si apa sarata de la mare l-a ajutat
luny spune:
Blanka, pai am zis ca i-am scos laptele, ii dau fara lactoza!.. am si hidrasec
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Neata!
Cuscra Cory, bine ai revenit
!!!In toata nebunia asta, n-am apucat sa te salut si sa iti spun cat ma bucur sa te revad. Ai vazut ca ginere-miu o sa aiba un cumnat tiz
? Larisik-istetik ce face?
Luny, scoate laptele, cu riscul urletelor, asta este. Sa nu urle mai rau de dureri de burta. Ce lapte HN zici ca ai incercat sa ii dai? Ala de la Humana e super-gustos, Sof l-a acceptat fara probleme. E cu banane, e ok.
Mimo,
. Hai ca deja te simti mai bine dupa pupaturile mele
! Uite de asta am zis eu ieri ca neavand imaginea de ansamblu, se pot naste interpretari aiurea. Stiu ca intentiile tale au fost bune, ale tuturor au fost, si nu trebuie sa se supere nimeni pentru nimic, ca toate am fost animate doar de dorinta de ai fi bine bietului sufletel. Important de acum este sa il stabilizeze, sa poata fi transportat unde va fi transportat si sa il repare. Cu ce costuri, cu ce bani, astea sa fie detaliile cel mai simplu de rezolvat, cumva se va rezolva si asta. Ariel, zisai ca nu imi mai dau cu parerea, si iar o fac
Postarea ta cu toate cheltuielile ce apar pe langa transplant ar trebui, dupa capul meu, sa apara si la subiectul de la umanitare. Pentru ca lumea trebuie sa stie ce inseamna toate astea. Si vesti de la Mic, pe cat se poate. Subiectul ala trebuie intretinut, Oana, Aida, povesteau in permanenta de fete! Asemenea si cu blogul...Si gata, ma opresc
!
Hai ca scriu de dimineata, trimit asa si oi mai scrie...Va
!
Olga
25+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
olgu data trecuta a refuzat Milupa HN.. acum i-a cumparat mama Aptamil, sper p-asta sa-l vrea.. ca cel putin pana sambata, altceva nu vede... ma duc sa-i bag un Hidrasec..
Iubirea mea,
cory3maz spune:
Primul mesaj l-am pierdut!
pe Gecko, posesoare de frumusetze frageda si grasuna, de aproape 6 kile!
Tuchi cu tzuchii mici; si noi am fost in week-end
, club recent deschis in Iasi; colcaiala de pitzi si cacalari; eram cea mai
, ca o balena esuata din intamplare pe insula silfidelor; da' eram si cea mai frumoasa naturral de pe acolo... nu tu botox, nu tu silicon... 100% natural, fara adaos de E-uri si conservanti; am reusit sa-l prajesc pe Alex, si apoi... da-i cu Nurofen,
cu cataplasmele cu aloe vera si cu iaurt rece... da' acum copchilu'i bine...
Clauclau,
, Infantii mei sunt: Lary, studenta in clasa a doua... avem de rezolvat o culegere de probleme la mate si un listoi de lecturi nashpa ![]()
![]()
; Alex e mai bronzat decat in urma cu o saptamana; cu sora-sa e intr-o relatie de iubire cu nabadai... o adora, o imita si o izbeste berbeceste in burta
... dupa fiecare atac il invit pe bandit sa-mi dea urechea sa i-o lungesc... ![]()
![]()
In rest... e fromos si baiet mare... noi am scapat de pampers si facem disciplinat numai la oala, fara accidente
; cand se pishuleste la wc isi examineaza cu atentzie surubelul si exclama satisfacut: "'Fantu face pipi"... "Elefantu' face pipi"... Vedeti, am evoluat spre treapta superioara a regnului animal; stadiul de elefant.
promit poze in curand cu odoarele. Ce mai face Razva?
Mimonix, iar de "doo" ori... nu cred ca ai demobilizat pe cineva; cat despre efortul steril... pana la carbune si diamante intotdeauna se sapa galerii prin munti de steril... vin si io la o "beie" cu tine in clubul proaspetelor ochelariste;
pe Luny-suparata si ingrijorata.
.. cunosc genul de bodoganeala parinteasca: "Tu il strici, si apoi vii la mine sa mi-l lasi pe cap"
SANATATE MAXIMA lui MUFFY! 
Nicoleta! Sa rasara soarele din nou pe strada si viata ta!
si pe Adriutza
... episodul e din ciclul "Mari dezamagiri"... am dat azi dimineata link-ul catre "about Siluan" pentru site-ul ziarului BZI.... stau geana sa vad implementarea.
si pe cuscra-OLGUTZIKA! SARCINA MAI USOARA, CUSCRA! 

pentru Sophia-Shotia! Am vazut pozele cu voi!

Ma duc sa mai prashesc!

AI RABDARE CU MICU!
luny spune:
cory, tot mesajul tau e misto
Vesti de la Simo nu mai avem, cum mai e Siluan?
Iubirea mea,
cami33 spune:
Neata!
Luny, si Bubu meu a avut probleme cu burtica saptamana trecuta si l-am reparat in 3 zile cu smecta si ercefuryl. Sanatate Mateiului si dixtractie maxima voua
zozelici, felicitari pt 29!!
, acusica ajungi la AMR
nico
sa se ridice ceata si sa apara soarele!
mimo, bine ai venit in clubul ochelaristelor ![]()
Si noi ne luptam cu dezpemparsarea
, nu vrea si pace, am cedat eu ca nervii mei sunt mai importanti decat banii pe care-i dau pe chilotii lui![]()
VALENTINA C spune:
Stela, cum a fost la mare?? Poze, ceva? Zi-mi si mie o destinatie de o zi catre munte, ca voi le-aveti cu astea!
Si las-o pe Tea doar cu lapte, ca pe caldurile astea e greu cu mancatul.. Si Matei mananca mai putin zilele astea, dar nu insist.. Daca se hidrateaza, e ok!