NE RUGAM PENTRU SILUAN! Pui de Randunici (439)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Te rugam Doamne, cu puterea Ta vindeca durerea lui Siluan. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu care esti doctorul trupurilor si sufletelor, arata si acum puterea milostivirii Tale. Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.

O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Siluan, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel care vindeci toate neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Sf. Stelian ocrotitor al copiilor, Sf. Nectarie mare tamaduitor,Sf. Nicolae,mare facator de minuni,faceti,va rog o minune si salvati copilasul scump!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Noi suntem varza la despampersare..nu vrea si nu vrea nici pe oala nici pe reductor,ba parca nici nu simte cand ii vine sa faca,spune apoi.
Insa stresul mare acum nu e asta,nici macar lula pe care o cere intr-una,ci faptul ca de o sapt nu mai vrea decat lapte..pur si simplu refuza orice,daca apuc sa-i var un dumicat in gura e mare bucurie pentru mine sau cateva lte de iaurt,altfel,ciorba,fructe,nimik.A slabit vizibil,12 kg arata cantarul acasa.
Azi sper sa-i duca buni la laborator kk pt coproparazitologic...mai trebuie si coprocultura pentru depistarea unor eventuali paraziti?

Cata,sanatate voua..uoff,de-aia mi-e "frik" mie sa intru in piscina.Ai pus poze de la cununie vreodata si am ratat eu?

tuturor,mai ales inimoaselor ce se lupta pentru orice informatie/ajutor...eu ma simt neputincioasa ca nu pot ajuta mai mult..nu fac decat sa ma rog neincetat si sa dau blogul cat mai multor persoane.
DOAMNE AJUTA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adriuta sa inteleg ca ai contactat fundatia Bill Gates
..oare care sunt criteriile dupa care decid sa sprijine un caz sau altul..!?
United Worldwide...cine sunt, cine e in spatele acestui nume?

in fine...de oriunde poate veni un sprijin la un moment dat
cu cat mesajul va ajunge in mai multe parti cu atat sansele sunt mai mari...asta e evident

personal, 'vartejul' in care am fost toate in ultima perioada...daca ar fi intr-o sedinta ...l-as numi brainstorming.
Fiecare a dorit sa sprijine cumva si fiecare a spus aici ce i-a trecut la un moment dat prin cap si a crezut ca poate fi folositor.
Si, DA! rezultanta tuturor acestor eforturi este impresionanta...

Acum se deruleaza o campanie coerenta, cu expunere media, se merge pe cateva piste medicale (inclusiv demersul E112..in care eu cred, chiar stiu cazuri), se fac eforturi pt gasirea unor solutii de sponsorizare..iat toate aceste lucruri se pot realiza si 'tehnic'

NU E DELOC PUTIN!! dupa mine, toate ati avut un rol important, priviti-va ca o echipa care are aceste rezultate..ca un angrenaj care functioneaza tocmai pt ca o rotitza mica actioneaza intreg sistemul

pup si sa auzim de bine pasaricilor
si va imbratisez pe toate, fara exceptie!

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

neata si de la noi

Cory,Gecko
Luny am vrut si eu sa iti spun ca daca
nu ii scoti laptele macar 2-3 zile nu o sa ii treca diareea
Stela coproparazitologic e pentru paraziti,coprocultura pt.bacterii
Eric e din nou cu e coli
partea proasta e ca nu mai exista medicament ce sa ii pot da pe gura
la toate e deja rezistent
asa ca de ieri am inceput injectiile de gentamicina 1o zile,2 pe zi
nu stie numeni oare homeopatele nu ne-ar scapa de coliul asta nenorocit?

pentru Micul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

Ieri s-a implinit O LUNA de cand mandrul meu cel mic nu mai adoarme in brate, nici la pranz, nici seara (traiasca marea!).

Felicitari tuturor cu realizari zilele astea (fara scutece, cu multe kile, cu carucior albastru, venirea randunoiului...)!

Eu sunt intr-o stare urata, sunt ceva neclaritati si in viata mea... astept sa dispara ceata! Va pup!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

netaza..
deci, Matei iar a facut diaree de dimineata, i-a cumparat mama lapte fara lactoza, Aptamil, si ma rog sa-l si bea... o sa se chinuie ai mei cu el.. nu-mi mai arde de nimic... mimo, ai dreptate, daca eram eu acasa cu el, nu era mare panica, dar cu ai mei... am inima cat puricele, astia ne injura deja ca nu 'l-am vindecat' in 3 zile si il las la ei cu probleme, si cum naiba se intampla d-astea aproape mereu cand sa plecam si noi undeva?
intrebare: ii dau Debridat. Ce merge pe langa el? Smecta, furazolidon(asta daca gaseste mama in oras, ca eu ieri nu am gasit la 2 farmacii) vreau sa se stranga odata burtica lui, ca ma termina!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uitesem...
puppa
adriuta, astia de la fundatie nu au argumentat refuzul, nu?.. oricum, incercarea moarte n-are
naty, gecko eu cred ca ai vostri inca nu-s pregatiti de olita.. uite, Muf cand a inteles, in 3-4 zile facea pipi numai la oala, si era tare incantat ca i se spunea de fiecare data bravo si aplaudam impreuna:)) insa cu caca avem probleme, nu a facut decat de 2-3 ori la oala, in rest tipa prin casa 'ciiiuuuu, pune ciiiuuuu'
blanka..offf, iar problemute.. sanatate si voua!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

incearca hidrasec si furazolidon de 25 de mg
scoate-i laptele urgent si daca urla
sau fa-i in mucilagiu de orez macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna dimineata!

Cazul lui Siluan este la bazar.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154820&whichpage=1

Naty va trebui din cand in cand sa dai niste confirmari de plata ca sa putem functiona rapid si asta pt ca folosim contul tau.
Acum va asteptam si pe voi acolo cu donatii si de ce nu? mai ales cumparaturi.

Mergi la inceput

sau in laptele fara lactoza baga-i un pic de zahar pe care
il fierbi ca pe un sirop inainte

Mergi la inceput