***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 18
bettyR spune:
Ana, uite AICI cateva poze, inca nu era aranjat, si ne mai trebuie patul si covorul. Cu patul atat ne-am gandit cu sotul, si abia acum am ajuns la o concluzie, pat normal cu saltea dublu, prima data vroiam 2 separate la care unul intra sub celalalt, dar nu ca o lada, mai frumos, vazusem ceva in oras de 500euro, mi s-a parut mult, pana la urma nu e chia asa mult, dar am ajuns la concluzia ca nu e asa comod sau ca se vor certa care sta sus si care jos, ori vor dormi intr=unul, ori ca o sa cada una peste cealalta. Era mai ok ca se putea strange, si ca in viitor, nu stiu cand, le vom separa, ne vom muta noi in camera mare si sa aiba fiecare camera ei cand mai cresc.
Noi am facut mobila la comanda dupa una de la Mobexpert, care era ea frumoasa, dar cam micuta si patul era simplu, birou nu aveau...
Ambele fete mi-s racite bocna, am vazut eu ca toti copiii is mai imbracati decat ai mei, si oamenii la fel, dar cred ca eu am calduri, Andreea e mai bine, dar Alexandra e super infundata si urla noaptea ca nu poate suge. Poate se intarca, eu tot sper intr-o minune ca inca nu sunt prea pregatita eu, ca ea nu stiu. Deja se scoala noaptea in fundulet si striga 'mama tzatza'.
Maine am niste emotii cu gradinita Andreei ... eu nu am etichetat hainele ca inca nu i-am dus numai o pereche de pantaloni si chilot de schimb, ca m-am gandit ca poate se scapa ca uita sa se ceara, si pe sticla de apa, cana cu pai de fapt, i-am scris numele cu marker. Dar au dulapioarele lor cu nume, nu stiu daca e nevoie. Oricum iti spun ei ce sa faci.
Trimit si mai pun niste poze cu fetele, ce mai gasesc pe laptopul meu.
mica0307 spune:
an@ fiecare copil are dulapul lui cu haine. Nu i-am scris pe haiane si nici nu m-am gandit sa o fac.
DidiAlex spune:
Alynta, am intrat sa vad daca a aparut Maria-sa![]()
speram sa nu te scap cu

Doamne, parca abia asteptai si tu sa nasti, la sfarsit de Odisee pe platatie,..acu cu inca 2 copii alaturi
Daca ai timp, lasa-mi si mie un numar de mobil pe PM, sa te felicit ca mamica de 3 ori..si sa iti tinem de urat..prin spital.
Acu, am vazut ca pozele nu s-au urcat atunci pe net..data avioatoare
David al meu a fost ieri invitat la o fetita de la gradi. A fost prima lui invitatie personalizata, s-au distrat de minune, au pictat pe cutii de cartoane apoi si le-au transformat in case..a crescu puiul mic
. A fost fara frat-su.
DidiAlex spune:
An, io nu le etichetez, doar pe incaltari le scriu cu marker, R e singurul cu numarul asta in gradinitza iar D mai e unul, si il au si edu cu David X denumit.
De obicei incaltzarile (fie pantofiorii de sala, pantofii de casa, cisme, sau pantofii de sport) si pt a preveni o eventuala despachetare. Io am la ai mei cate o sacosa de carpa la cierul unde e paza cu numele lor, pt ca si ei cauta si se schimba,cu de ex: hainele de ploaie..cate bordee atatea obiceie..nu maicauta solutii la noi, intreaba edu Anei.
Multa bafta in noul inceput
alynta27 spune:
Multumesc fetelor de sustinere! Azi am intrat in 40 de saptamani! Pana in prezent ma simt bine! Azi noapte am avut burta tar, dureri slabute ca la menstruatie si de spate! dar de dimineata nimic!
DidiAlex asa e cum zici! Il asteptam cu nerabdare pe David! Acum astept, dar cu multe emotii!
Am intalnit azi o mamica care m-a impresinat! Avea 2 baieti putin mai mari ca ai mei! Spunea ca pentru a-i avea a pierdut 7 sarcini! Le pierde la 6 saptamani! I-am zis ca-mi pare rau si cred ca e foarte dureros pentru o mama! Acum si-ar mai dori o fetita! M-a uimit taria de care dadea dovada!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Betty sanatate fetelor!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
An@ spune:
Betty, f frumoasa mobila, imi place combinatia de culori, si cum e zugravita camera imi place. Iar mandrele sunt fumoase foc 
!!
Cu etichetatul: cand am vizitat gradinita, am vazut ca la baie unde sunt atarnate prosopelele si la dulapurile cu haine sunt lipite poze mici cu copiii carora le apartin (mi-a placut tare mult ideea, pt ca eu am ramas traumatizata de cand am mers la gradinita: imi aduc si acum aminte de primele zile de gradi, cand la baie nu stiam care era prosopelul meu, ca toate erau cam la fel: d-alea mici chinezesti colorate
...chiar daca scria pe el, ca normal ca nu stiam sa citesc. Iar mie mama imi zisese sa nu ma sterg cu al altui copil si eu am fost fff ascultatoare
).
Dar am sunat sapt. asta la gradi sa intreb daca e vreo "sedinta" in care ne zice cu ce sa venim, ce sa aducem, si mi-a raspuns chiar directoarea care mi-a zis printre altele de prosop si incaltari de interior ambele "iscalite"
...d-asta v-am intrebat. Pe incaltari deci dau cu markerul, la prosop il las asa si poate e si la grupa lor varianta cu poza
.
mami de Ana (22 mai 2007)
madaiulia spune:
Betty foarte frumoasa mobila si printesele superbe. Nu mai vazusem poze de ceva vreme, asa mult a crescut Alexandra si asa frumoasa s-a facut!
An@ noi avem lucrusoarele de gradi intr-un ruscac pe care am scris cu marker numele lui Andrei. Prosopelul nu e etichetat, il stie copilul, dar cred ca ei oricum se sterg la gramada acolo, nu stau doamnele sa urmareasca sa il foloseasca fiecare pe al lui. Pijamalutele le duc copii direct la patut dimineata si paturile sunt etichetate, iar la incaltari si le cunosc singuri, si oricum dimineata ii schimbam noi cand ajungem, nu prea au cum sa se creeze confuzii. Dar nici nu am vazut la noi in grupa sa aiba doi copii la fel prosop/pijamale/pantofiori.
Alynta tinem pumnii sa vina Maria de buna voie 

asteptam vesti.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
Buna dimineata, plantatie!
Arcadia, nu ma simt prea bine si am primit regim pe toata viata. Nu mai intru in detalii, dar sper ca eliminand alimentele prajite si grase sa imi revin. Bafta multa la semnarea actelor!
Doamne, Alynta27, ce frumos dorm baietii la iarba verde. Ai mei sigur nu ar fi adormit cu agitatie in jur. Sambata am fost la aniversarea finutei, la iarba verde in afara Bucurestiului si bineinteles ca nici unul din copiii prezenti nu a dormit. Nastere usoara!
An@, noi nu etichetam nimic. Avem niste saculeti de panza (facuti de la debutul in cresa) pe care eu am cusut numele complet al baietilor. In el pun haine de schimb sa le ajunga pe-o saptamana si sacul sta in dulapul de pe holul gradinitei. Acolo isi lasa orice obiect personal, iar copiii sunt invatati sa mearga singuri sa-si ia ce au nevoie (de ex pijamaua). Deci fata trebuie sa stie unde-i sunt lucrurile, nu le ia alcineva pt ea. Nou anu ne mai da voie cu prosoape de acasa pt la baie, cica din motive de igiena, asa ca se sterg cu hartie pe maini. Singurul obiect care trebuie cumva marcat e sticla cu apa, adica fata trebuie sa si-o poata recunoaste din multimea de sticle. Dar vorba lui Didi, aceste info le vei primi de la gradi, mai difera de la gradi la gradi.
mica0307, mai pune niste poze cu voi, nu ne-ai povestit nimic din ultima vacanta. Cum e din nou la gradi, era nerabdatoare Maya? Sa stii ca am facut si eu o reteta dupa site-ul dat de tine, dovlecei pane la cuptor, cu sos de iaurt. Un deliciu, desi sunt mai dietetici. Ce ai gatit in w-e pana la urma?
Betty, ce dulceti de fete ai, asa de gingase si ochioase, ca 2 floricele, sa-ti traiasca! Si mie imi place mobila, are culori vii - cred ca fetele sunt incantate. Cat a costat, de curiozitate daca ne poti spune. Sa ne arati poze si cand va fi gata cu pat, covor etc.
Almaaaa, unde esti, cum a fost in vacanta? La ce gradi merge Mara?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)