***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 alynta uite aici reteta. Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Multumesc!
Alina-Mirela
39+5
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
arcadia spune:
Liv, de ce nu mai ai voie prajit?
Alynta, mama ce bunataturi gatesti tu cand mai ai cateva zile si nasti
sa spui cand sa scoatem 
Vas, abia astept sa aflu ce e buburuza din burtica ta 
Betty, sper ca va vrea din nou Andreea sa mearga cand va reveni educatoarea ei. cred ca e bine ca nu o duci bolnavioara, poate ar prinde frica de gradi. si eu il voi tine acasa pe Calin in zilele cand va fi bolnav, dar sper sa fie la fel de rezistent ca si pana acum.
alyna, felicitari pentru baietelul iubitor de gradi ![]()
madaiulia, si eu fac dezastru in bucatarie cand gatesc ![]()
didi, ma bucur ca a fost faina vacanta in ro
vreau si eu poze 
noi incepem gradi pe 13 probabil, aflu sigur luni.
ah, saptamana viitoare semnez actele pentru apartament
in sfarsit am si eu casuta mea 
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
alynta27 spune:
Buna!
Arcadia spun daca apuc, daca nu trimit un mesager cu vestea!
Felicitari pentru casuta! E tare bine cand ai una!
Tot acasa, fara contractii! Fetita se misca! S-a mai intarit burta, dar nu e ceva persistent! Daca nu se intampla nimic, luni merg la control si vedem ce strategie ni se aplica!
Weke-end placut!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am pus poze noi! Ma gandesc ca nu se stie cat timp mai am de asta dupa ce nasc si sa nu raman cu restante! In ultimul timp am facut tare putine! Am sa pun sotul cand vine de la munca sa mai faca cateva clare cu burta!
Poze de la Biserica, picnic si Parcul Copou
Poze de la ziua mea
Papuceii Mariei
Burtica azi
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
bettyR spune:
Arcadia, nu a facut febra si nici stare proasta nu mai are azi, i-am dat nurofen, sper sa ii fi trecut. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa o mai duc pana nu vine educatoarea ei, spune clar ca nu vrea cu domna asta cu codita
, si doar e tanara si frumoasa si draguta mi se pare mie, dar pare mai rece decat cealalta. Cred ca o trimit cu taica-sau si daca plange tare o luam acasa si o duc cand ii vine doamna, ca nu as vrea sa o fortez. Ieri s-a trezit din somnul de dupa masa si nu eram acasa, a facut o criza urata de plans ca unde sunt, si cand am venit tot spunea ca nu am lasat-o la gradinita.
Alynta, ce frumosi sunteti tu si sotul de ziua ta! Si ce mare s-a facut si Matei!
Sper sa apuc sa pun poze ca au mobila fetele in camera, asa a iesit ca zici ca-i gradinita.
alynta27 spune:
Betty multumesc! Daca asta e solutia cea mai buna faceti asa! Vine d-na si nu vor mai fi probleme! Bine ca o place pe ea!
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
arcadia spune:
alynta, ce mare e burtica
arati tare bine la 40 de saptamani, iar matei e un frumos
vrei sa ti se induca nasterea? eu, dupa ce am patit-o, nu recomand asta, a fost nasol, am facut hipotensiune, piticoata tahicardie, am nascut fara anestezie cand eu voiam cu.. eh, a trecut, dar cred, in urma a ceea ce am citit, ca nasterea e mult mai usoara daca se declanseaza de la sine.
Mami de
Calin Gabriel si
Ioana Carolina
alynta27 spune:
Arcadia pe baieti i-am nascut indusa! Nu decid eu asta! Va hotari dr mea in functie de situatia "locala"! La sarcinile anterioare am fost pregatita pentru nastere, in ideia ca se va produce de la sine si nimic! Plus ca placenta era maturata! Acum astept sa vad ce si cum s-a mai schimbat! Am inteles si eu ca la inducere durerile sunt mai violente! Dar nu am termen de comparatie! Poate totusi va fi de la sine, cine stie...
Alina-Mirela
39+6
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
An@ spune:
Alynta, sa ai o nastere usoara
!
Betty, astept poze cu camera fetelor, sa ma inspir si eu
(noi suntem inca de parte de partea cu mobilatul, dar eu ma relaxez cautand imagini cu camere de fetite...vazusem mai demult ceva si acum am cautat pe net modele: mi-ar place sa-i fac Anei genul asta de dulap de carti in camera http://www.nextag.com/dollhouse-bookshelf/stores-html).
Fetele cu vechime in gradi, voi cum "etichetati" lucrurile copilului (ca parca nu m-as apuca de cusut numele...mi-e ca nu-mi iese
)?
mami de Ana (22 mai 2007)

Maya Alexandra (10 mai 2007)