***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna ai baiat mare! Multumesc!

Alina-Mirela 39+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ioana suna bine reteta ta. O s-o incerc si eu.
Eu am facut peste cu sos cu legume la cuptor si mamaliga cu smantana (am gasit undeva smantana proaspata varsata, yami -yami, Andrei o adora).
Am niste foi de placinta in congelator, as vrea sa fac o umplutura mai deosebita, nu cu branza sau mere. Imi dati ceva idei?
Alynta esti fantastica! Cand mai ai timp sa faci si atatea bunatati!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Mada fac ce pot! In bucatarie e ca dupa potop! Sa-mi fac "curaj" la strans! Nu cred ca ma mai bag la asa proiecte marete!

Alina-Mirela 39+4Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Alina si la mine e mare problema cu ordinea in bucatarie dupa gatit. Prefer sa mai prepar ceva decat sa spal vasele. De obicei sotul e responsabil cu stransul. Si mereu ajunge la concluzia ca am prea multe vase, de aceea fac asa un dezastru .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Azi nu a mai stat Andreea la gradi, cand am ajuns a intrebat de educatoarea ei, a vazut ca nu-i, cand sa plec sa prins de mine si s-a pus pe plans tare, nu am fost in stare sa o las. Acum am vazut ca are si un punct de puroi pe o amigdala ca m-am uitat ca a zis ca o inteapa, deci se simte si rau. Of, asa ghinion avem ca a plecat educatoarea ei in concediu, ca zice ca vrea cu ea, dar cu asta ce o inlocuieste nu vrea deloc si pace. Sper sa o pot sa o duc totusi saptamana viitoare, o trimit cu sotul ca eu is prea slaba.

Mergi la inceput

Betty sanatate Andreei! Se mai intampla ,cred! Am sa experimentez si eu de pe 13 incolo! Asa e ca noi suntem mai miloase!

Alina-Mirela 39+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

betty sanatate Andreei si bafta!

Eu am facut saptamana trecuta chiftelute de dovlecei si musaca cu vinete si au iesit tare bune.

Mergi la inceput

Mica cum ai facut chiftelutele?! Nu ti-au tras mult ulei? Nu am facut niciodata!

Alina-Mirela 39+5Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

alynta uite aici reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, eu zic sa nu-i dai tu de mancare dimineata. Daca nu-i dai nimic mai multe zile, va invata sa manance si el alaturi de ceilalti. Multi parinti fac greseala sa-i aduca pe cei mici molfaind ceva de genul biscuti si evident ca nu le mai arde de masa. Eu nu le dau nimic de regula, rareori cate un sandwish mic, dar nici masa de dim nu o rateaza ai mei pt ca le place. Primesc lapte cu cacao sau cu cereale, paine cu unt si miere, cate o felie de paine cu unt sau sandwhich cu cascaval.
Mica, sa stii ca si eu sunt in pana de idei tocmai pt ca am gatit mai mult din cele culese din gradina: ghivece, supa de rosii sau crema de legume, fasole pastai, gogosari sau dovlecei umpluti, zacusca sau salata de vinete cu maioneza. Parca as vrea sa mai schimb, ma gandeam la varza dar ma cam baloneaza. Am mai avut stiuca cu legume la cuptor, aseara am facut un pilaf cu carne, dar putin. O sa merg azi la piata, poate imi vin si alte idei.
Chifetelutele cu dovlecei se pot face si cu branza, eu ma gandesc sa le fac la cuptor caci nu mai am voie nimic prajit.
Week-end placut tuturor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput