***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 15
bettyR spune:
Ieri Andreea a fost bine la gradi, fix cand am luat-o a zis ca nu mai vrea, dar dupa ce a ajuns acasa s-a razgandit. Azi dimineata era nerabdatoare, nu vroia sa mai faca nici pipi acasa ca vezi doamne i-l face acolo, dar cand sa intram a inceput ca vrea afara in curte, sa vina si Alexandra si unde e educatoarea - ghinion ca e pana in 13 in concediu, dar cand a intrat nu a mai avut probleme. Sunt convinsa ca o sa zica si ca nu mai vrea. Oricum in cazul nostru e mai usor fiind program scurt deocamdata, mai multa treaba am cu dusul si adusul.
Alynta, curaj ca mai este asa putin. Chiar cum te simti? Iti este frica de nastere? Mie a doua oara mi-a fost. Chiar daca e greu, e frumos, pe noi ne-a apucat dorul de bebe mic, cand am auzit-o plangand pe bebelusa cumnata-mi.
alynta27 spune:
Betty asa e, am temeri! Ma gandesc ca fata sa fie sanatosa, sa nu fie complicatii la nastere si eu sa "scap" cu bine! Prima data parca nu mi-am facut atatea probleme, dar pe masura ce "imbatranesc" cresc grijile!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Vas la fel am patit si noi cu gradinita. Dupa vreo doua saptamani in care a fost foarte incantat, cand s-a prins ca mersul la gradi e ceva permanent am avut parte de ceva proteste. Dar a trecut si asta pana la urma.
Dar sa nu le speriem pe mamicile de capsunici care merg acum pentru prima data la gradi. Fiecare copil reactioneaza diferit.
Eu am si acum emotii, desi e al doilea an. Si de vreo luna il tot pregatesc pe Andrei. Copilul imi spune ca vrea sa mearga, ca ii e dor de colegi si eu tot il intreb si ii povestesc
. Probabil a ajuns si el la ideea ca mami e putin mai stresata (ca sa fiu blanda).
Nu v-am zis, am fost pana la urma in weekend la munte cu Andrei si cu bunicii si l-am mai lasat apoi o zi. Asa era programat de la inceput, s-a pus si vremea rea si s-au intors. Acum ca m-am obisnuit parca l-as mai trimite o tura
.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Madaiulia ma bucur ca ti-ai depasit temerile! Legat de gradi eu prefer sa stiu la ce ma pot astepta! E adevarat ca fiecare copil reactioneaza in felul lui!![]()
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
vas spune:
dA, MADA Asa fac si eu , tot ii spun cate ceva de gradi, de colegi.....cred ca uneori nu ma baga in seama.![]()
Alynta, Betty, sa stiti ca si eu acum am mai mlte temeri. Dar nu ce tin de dureri ci de pericol. Nu stiu, acum parca gandesc altfel, imi fac tot felul de ganduri, dar cum am trecut prin spaima ca as fi putut pierde bebele, acum nu prea ma mai gandesc cum va fi nasterea, sa fim sanatosi e tot ce-mi doresc si sa-l tin pe bebe in brate astept cu nerabdare.
Analizele sunt ok, dar simt nevoia de odihna si asa imi lipseste cu desavarsire.
va pup si bafta multa la gradi....![]()
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
vas spune:
dA, MADA Asa fac si eu , tot ii spun cate ceva de gradi, de colegi.....cred ca uneori nu ma baga in seama.![]()
Alynta, Betty, sa stiti ca si eu acum am mai mlte temeri. Dar nu ce tin de dureri ci de pericol. Nu stiu, acum parca gandesc altfel, imi fac tot felul de ganduri, dar cum am trecut prin spaima ca as fi putut pierde bebele, acum nu prea ma mai gandesc cum va fi nasterea, sa fim sanatosi e tot ce-mi doresc si sa-l tin pe bebe in brate astept cu nerabdare.
Analizele sunt ok, dar simt nevoia de odihna si asa imi lipseste cu desavarsire.
va pup si bafta multa la gradi....![]()
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Alyna24 spune:
Salutare,
Am revenit cu impresii dupa ziua 2.
Vas, sper si eu sa-l tina incantarea desi....cand isi va da seama cum stau treburile...probabil va protesta dar...ca toti copiii care au trecut prin asta...se va obisnui cu aceasta rutina!![]()
Ieri, am fost sa-l iau si l-am gasit pe hol cu un baietel deschideau si inchideau usile de la dulapioare, era in elementul lui.Mi-a sarit in brate, m-a pupat apoi a fugit in clasa.M-a rugat sa mai stam putin ca sa se mai joace.Exact cum imi imaginam(printre altele) ca nu va mai dori sa plece.I-am explicat ca mai venim si maine.L-am schimbat si am plecat.A mancat gustarica(o piersica si un baton de cereale) se vedea ca ii era foame.Am aflat de la educatoare ca dimineata n-a vrut sa manance nimik si la pranz mancase ceav din cirobita si un pic de felul 2.A si dormit desi cam protestase la inceput ca el nu doarme.In rest, cumintel dar energic fata de alti copilasi.
Dimineatza l-am trezit mai cu lugu-lugu si n-am avut proteste.In schimb, in drum spre gradi tot zicea ca el nu vrea la gradi ca se plictiseste, ca sa nu plec sa stau cu el acolo.....Aveam oaresce emotii ca vor incepe plansetele insa ajunsi acolo si-a revenit rpd ,a fugit in clasa si n-a mai avut probleme(era intr-ale lui).
Acum am vb cu educatoarea inainte de nani si mi-a zis ca tot n-a mancat dimineata insa la pranz a mancat si felul 1 si felul 2-tot!
deci...l-a cuprins rau foamea.
Cred ca de maine ii voi da eu dimineaTA acasa ceva ca sa nu stea nemancat pana la pranz.
Alynta, mai ai putin!
Si...bafta tuturor capsuneilor la gradi si multumim pt urari si sprijin.

Ioana13 spune:
Salut, gagici cu lipici!
Alina, felicitari pentru copil atit de matur si de iubitor de gradinita! Se mai satura si ei dupa un timp.. ca noi de servici
Patrick dupa cite o pauza de 1-2 saptamini cu mare drag mergea la cresa. Acum ne pregatim si noi de gradi, inca nu stiau cind incepe
in 13, in 15... sper sa nu fie atit de ametite si in "procesul educativ"![]()
Mica, eu am facut gomboti cu prune, http://gospodini.blogspot.com/2007/09/gomboti-cu-prune.html
Parea complicat la inceput, dar a iesit atit de bine aluatul, ca o plastilina, incit si Patrick a reusit sa faca singur 2 galuste. Din cantitatile din reteta ies vreo 15 gomboti.
Va puuup
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mica0307 Fetelor voi ce mai faceti de mancare? liv ce ai gatit bun din productia din gradina? Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya Poze/Poze intalnire www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote |
Tocmai am facut doua tavi de pitza! david a exclamat "mmmm...buna!" S-a mozolit si Matei!
Si am framantat de placinte cu branza!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!

Mica si