***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 14
Alyna24 spune:
Chiqui, sanatate multa Liviei!
Intru rpd sa va spun cum a fost dimineata la gradi:am ajuns acolo, a intrat direct in clasa si cand a vazut atatea jucarii...deja il pierdusem
...nu l-a mai interesat de noi(ca sa zic asa).Cu c hiu cu vai l-am scos ca sa-l schimb si sa ne dea un pupic dupa un instructaj cat-de-cat.A fost mai mult decat bine.nu ma asteptam sa reactioneze atat de bine....Peste zi am vb cu educatoare si mi-a zis ca este f politicos, cere voie cand vrea ceva....la un moment dat a vrut sa faca nu stiu ce si nu avea voie, educat i-a spus ca nu e voie si s-a retras...a fost f intelegator.Se pare insa ca este cel mai energic din grupa.
Nu stiu detalii despre ce, cum, cat a mancat dar peste aproape 2 ore ma duc sa-l iau si aflu dm multe.
Una peste alta.....ma consider norocoasa ca aproape am trecut de prima zi cu brio!Sa fie asa mereu!
Deci...Alynta, Didi....despartirea n-a fost lacrimogena dat fiind ca el n-a avut nici o problema ca-l lasam acolo!N-am stare la birou de azi-dimineatza, mi-as dori sa fiu invizibila si sa-l vad acolo ce face...dar cum nu se poate...nu pot decat spera ca se va acomoda f repede.Daca n-a facut-o deja!![]()
Am avut un pic probleme cu trezitul dimineata dar pana la urma a devenit dornic sa plecam mai rpd la "gadenita"
.
Bafta tuturor la gradi!
alynta27 spune:
Alyna ma bucur pentru o prima zi de gradinita reusita! Cred ca noi ca parinti ne facem uneori mai multe probleme decat au ei!![]()
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
Bafta la gradi tuturor!!!
alynta hai ca punem majoretele la treaba, poate cine stie 

.
chiquitita spune:
Alynta, ce putin mai ai!
Alyna, ma bucr ca ati trecut cu bine de prima zi. Noi incepem pe 14 (controlul medical la gradi), si prima zi oficiala e 15. 
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
madaiulia spune:
Chiquitita sanatate Liviei!
Alyna ma bucur pentru o prima zi asa reusita.
Betty Andreea cum s-a descurcat?
Alynta 

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Multumesc fetelor de majorete, dar fiti cu bagare de seama sa nu va doara mainile!![]()
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
yoyoyo spune:
Alynta27 - nastere usoara si abia asteptam sa o vedem pe Maria!
noi am reusit sa o crestinam pe a noastra simbata si a fost de vis, am reusit sa scapam si de mucisori,
a pus fotografa cateva poze pe site, o sa ni le de pe restul mai incolo ,
http://www.adelaphotoart.com/
ma intrebai cum ma descurc cu 2:) iti dai seama, stii si tu cu 2 tauri cum e, pt tine intrebarea va continua pt 3 , felicitari !
Azi am inceput si noi cu Octi la gradi, prima zi "vazut placut", om vedea mai incolo cat il tine, dupa ce se plictiseste de loc :)
alynta27 spune:
Yoyoyo felicitari pentru micuta crestina! Ce dragalasa e Sofia! Dar ce poze reusite! Multumesc!
Alina-Mirela
39+3
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
vas spune:
ohoooo, fetelor ce au crescut puiutii nostri. Acum cand scriu la odisea buburuzei din burtica ma apuca nostalgia cand ma gandesc ce repede a crescut ELiza.
Deja ieri ma gandeam cum vom ramane noi doi singuri cand copii vor pleca la casele lor.
Alyna24, te inteleg cu emotiile, eu efectiv tremuram cand am dus-o pe Eliza in prima zi. Nu vreau sa te dezamagesc dar Eliza a fost incantata doua saptamani dupa care a inceput sa spuna ca nu mai vrea. Colegele radeau de mine ca m-am bucurat prea devreme ca Geoana la alegeri. ![]()
Alynta , hai ca mai ai putin!!!!! BAfta!!!!!
Didi, sa stii ca in unele cazuri am cam aceiasi forma de a rezolva lucrurile. Nu ma impacientez prea repede, unii chiar ca critica ca sunt prea calma...dar incerc pe cat psibil sa rezolv probleme la rece fara prea mult tam-tam.
Yoyoyo, felcitari!!!!!!!
Livi, si mie imi pare rau ca nu ami scriu multe fete...dar vezi ca suntem atat de ocupate.
Eu mai am zile cand imi vine sa vomit ca de abia vin la servici.
Am ramas doar doua fete din 5 dar nici nu-i de mirare la salariu de 550 lei nu stiu cine va mai veni sa lucreze.
Si eu incer sa-mi rezolv cumva concediu medical ca nu mai pot sa fac fata la atatea hartii, si macar daca ar fi cu rost, dar birocratia asta te omoara.
In schimb bebe e bine, saptamana viitoare ma duc iar la eco, sangererile parca dau semne ca s-ar opri. Oricum am devenit foarte cuminte, nu mai fac efort, nu ma mai plimb cu masina, nu o mai ridic pe Eliza.
Sper sa fe toate buna.
Va pup
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
alynta27 spune:
Vas multumesc! Sa fie bine cu sarcina pana la capat! E nasol ca nu te simti bine! Poate ne dai de veste ce sex are bebelusul, cand afli! Asa e- trebuie sa te menajezi, mai ales in primul trimestru! Analizele au iesit bine?
Ckristina cum e cu bebe Elias? Laptic este? Haide sa ne zici doua vorbe!
Si eu am emotii cu gradinita! La noi incepe pe 13, luni! Nici nu stiu cine il va duce, daca voi iesi din spital! Dar incet incet se aseaza toate! Sanatosi sa fim! Oricum primele emotii vor fi cu nasterea Mariei! Daca nu nasc la sfarsitul saptamanii cand am DPN-ul, luni merg la control si ar trebui sa-mi zica ca ma interneaza foarte curand!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!