***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 13
Irinusha spune:
Didi, mi-a fost dor de tine! 
Vreau poze si schimbat de pareri (pe mail, evident) despre Ro. :)
Pupici la banditi ... si o mamica relaxata! Si servici usor! Esti pregatita?
Si unde 16 grade? Poate acum ... ca vara asta a fost chiar una marfa de tot! :p
Ref. la comportamentul mamelor: eu zic ca-i dupa fire/caracter si experiente. Eu is mai speriata, atenta ... fug dupa ei, ii imbrac/dezbrac, stau cu gura, circul cu ei in masina doar legati/in scaunel, sunt atenta unde fug/pun mana, sterg si desinfectez, imi fac griji si la o mica raceala. Chestia e ca am ajuns cu cel mare de 2,5 ori la spital (e mai sensibil din pacate) si chiar daca aici sunt conditii super si sistemul inca merge, tot e o experienta naspa, sa-i spun asa. Si incerc sa o evit cat pot de bine ... plus ca sunt de parere ca "copiii se fac greu" si-i protejez .... plus ca altii mai buni decat astia doi nu mai pot face never ... plus, plus, plus. Fiecare cu motivele lui ... in fine, fact e ca si daca as avea 10, tot asa as fi .... deci la mine nu numarul conteaza. Am vazut si altfel de mamici si am ajuns la concluzia ca ceva intre ele si mine ar fi ideal :D ...
Arcadia, felicitari ptr. "cuibusorul vostru"! Sa il stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in noul apartament!
Mami de Ana, fain ca aveti antrenor ... ete ce credeam eu! :) Si am mai invatat ca-i corect "dezmat" :)
Alynta, nastere usoara!
Eu azi is "moasa comunala". Acum am 4 copii (3 baieti si pe fi-mea) ca s-a intamplat un deces in familia unei prietene si are nevoie de dadaca ... iar dupa-amiaza duc o prietena la doctor. Ma simt de folos ;) ...
Succes la gradi ptr. capsunei!
Sanatate plantatie!
alynta27 spune:
Salutare!
Bafta celor ce merg la gradi! Au crescut copii!
Irina tu ai casa plina azi! Multumesc!
Alyna si eu sunt lacrimogena la din astea! Te inteleg!
ci la toata lumea!
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chiquitita spune:
Didi, Betty, mersi de raspuns. Azi mergem la un dr, va spun ca mi-a spus. Dupa capul meu ma gandeam ca o fi si un fond alergic, sa o caut si acolo, dar daca e o raceala netrecuta care se agraveaza?![]()
va pup
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
DidiAlex spune:
Salutare,
am urcat si io poze in albumul trimis pe pm. acu, sper sa mearga ca io pelc la copii.
David a "lucrat la tastatura" si si asa scriam io aiurea..acu am motiv.
Ultima poza e cu David cu fatza sparta. noroc ca nu capu, tocmai ii luasem o casca de la Alpina, de cosmonaut as zice ca ne omoara copilul asta. se loveste asa intr-o disperare..si duminica a disparut si si-a luat toata coaja dupa fata si iar a curs sange.
ar trebui sa scriu o odisee cu terapiile de cresterea copiilor..dar iar creez monopol de subiect.![]()
Faza: Robert a ramas la pretena lui sambata seara..hi hi..ce interesant suna si l-am luat abia duminica pe la 17..si saracu D si in somn intreba: Unde-i Robert?!oricum toti ne-am simtit ca intr-un car cu 3 roti, lipsa una...vitala. Dar R s-a simtit minunat si asta a contat.
va pupez, Irinelul, ne auzim la un telefon, cand sunt io eventual in masina sau am un timp mort.
Alinna24, da si io am bocit cand l-am dat pe R in colectivitate si inca plec uneori cu inima rupta dupa D, care inca se acomodeaza si nu se acomodeaza..cu toate ca inclusiv el, spune ca vrea dar ia unaori cate o fatza de imi vine sa intru in pamant.
An@ spune:
Madi ti-am scris PM.
Irinusha, hai ca m-ai facut sa caut si sa citesc din urma cu "dezmatul" ca nu mai stiam ce si cum si care (mai, ce griji ai si tu
).
mami de Ana (22 mai 2007)
lbelciug spune:
Didi, vreau si eu linkul la pozele tale pls.
An@, ce mai faci cu amenajarile, cand va mutati?
Mihamoraaaa, ce mai faci, ma scrie-ne 2 vorbe despre voi in caz ca ne citesti.
Ckristina, cum mai esti, ce face Elias, da-i fata la gradi?
Florentina Roman, cand vin baietii acasa?
Poohy, ne-ai parasit?
Lavini, CristinaMaria,carstea, dicirstea unde sunteti?
Ce pacat ca multe mamici nu mai intra sa ne scrie...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
hello hello
Am fost la dr, avem o plasa de medicamente ca era racita rau la plamani. Nu mai curge nasu', nu tuseste, nu nimic insa concluzia e foarte proasta. Daca nu ne trece ne asteapta penicilina injectabil
Luam:
Klacid (antibiotic)
Biotics (refacerea florei etc)
Picaturi in nas (cica de la nas i se trage ei tot, ca acolo facuse nus'ce puroi care a coborat)
Sirop Rhinathiol
Aerius (cev ade alergie)
V-am pupat
bettyR spune:
Chiquitita, pupam Liviuta sa ii treaca raceala asta urata! Bine macar ca ati descoperit si aveti tratament.
Bafta multa si acomodare usoara la toti capsuneii care merg la gradi! Am dus-o si noi pe Andreea si asa fluturasi am prin stomac si mi se pare ca timpul trece f greu, casa e prea goala. A fost bucuroasa sa mearga, abia astepta, dar cine stie ... ca is mai multe ore, chiar daca o las numai pana la amiaza. Sora-sa imi dadea papucii disperata si striga cat putea de tare papuci si afara, ca noi eram prea preocupati de Andreea si nu o mai bagam in seama, si cand a plecat fara ea s-a apucat de plans.
Didi, nici eu nu inteleg unde sa ma uit sa iti vad pozele? pe mail-ul comun?
chiquitita spune:
Asteptam si noi cu infrigurare gradinita, sper sa nu urle prea rau si sa nu se imblonaveasca prea des!
Sper sa fie o alegere buna (ea avea cu cine sa stea acasa).
alynta27 spune:
Chiqui multa sanatate fetei! Ce faza...sa nu aiba simptome si cu toate astea sa fie racita la plamani! Cum e mai rau! Multa sanatate!
Alina-Mirela
39+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra