***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(124)***
Raspunsuri - Pagina 19
chiquitita spune:
Betty, foarte frumoasa camera, si mie mi-a placut. fetele sunt niste frumoase si mie mi se pare ca seamana.
Avem si noi cateva poze aici:
http://picasaweb.google.com/LiviaGurgui/Sept2010?locked=true#
Saptamana viitoare incepem si noi gradi. Sticla stiu si eu ca trebuie etichetata si rucsacelul. Adica, dupa cum spuneau fetele, fiecare gradi e cu obiceiurile ei.
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
chiquitita, pozele nu sunt publice si nu le putem vedea.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
Acum merge?
http://picasaweb.google.com/LiviaGurgui/Sept2010?authkey=Gv1sRgCN-yi7K2vJWedQ#
lbelciug spune:
Da, le-am vazut. F frumoasa printesa ta!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
chiquitita spune:
Multumim!
Am inteles ca de luni incepedm gradi pana la urma.
madaiulia, noi probabil avem gradinitele relativ asemanatoare. La pranz mananca la gradi insa dimineata mananca tot acolo sau mananca acasa?
Al_Ma spune:
Betty si Chiqui, foarte frumoase fete aveti. Livia pare asa mare in prima poza, poate unde este mai serioasa
Eu ma uit la Mara cand doarme si mi se pare atat de lunga, parca n-ar avea 3 ani.
a fost frumos in concediu, mi-a placut mult insula, dar nu am ajuns sa vad tot ce vroiam. O sa descarc pozele zilele astea. Deocamdata mai am de aranjat prin casa niste lucruri si vreau sa caut mocheta pentru camera Marei. Nu o sa mearga din toamna la gradinita, o sa o dam din primavara. Inca nu m-am hotarat la care. adevarul e ca nici nu am mai cautat, inainte de concediu am avut mult de lucru la birou. Poate ma mai uit zilele astea, pana incep munca.
alynta27 spune:
Salutare!
M-am prezentat la ora 11 la maternitate cu gandul ca acolo raman! Mai ales ca aveam si ceva intepaturi dubioase in spate! Acolo surpriza....Dr mea era in operatie si dura pe putin 2 ore! Mi se recomanda calduros sa plec si sa revin maine! Ma inarmez cu rabdare si raman! La 13 apare d-ra dr!
Cocluziile: colul tot gros si penetrabil la index
bebelina grasunica-4000grame!
Ce e de facut?! Mai aplic un plasture pe burta pentru inducerea contractiilor, mai astept o saptamana in ideia ca d-ra va veni singurica! Ne "permitem" asteptarea deorece placenta nu e "imbatranita" si lichidul amniotic e in cantitate normala! Asa ca mama pune-ti rabdarea la incercare!
Lunea viitoare merg la control si marti ma interneaza sa ma induca, in caz ca nu vine de la sine intre timp!
Liviana regimul este pentru sanatate sau silueta?! Mie imi place cum arati! Copii mei sunt invatati si cu galagie! In conditii de boala sunt mai sensibili!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chiquitita spune:
Alynta, eheee, cantareste ceva Maria! Hai ca e ultima saptamana de asteptat!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiquitita Alynta, eheee, cantareste ceva Maria! Hai ca e ultima saptamana de asteptat! Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007) |
Da! Asa e! Sper sa treaca repejor!
Alina-Mirela
40+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra