Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
copilul e anesteziat,adica DOARME

carla din pacate strazile noastre sunt pline de asemenea specimene care au uitat ce scrie in legislatie si anume:a se pastra o distanta apreciabila fata de vehiculul din fata pentru a se evita tamponarile de acest fel..e norocul lui daca nu se duce la politie si mai sti?poate nu-i place cu permis in buzunar
important e sa nu te agiti ca faci riduri si crele astea sunt al dracului de scumpe..in rest,sunteti bine?sanatosi???
ramo lume nouaaaaaaaaa!!!!!! ce tunsesi fata pe Bia
???glumesc,lasa ca-i creste parul si nici transiprata tot timpul nu era ok
imi place mult pozica asta http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MunteLepsa2010#5504557221779665650 

alic intentionez sa merg de pe acuma cate 2 zile pe saptamana la o gradi si sa ne jucam cu copii de acolo ca sa o acomodez,iar de la anul de prin martie deja sa fie inscrisa
ori varianta cu numarul 2 ... sa vad cum rezolv situatia actuala si sa lucrez acasa cu cei cu care colaborez acuma si sa-mi dea mai multe atributii si sa-mi creasca leafa cu 100% si asa impusc 2 iepuri,job si copil acasa pana la 3 anisori.Dar trebuie sa vad cum trebuie procedat cu cei la care teoretic trebuie sa ma intorc dupa ce termin CIC,ca acolo postul meu e desfiintat si nici nu am avut cea mai buna relatie cu ei..
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
SoriLea spune:
CarlaV multumesc mult
, poate ai citit ca intre timp m-am linistit, dar m-am agitat tare. Ce rau e cand nu cunosti in domeniul respectiv, iti vin in minte si cele mai rele ganduri .
Si eu ma gandeam sa-l dau la gradinita de la 2 anisori, dar mi-a sarit mama in cap. Cum sa lase ea podoaba de baiat sa se chinuie la gradi si ea sa stea acasa degeaba?!?! Asa ca unpicut m-am cam razgandit, dar mai e pana atunci. Mi-e frica doar de imbolnaviri, ca pe cine aud se plange de asta (cred ac n-a scapat nimeni) si parca as mai amana putin. Nu vreau sa-l vad mereu bolnavior de la 2 ani.
Fetelor voi ce le dati copiilor pt intarirea imunitatii? Am vb cu mai multe mamici cu pustii apropiati de varsta nostra si au zis ca incepand din sept, incep sa le dea SEPTILIN. Voi ce parere aveti? Eu pe timpul iernii cand mi-a faost bolnav, mi-a fost recomandat LantingenB, dar nu stiu daca ne-a ajutat sau nu, ca apoi a venit primavara
.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
alic spune:
Sorilea, eu i-am dat Nataliei septilin si nu am avut probleme; dr mi-a recomandat; stiu ca mai este propolis c kids, care iarasi e bun...
nu stiu propolisul si mierea de albine in ce masura o putem da; eu inca n-am inceput sa-i dau...
ceva pareri avizate?
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
cosminica spune:
ana micuam uitat sa-ti spun ca-mi pare rau ca s-au adeverit presimtirile.
pana la urma unde mergeti in concediu????
cris
carla
imi pare rau de ce ti s-a intamplat; nenea era de vina si tot el cu gura mare, cum se intampla de obicei!! ai curaj sa lasi fetele singure!!
ramona bine ai revenit.
pt "beculetz".
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
am uitat sa va spun, Eliza adoarme singurica. ea care pana de curand adormea doar in brate, plimbata, leganata si cantata. cand a trecut de 10 kg, nu mai puteam sa fac fata momentului si am decis s-o pun in patut sa adoarma singurica; a durat putin, si cu muuuuulta rabdare, am reusit!!!
ramona ce de dintisori aveti si voi. noi suntem de vreo luna si jumatate, tot la 6.
mami de
ELIZA
philip spune:
Bravo Elizei, noi de cand ne-am intors din concediu nu mai vrem sa dormim nici ziua singurel in pat, asa ca stau langa el pe saltea jos pana adoarme, apoi imi vad de treaba mea. asta e.
alynta27 spune:
Salut'! Am citit rapid! Mi-au plecat ajutoarele! Madalinutza, Cosminica 
Mi-a bagat maousul in piscina Matei si nu prea ma descurcat in prima parte a zlei cu el! De aceiea intru acum pe fuga!
-ci
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Cosminica, n-am avut incotro de le-am lasat singure, stiu tiparul de somn al Larisei, stiu ca Saby nu se misca de pe canapea daca are desene animate, am incuiat usile spre baie/bucatarie si am sperat sa ma intorc repede.
Alic, poti sa-i dai miere dupa 1 an fara grija.
Cris,
.
Eu nu le dau nimic pentru imunitate, vad ca a fost suficient alaptatul indelungat. Tinctura de propolis se da pe lingurita unsa cu miere, fiindca se precipita imediat.
cosminica spune:
philip n-am mentionat ca pana adoarme eu trebuie sa stau in pat si sa ma prefac ca dorm, dar mie-mi convine ca e singurul meu moment de respiro din timpul zilei.
carlaI see!![]()
mami de
ELIZA
DanaMi spune:
Ramona Bine ati revenit, tocmai ii admiram coditele Biancai cand au aparut pozele cu ea tunsa 
Alynta, Doamne ce putin mai ai
, parca m-au apucat pe mine emotiile in locul tau
. Despre aruncat in apa....mie mi-a cumparat Cosmin un tel samsung cu touchscreen si la o saptamana o vad pe Bubu tare cuminte cum se uita in wc, nu trebuie sa mai spun ce zacea pe fundul wc-ului.... 
Alice am trimis poza, multumesc 
Andreea , la fel am patit si noi cu Bubu , nu mai vrea sa doarma deloc in patut, dar de trei nopti dupa ce adoarme la noi in pat ii fac transferul si tine pana pe la 3-4 dimineata cand incepe sa urle iar eu nu mai am chef sa stau dupa ea pana adoarme si ramane la noi in pat 
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+8
AM IMPLINIT 1 ANISOR