Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 21
cris_82 spune:
neaa somnoroaselorrrrrrrrrrrrr haideti,inviorarea 

sorilea chiar nu i-am dat nimica pentru imunitate pana acuma,dar fi-mea se si tine tare..numai o singura data a avut o tentativa de rosuletz in gat acum vreo luna,ca in rest e sanatoasa
iar la dr. sper sa nu mai ajung cu ea pana la urmatorul vaccin,adica la 4 anisori
ca atunci cand am fost la 1 an ma tampise cu ROR-ul ,se tine tare ca e cel mai bine sa-l faca

asa ca evitam![]()
cosminica se pare ca in curand o sa avem toate puiuti din ce in ce mai putin depenedenti de noi

dana pai nu l-ti recuperat telefonul si l-ati dus la service??poate avea vreo sansa la viata
a mea si-a aruncat telefonul ei de joaca tocmai cand faceam curatenie in baie si eram la capitolul tras apa 

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
CarlaV spune:
'Neata! Larisei ii iese a 3-a maseluta, ar fi al 7-lea dinte, m-a zapacit azi-noapte, s-a trezit si la 12 si dimineata la 7 si gata.
In odiseea telefoanelor scapate in WC, eram insarcinata cand mi-a scapat mobilul fix dupa ce trasesem apa, cred ca v-am povestit. A mai supravietuit cateva luni dupa aceea, uscat fiind cu foenul si curatat temeinic.
Nu stiu ce sa fac cu patutul, Lary doarme in patut de bebe, gen tarc, dar a invatat sa evadeze de acolo, trece peste bara si iese pe fotoliu, dar mi-e frica sa o las asa, ca pe alte 2 laturi ale patutului nu e fotoliu si ar ateriza fix pe parchet. E ca o maimutica, mereu se catara peste tot. Pat de copil mare nu i-as lua inca, am o jena in privinta spatiului si a finantelor.
Mai nou a invatat sa desfaca dopurile la sticle si sa le puna la loc, dar e nasol ca nu-i mai pot lasa sticle pline la indemana, duce la gura orice prinde.
alynta27 spune:
Va ofer
si
buna!
Am fost prinsa cu gatitul de dimineata! Am inceput pe racoare! Baietii(tati si David) mi-au cantat "la multi ani" de dimineata, iar David "cine s'aca 'tani"=in traducere "cine sa traiasca, la multi ani"!
Am facut ciorbita, pregatit umplutura de ardei umpluti! Urmeaza tortul, salata de vinete(sunt coapte) cu maioneza si umplutul ardeilor! Vine sora mijlocie sa ma ajute! Ma simt rasfatata cu asa ajutoare! Va
si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
SoriLea e bun Septilinul!
DanaMi multumesc! Al meu isi baga mainile in wc, in afara de obiecte!![]()
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, ALYNTA! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si de cele trei minuni ale tale! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Serialbastre spune:
Noi am dat de ghinioane ieri, ca doar a fost vineri, 13. Noua ne purta noroc ziua asta (intr-o vineri, 13, ne-am cunoscut
asta o fi noroc sau ghinion?! )
Ieri ne-a lasat masina la Real, suna dupa ajutoare, tracteaza la mecanic, cara bagaje dintr-o masina in alta ... concluzia e dureroasa pentru noi, vreo 500 de ron.
Si asta cu piese SH ca altfel cred ca saream de 1000. Momentul a fost foarte prost, financiar vorbind (cand nu e prost?!), dar totusi bine ca s-a intamplat acum si nu in drum spre mare.
Colac peste pupaza, Cezara s-a trezit azi dimineata cu febra, 38,3. I-am dat Nurofen, la vreo 2 ore era 38.8. I-am pus 1/2 de supozitor de novocalmin. Acum nu mai are febra deloc. Alte simptome nu sunt, dar is cu ochii pe ea ca pe butelie. Mai ales ca ma ustura-n gat si tat-su se plange si el.
Daca e gata masina in timp util cred ca ne vom duce totusi la tara, cum era planuit. Acolo macar e mai respirabil aerul.
Va pup si ne auzim. O zi senina! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
alynta27 spune:
Serialbastre multumesc! Bine ca nu va lasat la drum lung! Sanatate Cezarei! Sa vezi ca noi ramasesem cu vechea masina-Dacia in mijlocul intersectiei! "Frumos" tare!
Sa aveti o zi frumoasa la tara!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
SoriLea spune:
Ca sa fiu si eu in topul telefoanelor care au sfarsit "imbaiate"
, sa va spun ca am patit-o si eu. dar nu Razvan e de vina ci mama. Mi-a luat si bagat la spalat niste pantaloni fara sa-i controleze. Dupa vreo 10-15 min dupa ce le-a bagat mi-a trebuit tel. Si cauta-l si cauta-l. Mi-am amintit ca ultima data ramasese in buzunarul pantalonilor, dar nu-i gaseam. Cand mama foarte senina spune...aa i-am bagat la spalat, sa nu-mi spui ca e acolo!!!!
L-am scos, apoi s-a ocupat sotul de el de l-a uscat si la fel ca si al Carlei, nu a mai supravietuit decat vreo 2-3 luni. m-a lasat brusc intr-o dimineata, dupa ce a sunat de m-a trezit s-a inchis si asa a ramas si acum
.

ALYNTA LA MULTI ANI MAMICO

sa fii sanatoasa, o nastere usoara, sa te bucuri de copilasii tai dragi si nu in ultimul rand de sot si sa fii inconjurata intotdeauna de multa multa dragoste
Cris lasa mama sa fie sanatoasa si sa nu fie nevoie. Si al meu a fost bn pana la 7 luni , dupa aceea a scrantit-o si vreo 3 luni nu ne-am tinut decat de doctori. Acum e bn (exceptand perioada din germania in care i-a fost rau 2-3 zile) Sper sa nu mai trecem nici noi pe la medic, decat pt vaccin. cat despre ROR, noi l-am facut si nu s-a intamlat nimik.
Nu stiu daca ii voi da ceva pt imunitate, am sa vb cu medicul lui luni, cand mergem sa-i aratam analizele si sa vedem ce ne recomanda.
Va las cu bn, aveti grija pe unde va bagati de caldura, noi mergem la o verisoar la piscina ca sa se mai scalde putin si "rata mea"
. Acum ne pregatim de masa de pranz (si eu am facut ardei umplut Alynta) apoi putin somnic si dupa balaceala, ca sa mai treaca caldura asta infernala .
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
SoriLea spune:
Fetelor, nu e nimeni prin preajma ca sa schimbe capitolul??

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
alynta27 spune:
SoriLea multumesc frumos!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
noi ne coacem la propriu

carla valeuuuuuuuuuu ce orine aveti si voi la dintisori

hihihihi...pai trebuie sa stai cu bunghiul pe ea ca e cam nasol cu dopurile astea,noi nu o lasam sa se joace dacet cu doapele de la bidoanele de 5 l ca alea sunt mari si nu poate sa le bage in gura
alynta pai si tu mergi blat????LA MULTI ANI ALINA 

sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie si tot ce-ti doresti sa se implineasca
P.S fi-mea are inclinatii periculoase..baga si ea mainile in buda,dar ca sa se spele pe fata

serialbastre ooooooffffff,imi pare rau ca ati patit-o cu masina,dar tot raul spre bine
important e ca v-a lasat in parcare,si nu cand erati in mers
capul sus ca o sa fie bine
sper sa nu fie un rosu in gat la pitica,ai incercat sa te uiti??
alynta banuiesc ca se stricase,dar eu cu o prietena am ramas in intersectie in pana prostului ca a uitat sa-i bage benzina

ce mai..am fost amandoua de rasul curcilor![]()
sorilea mare belea cu telefoanele astea
cine le-o fi inventat frate??inca nu am ajuns la performanta de a spala unul,dar banii ii tot spal mereu ca mereu uitam si eu si el sa ne uita prin buzunare
noroc ca sunt de plastic
balaceala placuta
mai fetelor,voi v-ati recuperat telefoanele,dar ala pe care l-a aruncat fi-mea s-a dus si asa a ramas
era un telefon pe care noi nu il mai foloseam ca deh,ne-am luat altele noi si uiote asa am ramas numai cu bateria si capacul de la baterie ca sa le avem amintire

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR