Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna!!

cris, serialbastre, strunfitamultumesc pt aprecierile referitoare la vocabularul Elizei. alea sunt cuvintele care mi-au venit atunci in minte, mai zice si altele: bebe, nenea, buba, bau...

am constatat ca am o mica actrita, se stramba, se sperie si face si alte chestii la comanda

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

FETELOR MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI
Iosef e vioi in rest insa are si zile de maraiala cand ii iese vreo masea. Dar ca sa fiu eu linistita o sa-i dau si kk la examen coproparazitologic.
Ne laudam si noi ca a invatat inca 2 cuvinte (eu am o obsesie cu chestia asta)- zice apciu (hapciu) si gia (gina).
ALYNTA- moama, ce putin mai aveti!!!!!. Sa stii ca ti-am admirat costumasul Mariei doar ca am uitat sa spun. Eu am adorat starea asta dinaintea nasterii cand mai aveam f putin, deja eram linistita ca bb chiar daca se nastea era ok. Si am savurat de ambele dati ultimele zile de sarcina, caci pt. mine restul perioadei a fost cam stressanta (am trait cu frica de nastere prematura, aveam si nister probleme medicale, placenta batrana, etc.)
Asa ca bucura-te de perioada asta, cand inca Maria mai este la purtator....Abia astept sa ne spui cum te descurci cu 3....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

alic si eu sunt de parere s-o lasi pe natalia cu mama ta. citisem candva un articol in care se facea urmatorul clasament: bunica, bona, cresa.

alynta mie-mi face placere sa citesc trairile tale cu privire la Maria.

maria bunica, ely voi cum mai sunteti???

nicuratze, concediu placut la mare.

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Hello!!!
Isi mai aminteste cineva de noi?

Noi v`am mami citit (fff rar pe ascuns) si nuincetez sa ma minunez cand mai vad inca o burtica noua!!!Felicitari!

Noi suntem bine in principiu...acum are putini mucisori si o tuse usor umeda...dar ii trece.

Acum am vrut doar sa va salut ca sa nu mai aman pe alta data...si revenim cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alic, s-a simtit minunat. eu as lasa copilul cu mama daca as putea, are si timp sa socializeze.
elena, tot cu cortul?
ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..trezireeeeeeeeeeeee avem si perfuzabile pentru somnoroaseeeeeee

strunfita calm,calm,du-l la garantie si poate reusesc baietii de acolo sa-ti salveze datelesi pentru Andreea un sa treaca vanataia
alic eu optez pentru gradi.,soacra mea nu poate decat sa stea paznic la copil si nu are ce sa o invete..ramane problema imbolnavirilor
elena veniti iar la mare??unde?
cosminica cred ca e tare scumpa
ramo ce mai faceti?ce face Bia??

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va pup, avem o perioada nebuna, cu alergaturi in Bucuresti cate 80-100km zilnic, plecam dimineata devreme si mai venim noaptea.

SoriLea, imi pare rau ca nu am fost pe faza, valorile la analize nu sunt mult iesite din limite si nu arata nicio modificare patologica. Hemograma putin modificata inseamna doar ca a baut mai multe lichide in ziua dinaintea recoltarii.

Eu optez pt gradinita de la 3 ani, nici n-am cu cine sa le las, nici bani de bona si nici incredere. Bolile vor fi in primul an indiferent ca le duc la 3 sau la 6 ani in colectivitate.

La mine ziua de vineri 13 a inceput de ieri. Pe la 16:30 m-am trezit sa platesc o factura scadenta ieri, nu mi-a mers aplicatia de internet banking, eram singura acasa cu fetele, banca inchidea la 17. Am lasat-o pe cea mica dormind si pe cea mare la desene animate si am fugit 10 min la banca. Am terminat repede si cand plecam multumita de acolo mi-a sarit un mos in fata, in mijlocul drumului. Noroc ca nu aveam viteza si am franat, insa masina din spate mi-a intrat in fund. Am coborat si m-a luat nenea ala la amenintat si mi-a facut scandal ca si-a stricat masina din cauza mea. Mosul disparuse, fetele erau singure in casa, nebunul tipa sa vina politia. I-am explicat ca sunt doar avarii si putem sa facem constatare amiabila, i-am lasat nr masinii si nr meu de telefon si i-am zis ca o sa ma duc sa declar in 24 ore daca vrea neaparat cu politia. Cica fug de la locul accidentului, ca trebuie sa-mi ia permisul etc. I-am explicat ca la prosti ca el e de vina ca nu a pastrat distanta in mers, si are noroc ca am masina mare si nu m-a impins peste om. Am lasat nebunul acolo sa vocifereze si am venit la fete, erau bine, slava Domnului. Am imbracat fetele, am luat sotul de unde era plecat si am mers la politie toata trupa. Mi-am pierdut 3 ore ca sa declar ce s-a intamplat, nenea nu a venit, daca nu apare azi pana in 5 o sa ramana fara permis. Eu am doar bara din spate indoita, el are juma' de bot facut praf, eu o fac pe casco, el pe buzunar. Acum trebuie sa-mi bag si mersul la constatator in program, nu stiu cum sa-l mai aranjez.
Va pup, fug si sper sa rezolv azi mai multe si sa se fi terminat ghinioanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Neata!!!

Ne-am trezit si noi...putin mai tarziu azi ca daca pitica mea e bolnavioara...doarme mai prost noaptea si...recupereaza dimineata!
Am zis ca revin cu vesti....noi mergem singurica de la 11 luni fara o zi,iar apoi peste 2 zile a invatat sa mearga si deabusilea :D. Avem patru maselute si 8 dintisori. Avem o personalitate...mama Doamne...sa nu cumva sa vrea ea ceva si sa nu o lasi in pace (chiar am incercat toate variantele sa o fac sa ma asculte...nu-mi iesemereu dar asta e....). Ieri nu am mai rezistat si am tuns-o...adica a bagat tati bigul in capul ei si acum e "Beculetz" ...nu de alta...avea un par f frumos,numai bucle...ii faceam codita la spate si era lunguta de vreo 3-4 degete,dar de la caldurile astea infernale ii curgea apa din par 24/24...se chinuia prea mult...nu mai avea stare cu coditele...si le scotea si asa am demarat actiunea "Cheliutza".
Cu somnul poate va mai amintiti ca stateam prost.Pana la 1 an si aproape o luna ne-am tot culcat pe la 2-3 dimineata ...si ne trezeam dupa 12-13 ore....si intr-un final si-a luat si sotul concediu si vreo 5 zile ne-am plimbat incontinuu cand pe jos...cand cu masina...cand in vizite de am innebunit copilu de cap....o lasam sa faca nani de la 14.00 la 16-17.00 si seara nani de la 23.00 .....si trezirea de dimineata(tot eu o dadeam la 10.00,ca daca era dupa ea....).Si acum asta ne este programul de nani. :D
Am fost si noi la munte la Lepsa la inceputul lunii.Am fost noi trei si parintii mei....ne-a prins f bine...mai ales printesei care a alergat toata ziulica in iarba verde.
De mancat nici mandra mea nu papa de vreo 2-3 zile dar incerc macar sa-i dau apa,suc de portocale ,fructe,iaurt...na...ce ne recomanda medicii pe canicula asta.

In rest...suntem ok dar puturoasa la vorba (mama,tata,nana,paca paca,butie...nu ma intrebati ce inseamna ca nu stiu :D )

Cred ca in mare v-am spus tot despre noi...va las acum ...merg sa incerc sa-i dau sa pape...incerc cu niste ousor fiert,rosii,castraveti,branzica si ppaine ..poate vrea

PS.1 avem vreo 10 poze cu Bia la semnatura...in albumul Munte Lepsa
PS.2 elena si eu as vrea sa va vad daca veniti la plaja....vorba lui cris:unde veniti la mare?

Va pupam...vb mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele! imediat ma duc jos in curtea blocului la un red bull si o ...ca mi o pofta dar inainte de a coborit am intrat sa va salut!

ramona.p ai tuns fata ...dar lasa ca va creste din nou parul nu? ;)

sebastian e cel mai lenes de aici cu vorba..inafara de "tata" si "da" nu vorbeste decit pe limba lui

eu am sa imi dau copilul la cresa/gradi pe la 2 ani..2 ani jumate sa vad cind mil ia...vorba carlei de imbolnavit tot mi se imbolnaveste cind intra in colectivitate egal daca incepe gradi cu 3 sau cu 6..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor! in primul rand va servesc cu un frape, ca=i prea cald pt cafea!

Carla, agitata zi ai avut din pacate e plin cu astfel de soferi pe drumurile noastre

Cris, Carla si eu o voi da la gradinita, vorbeam de perioada dibtre 2 si 3 ani si datul la cresa...

Ramona, fix program dintr-asta are si Naty incercam sa mai scoatem macar juma de ora inainte de 11, dar nici o sansa; are o energie..mamaaa
pacat de asa par frumos, dar tot dulce e si cu cheliuta

Laura, si noi suntem lenese la vorba, ea nici macar tata nu spune; singurele cuvinte sunt "pa" "da" si asi (adica alice, ca ea asa ma striga )

noi iesim sa dam o raita prin cartier pe sub copaci ca sa evitam soarele

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput