Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cris . Si tu ai o printesa tare dulce

Serialbastre eu calc tot (de fapt nu eu, mama,dar cum acum e plecata la tara, ma sacrific). Folosesc programul antisifonare, dar tot trebuiesc calcate, iar cand plec undeva nu am chef sa stau tunci sa calc. La mine Razvan nu are treaba cu firul, mai vine si se uita ce fac si vrea sa puna mana. Ii spun ca arde, rade si spune si el ADE... apoi pleaca

Am reusit de-am terminat, acum imi trag putin sufletul si merg la impachetat, apoi aranjat in dulapuri si gata. Grea treaba asta cu calcatul

Madalinuta sa stii ca nu esti singura care treci prin asa ceva. Noi abia am scapat. Pe Razvan la tinut vreo 2 luni treaba asta de ma inebunise. Am ajuns sa-i fac analize crezand ca are ceva de nu mai amnanca. Eu nu l-am fortat. Daca vroia bn daca nu, nu. si acum de vreo 3 zile imi mananca bine. Ai sa vezi ca trece, nu-l forta ca-i faci mai mult rau (parerea mea).

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
De ieri am inceput cu umblatul prin oras! Am mers sa ma interesez de incatamintea ortopedica a celui mic, programare la MF, am fost si la spovedit! Sora e la mine si m-a ajutat cu patutul fetei- l-a spalat, eu l-am curatata pe cel vechi! A mai spalat caruciorul care era super murdar! Am sortat hainute pt printesa! Numai un sac s-a adunat! Azi sunt la spalat si calcat! Noroc cu ea! Am fost si la dozarea de anticorpi de dimineata! Acum coc vinete si dupa fac un borsulet!

Fetelor imi place sa va impartasesc trairile si emotiile legate mai ales de fetita! Ma faceti sa ma simt bine! Adevarul e ca in afara de sot si surori nu prea discut cu nimeni!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

neatza fetele,

Ne-au iesit analizele, (fara coprocultura dar coprocitograma e ok deci banuiesc ca nu o sa iasa nimic nici la asta)toate bune deci raman doar dintzii..cauza a diareei.

Madalinutza..nici Irina nu mananca mai mult zilele astea, sunt multumita ca macar bea lapte. In rest vioaie. Caldura si dintzii...vin ele vremuri mai bune.

La Stodal am renuntzat, la copiii mei nu are nici un efect. Mai bun a fost siropul de patlagina.

La greutate noi am ramas la fel ca la 1 an, 10200gr dar a crescut in inaltime.

Acum a mancat 1/2 castron de ciorba de pui cu rosie cruda si cateva pastai de fasole verde din mancare. Peste 1 ora o mai incerc, daca nu vrea sa mancare sigur bea un bibe de lapte.

Va pupicesc,
Adriana

Ah, plecam la munte ne intoarcem duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Alynta, harnicuto! ai promis ca le mai lasi... sau vrei sa-i dai exemplu Mariucai?

Cris, multu de cafea!
nu ca aveam nevoie, ca ne-am trezit amandoua fix la 11.15

Sorilea, eu la capitolul calcat m-am scos cu una bucata sot croitoras care oricum imi da ceata de departe, asa ca nu ma mai bag

Beca, pe undeva si eu imi doresc o vacanta doar in 2, desi sunt sigura ca as muri de dorul Nataliei distractie maxima!

Laura, pe unde esti? da un semn, sper ca sunteti bine!

Seri, daca Cezara s-a linistit langa tine, a fost probabil sperietura..si naty se teme de tunete

Philip, bafta la gradi! cred ca lui Nicolas o sa-i placa, dar asteptam impresii de la cald

apropo de asta si mie mi-au recomandat cresa cateva mamici, desi eu am cu cine s-o las dupa 2 ani, dar cica invata mult ma repede sa socilizeze si se disciplineaza mult mai bune ce parere aveti? mie mai mult imi surade s-o las cu mama

Anda, de la ce v-ati pricopsit cu urticarie? multa sanatate!

Dici, interesante locatii; de luat in seama la o viitoare iesire...

Madalinuza, dar in rest e vioi? posibil sa fie caldura....eu i-as face si o coprocultura, sa nu fie vorba deespre viermi, ca asta e varsta propice; sper sa fie bine!

Carla, pe unde umblati?

Badriana, mie mi se pare suficient cat a papat la o masa, n-as zice ca-i lipsita de pofta ...nu-i problema daca i-ai amestecat toate astea? mai ales ca zici ca are scaune moi, poate ar fi bine s-o strangi un pic din alimentatie

apropo de diaree si febra, avand in vedere ce am tras noi cu naty, va rog sa aveti grija cu carnea de pasare gatita la gratar si la spalarea cu apa si sapun a ustensilelor folosite la cenatuirea gainilor; poarta multi microbi, dintre care campy despre care eu n-am stiut nimic inainte de a-l lua

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

m-a palit o leneeeeeeeeeeee...dar am mancarica pe foc si nu se poatein schimb fi-mea bubuie somn

sorilea pai ce sa fac daca maria sa sectorici e treaza de la 6 ???mufez kinderul cu una bicata biberon si eu vin la calculator sa vad ce ati mai facut si imi beau cafeauachiar nu pot sa te incurc deloc cu calcatul...am oroare de asa ceva si daca nu e vital nici ca pun mana pe fierul de calcatmai bine ma pui sa dau la sapa,sa fiu soferul tau personal pe canicula,sa-ti gatesc cat e ziua de lunga,sa tai lemne,sa matur la coltul strazii..dar ai mila si nu ma pune sa-ti calc ca ma ia cu lesin
serialbastre mititica,cred ca mai mult s-a speriat
alynta ma bucur ca ai ajutoare,dar las-o mai usor cu treaba ca superi tititza

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Cosminica, ce multe vorbeste fetita ta

Anda, tin pumnii sa nu fie nevoie de hidrocortizon

Madalinuza, hai ca poate e doar caldura sau dintii, incearca sa nu-l fortezi si sa-i dai doar chestii care stii ca-i plac

Sorilea, si eu calc tot, din pacate nici nu ma ajuta nimeni, da' nu pot pune hainele in dulap necalcate... bine c-ai terminat, eu inca mai am din hainele de la mare

Alynta, de unde ai tu chef, mama, sa faci atatea? Mai trimite si pe la Timisoara un pic

Badriana, ma bucur ca au iesit ok analizele, sucul de rosii e bun la diaree?

Alice, mai primesti poze pentru albumul de 1 an? Aceeasi adresa de pe rds?

Of, sunt asa suparata, mi s-a stricat un hard disk extern de 120G, aveam toate pozele pe el si o gramada de chestii de la lucru Tre' sa-l duc sa vada daca se mai poate recupera ceva.
Si m-a sunat si soacra-mea sa-mi spuna ca Andreea s-a lovit de usa si are ditamai vanataia pe fata

Sa nu uit, Alice, eu mi-as lasa copilul la mama pana la 3 ani, in primul rand din cauza imbolnavirilor.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Strunfita, din pacate nu putem evita vanataile, oricat de atente am fi la Naty una trece, una apare
sper sa recuperezi pozele; eu am mai pus pe dvd-uri din acelasi considerent, dar ma am gramada si pe pc...
pt album inca primesc pe aceeasi adresa; am sa fac o lista, vad ca nu prea se inghesuie lumea

Mergi la inceput

pana acum protagonistii pentru albumul albinutelor la un an sunt
Alynta (Matei)
AnaMicu (Razvan)
Anaela (Darius)
Babyfisrt (Alesia)
CarlaV (Larisa)
Cosminica (Eliza)
Cris (Miruna)
Ertina (Athina)
Flobaby (Maria Ioana)
LauraOana (Sebastian)
Mihaelutza (Andreea)
Nicuratze (Andra Ioana)
OanaMVT (Eduard)
Philip (Nicholas)
RalucaIoana (Alexia)
RebyIry (Rebeka)
Serialbastre (Cezara Ilinca)
Sorilea (Razvan Ionut)

mai am un email de la Costin Mihaela, dar nu stiu cine e
; daca va spune ceva numele, poate ma ajutati s-o identific ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

STRUNFITA,,bine ai revenit!!

MADALINUZA,BADRIANA,nici Andra nu mananca decat f. putin de cateva zile,nici nu stiu ce sa-i mai dau.

ANA,

ALICE,eu as lasa-o cu mama ( e posibil ca poza sa fie a fetitei de MH)

Fug repede,ca am luat o pauza de calcat ( SORI,si tu ai fost harnica..uite la mine )

Mai e cineva la mare in urmatoarele 4 zile?Ca data trecuta am fost in aceeasi perioada cu Flobaby pe aceeasi plaja,si nu am stiut

Va pup.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mai fetelor dar poate se apropie nasterea! Nu stiti voi cand esti in chefuri se apropie bebele?! La odiseea actuala avem deja vreo 3 bebei!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput