Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

sorilea, ce tot zici de batranete??? nu cred ca esti mai batrana ca mine!

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

strunfita bun revenit!! la noapte am program de vizionat pozici.

badriana

mami de ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

strunfita, cosminica, adriana, asa, veniti fetelor ca tare ne mai era dor de voi.
ana , ne intamplari urate, iti urez numai bine de acum incolo
alynta, eu ma emotionez de fiecare data cand iti citesc mesajele despre maria de parca as naste eu
ioana, distractie frumoasa, si eu cred ca-l poti simti pe bebe. te-ai gandit la nume de baietel?
scriu scurt ca azi ma'c la biserica, am fost invitata la un bible study si voi lasa (in premiera pt Nick) copiii la gradinita bisericii pt vreo 2 ore. am emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Cosminica nu sunt prea departe, dar... cred ca se instaleaza ca tare mai uit . Plec dupa ceva si cand ajung la locul respectiv constat ca nu stiu dupa ce m-am dus. DECII...

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Helau!

Ana_Micu, ce ai facut draga mea, ai preluat stafeta de la mine? Ma deprima rau sa aud de situtii din astea.

Nu vreti sa stiti cum am mers eu astazi pe autostrada cu 70km/ora si cum invit toti oamenii de pe trotuar sa treaca strada, de mai am putin sa ma dau jos sa-i iau de maneca sa-i traversez, pentru ca am viziuni de cosmar cu tricicleta aceea in rigola, ce au tot dat astia la stiri

Pentru fetele care viziteaza zona Brasovului am si eu o recomandare prin zona, si anume Cetatea Prejmerului. E in Prejmer, la 15 km de Brasov, pe drumul spre Sfanta Ana sau cascada Urlatoare (parca asa-i zice).
Beca, daca tot esti in circuit. te-ai putea intorce in Bucuresti pe Valea Siriului, care mi se pare de 1000 ori mai frumoasa decat V
Prahovei. Noi am gasit o pensiune intr-o zona superba la Varlaam www.pensiunea-varlaam.ro/index.php?page=1&lang=ro" target="_blank">la Gura Teghii, e la poalele Penteleului, unde se intalnesc Basca mare cu Basca Mica; iarna e partie de ski.
Se mai poate vizita muzeul de chihlimbar (se si poate cumpara cate ceva de acolo) de la Colti. Acolo mai sunt si niste chilii sapate in stanca, dar nu e un traseu pentru gravidute. Pentru incarcat bateriile mai poti incerca www.casacutei.ro/sitenou/" target="_blank">casa cu tei

Badriana, sa stii ca Matei s-a deranjat la stomac de la Stodal, asa ca nu stiu ce sa zic....si poate ii faci un exudat, Matei a facut stomatita la mare, la fel, cu febra mare, cu lipsa poftei de mancare si ne-a dat o szolutie de plicat cu un betigas in gurita.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

azi ne-am intors si noi din plimbari la malul marii.... frumos, dar am venit cu o alergie si o urticarie pe masura. maine dimineata fugim la dr sa vedem daca suntem pe calea cea buna cu tratamentul. sper sa nu mai fie iar nevoie de injectii cu hidrocortizon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Cum-necum iar au trecut zile bune de cand nu am scris...de data asta nici n-am citit nimic.
Noi ne-am petrecut din nou sfarsitul de saptamana la tara...ma bucur pt. copii caci mie mi-e mai greu acolo, desi e curtea inchisa nu pot sa-i scap deloc din ochi. acum nici Iosef nu mai sta deloc in carucior asa ca nu am nici un pic de liniste. De obicei mai mergem cu prieteni sau cu cumnatul meu (+ prietena din dotare) si atunci mai am un pic de ajutor....saptamana asta am fost doar noi 4 si a trebuit sa-i fac program lui Luca. Sa ne fi vazut cum ne jucam "ascunselea" , eu cu Iosef in brate, tati si Luca v-ati fi prapadit de ras. Cred ca daca n-a vazut vreun localnic o fi zis ca am innebunit de tot.
Fetelor eu sunt tare amarata, de vreo cateva zile Iosef mananca aproape ca un bb de cateva luni....lapte (nici acela mult- vreo 500 ml) vreo 2 fructe, da' asa cu chin si pacaleala, ceva cereale si cateva lingurite de mancarica....da' cateva, literalmente....Imi vine sa mor, si-asa e slab....O fi de la caldura, o fi de la dinti.... Cu insistenta, deschide gura dar apoi scuipa apoi ce i-am bagat. Si daca mai insist....pana la urma varsa.

Ma duc sa citesc si eu din urma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata ,haideti sa bagam cate o sub nas..

sorilea cred ca ai dreptate si se impune ca urmatorul bax sa poarte hram de no 5 ,razvanel arata chiar foarte bine si chiar e un grasan tare dulce
cosminica stai sa vezi cand o incepe sa alerge si tu dupa ea,cred ca or sa fie necesare niste perfuzabile cu ness ca s faci fatamoamaaaaaaaaa,pai voi aveti acolo o ditamai conversatianoi la capitolul asta inca suntem puturoase si ne place sa bagam un degat in fata si sa tipam "eeeeeeeeeeeee" sau "iiiii" pana ne aude toata strada
magda offffffff,multa sanatate
madalinuza sa nu fie de la caldura lipsa poftei de mancare

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

f buna cafeluta

'Neata!!

Cris cum faci tu, ca mereu esti matinala. Harnicuta ca de obicei. Te trezezti si faci cafeaua pt toata lumea

Cine se ofera, cine ma ajuta si pe mn ca sa calc?? Ce bn dormeam eu in dimineata asta, dar m-am trezit cu strumful meu ca nu mai are somn pe la 7 , asa ca daca tot m-am trezit mai pe racorica, zic sa si calc, dar nu imi place deloc. Eu calc de nevoie. Si mooaaammaaa cate am!!!
Acum va las, ca de mai stau se pune caldura si iar nu mai calc

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Multam de cafea,Cris, e bine-venita! Azi-noapte m-a mancat ... nu stiu daca is dinti, vise urate sau alte dureri, dar s-a foit toata noaptea, nu am reusit sa o mai pun in patut ca plangea ca din gura de sarpe. Si afara tuna si fulgera ... s-o fi speriat!
Sorilea, eu nu mai calc decat strictul necesar si alea cand trebuie, pe loc. In rest, mare atentie la intins, folosit optiunea antisifonare la spalat, iar pentru Cezara nu calc decat rochitele alea care is musai. Acum, nici nu as putea calca, ca vine Omuletu' si trage de firul de la fier.
Dici, nu te mai uita la stiri.
Alynta, eu prevad ca Maria va alege o alta data pentru a veni pe lume, daca vine de Sf. Maria ramane fata numai cu o zi in care sa se sarbatoreasca.
Ana,
Beca, plimbare placuta! Numai voi doi (adica trei) ... ce vis! Eu nici nu indraznesc sa visez la asa ceva.
Badriana, imi pare rau ca ati avut asemenea peripetii. Cezara la toate episoadele de eruptie dentara a avut scaun molcut si muuulte. Acum iar e la fel ... cred ca apare vreo maseluta.
Strunfita, servici usor!
Cosminica, ce vorbareata este Eliza! Cezara doar cateva silabe ... ece (rece ... adica inghetata), eata (neata), ite (uite), in rest bebeluseste.

Am fugit ca ma cheama datoria!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput