Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Ana Micu dar ce incercati sunteti.. Bine ca nepotelul e bine! Saracutul.. Cata durere! Bine ca finuta e bine! Sa speram ca sarcina va merge bine in continuare! E cam greu in primul trim de sarcina! A avut mare curaj sa mearga la mare! Mai bine mergi in trim 3 decat in 1!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Oau Beca fluturasi!
E foarte normal! Ce bine ca plecati singurei cateva zile! Bravo!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Beca la urmatorul control ar trebui sa afli ce porti in burtica!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
badriana spune:
Buna ziua,
Ne-am intors si noi de la mare, cu multe peripetii. Am plecat joi dim, Andrei a facut febra, m-am uitat in gat si amigdale cu puncte albe de puroi. Au urmat 4 zile de cosmar cu febra, sambata 39,6, a trebuit sa schimb antibioticul deoarece ceclorul nu a functionat, am trecut pe augmentin. Irina dupa episodul de diaree, se pare ca face intoleranta la lactoza. I-am dat lapte praf ½ fara lactoza si ½ cu lactoza si suntem iar cu diaree. Am cautat la 3 farmacii in neptun, 1 in Jupiter si 6 in Mangalia NAN fara lactoz si nimic, de-abia la a 7-a farmacie din mangalia am gasit ce cautam. Cosmar.
Acum fi-mea urla ca vrea sa ii dea bunica-sa de mancare!!!!! Eu nu stiu cum vreau sa ma intorc la servici in octombrie.
Dana..felicitari si sarcina usoara, bb sanatos.
Incepusem sa scriu acum 5 zile dar nu am apucat sa termin. Se lucreaza pe strada la cablul de curent, se opreste curentul iar netul revine seara cand suntem afara.
Irina iar face diaree, cred ca e de la dintzi dar m-a terminat psihic. Dupa ce ca e mofturoasa nici orezul nu il mai vrea. Acum e in greva foamei. A inceput sa si tuseasca, a luat de la Andrei.
Deci felicitari tiana pt bb.
Andata....succes sotzului la munca.
Ana...cate peripetzii. Multa sanatate.
Nici nu mai stiu ce sa zic, ma termina chestia asta cu diareea. E a doua oara cand ii repet analizele si nimic. Doctora mi-a recomandat kreon pentru scaunul ei pastos. Nu m-am decis daca sa il dau sau nu, in prospect scrie ca da frecvent dureri abdominale. Mai bine sanzyme, nu stiu.
Acum tuseste, ii dau stodal si alt sirop de plante, nu imi amintesc acum. Sper sa ii treaca fara sa apelez la medicamente...
Va pupicesc si ma grabesc sa postez mesajul pana nu ne taie firul....
alynta27 spune:
Badriana imi pare rau pentru experienta neplacuta de la mare! Multa sanatate copiilor! Si tie rabdare!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
strunfita binentels ca va primim
cum e la munca???cum ai fost primita la munca?ca la mine s-a desfiintat postul si sa mor daca stiu cum sa procedez ca nu am de gand sa o iau de la zero
ma bucur tare sa aud ca pitica si-a revenit cu piciorul
ceva pozici cu puii mici???
ioana imi place mult de voi ca mergeti si va plimbati singuri dar si cu fetele
bravo voua,sunteti de admirat
nu pot decat sa-ti spun din auzite ca la a treia sarcina se poate sinti bebele de la 10 saptamani
alynta cred ca tare funny![]()
![]()
ana parca nu-mi vine sa cred cat de incercati ati fost periada asta

capul sus ca pana la urma o sa fie bine
badriana of of ,multa sanatate si te asteptam cu vesti bune
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
strunfita spune:
Ioana, Alynta, Cris, multumes de reprimire 
Ioana, sa va mearga totul bine la munte, ce fain ca mergeti singurei 
Cris, am fost primita ok la munca, din fericire eu lucrez intr-o firma mare, care nu-si prea permite sa faca chestii ilegale, eu din cate stiu sunt obligati sa te reprimeasca dupa CIC si nu au voie sa te dea afara 6 luni, citeste prin ordonanta aia de matrenitate sau codul muncii, poate gasesti ceva.
Cele mai noi poze puse pe net sunt cele de la ziua Andreei
http://family.webshots.com/album/577883074rNEkUQ
Trebuie sa-mi fac timp zilele astea sa le pun si pe cele de la mare.
Am mancat o shaworma acum la pranz (sau cum s-o scrie) si mi-e asa ciuda pe mine ca nu m-am putut abtine, finally ajunsesem si eu la 51 kg 
Badriana, imi pare rau ca aveti probleme cu burtica
, multa sanatate!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
badriana spune:
Buna ziua,
Ne-am intors si noi de la mare, cu multe peripetii. Am plecat joi dim, Andrei a facut febra, m-am uitat in gat si amigdale cu puncte albe de puroi. Au urmat 4 zile de cosmar cu febra, sambata 39,6, a trebuit sa schimb antibioticul deoarece ceclorul nu a functionat, am trecut pe augmentin. Irina dupa episodul de diaree, se pare ca face intoleranta la lactoza. I-am dat lapte praf ½ fara lactoza si ½ cu lactoza si suntem iar cu diaree. Am cautat la 3 farmacii in neptun, 1 in Jupiter si 6 in Mangalia NAN fara lactoz si nimic, de-abia la a 7-a farmacie din mangalia am gasit ce cautam. Cosmar.
Acum fi-mea urla ca vrea sa ii dea bunica-sa de mancare!!!!! Eu nu stiu cum vreau sa ma intorc la servici in octombrie.
Dana..felicitari si sarcina usoara, bb sanatos.
Incepusem sa scriu acum 5 zile dar nu am apucat sa termin. Se lucreaza pe strada la cablul de curent, se opreste curentul iar netul revine seara cand suntem afara.
Irina iar face diaree, cred ca e de la dintzi dar m-a terminat psihic. Dupa ce ca e mofturoasa nici orezul nu il mai vrea. Acum e in greva foamei. A inceput sa si tuseasca, a luat de la Andrei.
Deci felicitari tiana pt bb.
Andata....succes sotzului la munca.
Ana...cate peripetzii. Multa sanatate.
Nici nu mai stiu ce sa zic, ma termina chestia asta cu diareea. E a doua oara cand ii repet analizele si nimic. Doctora mi-a recomandat kreon pentru scaunul ei pastos. Nu m-am decis daca sa il dau sau nu, in prospect scrie ca da frecvent dureri abdominale. Mai bine sanzyme, nu stiu.
Acum tuseste, ii dau stodal si alt sirop de plante, nu imi amintesc acum. Sper sa ii treaca fara sa apelez la medicamente...
Va pupicesc si ma grabesc sa postez mesajul pana nu ne taie firul....
SoriLea spune:
Salutare fetelor
DanaMi nu mai retin daca ti-am urat (batranetea
), dar o mai fac odata. sarcina usoara la termen cu un bb sanatos. Si sa va De-a DD ce va doriti voi 
Cosminica multam frumos pt pont, dar din pacate nu pot ajunge luna asta in zona
, cu toate ca asa as veniii...
Nicuratze multumim
. Razvan a folosit acel colacel de la 2 luni. Il puneam la gat sii dade-am drumul in cada plina cu apa (poate si de aici i se trage placerea de a sta in apa), acum nu-l mai vrea, nu-i mai place cu nici un fel de accesoriu pt inot pus pe el, de s-ar putea sa stea singur 

Cris cred ca-i cazul sa treci de urgenta la nr.5. Eu ma gandesc ca pt noapte sa iau nr.6. Al meu parca nu mai e asa de grasan...sau poate doar mi se pare mie, ca lumea inca il striga grasanul ![]()
Strumfita bn ai revenit 

Alynta
saru-mana, tu mereu cu o vb buna, o draguta ca de obicei 

Ana Micu imi pare tare rau ca ati avut o perioada asa de grea. sper din tot sufletul ca acum e bn si va doresc sa trece-ti cat mai rpd de tot si sa utati (mai ales fratele care a fost direct implicat si marcat) 
Badriana imi pare rau ca ati avut si voi parte de acest episod urat. La noi din fericire in 2 zile s-a terminat si cu febra si cu puroiul din gat, ramasese doar maraiala si lipsa poftei de mancare. dar a trecut.
Sanatate multa la puiuti si tie rabdare multa 
Revin mai tarziu sa strumful meu devasteaza casa 

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
http://picasaweb.google.com/sorilea73
cosminica spune:
bebe beca ce bine e ca ai cu cine lasa fetele din cand in cand!! festivalul ecvestru e pe valea cetatii, dar sigur o sa remarcati!! ti-as fi propus sa ne intalnim dar sambata si duminica noi mergem la ghimbav la showul aviatic(transilvaeroshow) si nu puteam sa garantez!!
crismultumesc de intrebare. printesa e bine, merge singurica doar 2-3 pasi, n-are curaj, in rest de manuta; de fapt, ea merge singura, dar trebuie sa ma tina de mana pt siguranta. in schimb intelege aproape tot si vorbeste mai tot timpul: mama, tata, papa, apa, caca, Ana(=bunica), mu(=vaca), ham, ga(=ratusca), ploa(=ploaia), baaaba(=barza), Mo(=moni), mau(=miau), hopa, hap(hapciu), be(oita), ata(asta), alta, na, da da, cucu, vum(masina)....
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png