SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am citit rapid de la spital tot ce ati scris, am vb si cu Ariel la tel, am vb si cu Simo legat de ce are George de strans ca documente pt formular...ca o paranteza, Simo avea azi o voce mult mai buna.
Cu conturile-m-am bagat deja singura la inaintare, ma bag si la declaratii pt Umanitare, alte comentarii n-am. Doar, cum a zis si Sriel, ca vom fi mai multe-NIMENI nu sta legata de pc 24/24; am totusi serviciu f greu, am copil de care dupa-amiaza vad absolut singura, am parinti bolnavi si eu insami o boala pe care in perioada asta o neglijez complet. In plus, m-am angajat in partea de legislatie si demersuri medicale, la care ma pricep mult mai mult si care va cere de asemenea mult timp si efort.
pt Adriuta, pt Mihutza
pt toata lumea
Sunt cam scumpa la vorbe, s-au facut deja mult prea multe comentarii si mirela DC are in fond perfecta dreptate.
P.S. Multumesc ff mult si pt cum ati raspuns la rugamintea de a mai incarca cartela lui Simo. Motivul pt care am insistat e unul simplu: ieri imi spunea cu o voce pierduta de frica pe care o are ca George pleaca, ei raman singuri, ea nu stie boaba de germana si nu are cu cine schimba o vorba acolo. Barem cand are timp si chef, sa ne poata suna fara grija...pe cine vrea ea...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu am deschis topic la umanitare pt Siluan

aici:
http://www.ba bycafe.ro/index.php?option=com_kunena&Itemid=241&func=view&catid=27&id=105111#105111

aici:

http://designerdebijuterii.forumup.com/viewtopic.php?p=20997&mforum=designerdebijuterii#20997

aici:
http://www.miresici.ro/showthread.php?t=29694&p=3491106#post3491106

si aici:
http://www.luanaba bymall.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=166&p=4236#p4236

(rog sa scoateti paranteza dintre 'ba' 'by' la primul si ultimul dintre forumuri..iertata-mi fie incalcarea regulamentului )

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va rog din suflet,

aceea dintre voi care gestioneaza intretinerea acestor discutii sa intre periodic si sa faca update vis a vis de starea micutului, de banutzi, etc

Sunt forumuri pe care cei mai multi utilizatori ma cunosc si ceea ce aduc in discutie are credibilitate... si sper ca multi sa citeasca si chiar daca nu scriu, sa spuna macar o rugaciune sau sa duca mesajul mai departe....

personal, de maine voi pleca pentru 10 zile si voi fi fara posibilitate de internet

va multumesc

Adria, Miha ati fost minunate, ati facut cu mult suflet niste lucruri exceptionale (am scris si ieri asta) eu sunt mandra si bucuroasa ca v-am cunoscut!!
Atat in mesajul meu catre prieteni cat si pe forumurile de mai sus am mentionat atat site ul cat si blogul.
Iar aici m-am referit numai la voi doua, care ati lucrat la site resp blog...caci de fapt fiecare mic ajutor e imens...fiecare in parte din acest grup, din aceasta comunitate este extrem de important!!

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mi-am amintit ceva: existe "baze" bune pentru compatibilitate: Siluan si parintii lui au aceleasi grupa de sange si Rh.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Dragelor, m-am aruncat pe un post ca sa vad in fuga cum stau lucrurile. Indata ce se dispune de un paypal dati-mi si mie de stire.
TREBUIE sa fie bine. Cu d-zeu inainte fetelor! Sunteti minunate!

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mi-am amintit ceva: existe "baze" bune pentru compatibilitate: Siluan si parintii lui au aceleasi grupa de sange si Rh.

Doamne ajuta!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am trimis subiectul la umanitare, va fi vizibil dupa ce va fi aprobat de catre moderator. Doamne ajuta!

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

doamne ajuta!!! pe Micu'

eu sunt fara vorbe ,azi dimineata a decedat vecinul nostru,a facut infarct...era prietenul lui andrei..nenea Da' gigi ii zicea el...a venit de la bloc sa-si ude florile de la curte si n-a mai apucat..sunt aici dar fara cuvinte..prea multe persoane dragi am pierdut ..in fine....
daca aveti nevoie de mine stiti cum sa ma gasiti...

SILUAN ARE DREPTUL LA VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Daca pot ajuta cu ceva concret va rog sa-mi spuneti, la mine calc e deschis nonstop.
Nico, in sfarsit o veste buna!!!

Mergi la inceput