SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici!(438)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
moment dificil, de rascruce...
nu putem deschide la umanitare, ca nu stim inca ce cont va fi folosit!
nu putem continua aici ca ne "inchide" adminul!
of, mai, mama! sper sa trecem cat mai repede de hopul asta!
aricel, scuze pentru aseara, am fost "retinuta"
. n-am fost pe faza cu conferinta, scuze inca o data!
astazi mi s-a spus din nou ca daca mai avem nevoie de ajutor (cu indrumari ma gandesc) de la CAS, putem solicita oricand. daca e cazul.
am maine o sedinta cu oameni sufletisti, o sa vorbesc despre Siluan. azi am primit, asa intr-o poveste scurta despre cazul lui, 50 de roni de la cineva, o sa-i pun cand pun si eu banii...poate mai vin si altii intre timp
buni si astia 50, pic cu pic...
CE FACEM CU SUBIECTUL?! sa nu ne trezim cu usa-n nas
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
miha, am trimis pm la mirela, referitor la subiectul la umanitare. astept raspuns. Pt Umanitarele pe DC, am vb cu simo, folosim strict conturile deschise de Naty. Numai asa putem sti ce intra si ce iese. Aceste conturi vor fi folosite NUMAI pe DC.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
numeioana spune:
Oare daca stergem de pe prima pagina conturile si lasam doar linkurile catre site/blog va fi ok?
Ariel, atunci inseamna ca avem tot, trebuie doar persoana cu curaj care sa dea piept cu orice se va ivi de-acum inainte. Cine se baga? Cineva care are acces la net 24/24 si nu pleaca in concediu...
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ariel_7000 spune:
ioana, am cerut mirelei sa se posteze subictul cu userul comun: randunici, tocmai ca sa nu fie numai 1 sg fata legata cu pc-ul de gat. am intrebat daca se poate face declaratie comuna (eu, naty, kya si zoze) + copii CI sau trebuie facuta numai de una sg (naty, ea fiind posesoarea conturilor), iar noi, sub user comun sa o putem ajuta cand ea nu e disponibila. astept raspuns acum de la mirela.
mihatp spune:
aricel
, ok
nu te-ai suparat pe mine, asa-i?! iti mai dau un
, ca tare ciuda mi-a fost ca am ratat "invitatia"
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
ariel_7000 spune:
mihaaaa, nuuuuu!!!! cum sa ma supar? nu ai ratat nimic, mai bine ![]()
Nicoleta spune:
Simo ma roaga sa va transmit ca le multumeste si tuturor celor care ii incarca ccc cartela!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ancadragoman spune:
daca aveti nevoie de ajutor eu sunt online pana la 5 seara minim
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ariel_7000 spune:
adriuta, am vb cu simo si i-am explicat ca site-ul tau este super fain facut si mai ales ca are varianta in engleza, care este fffff pretioasa pt a face cazul cunoscut in afara!
m-a rugat sa o pun pe blog. de altfel, mi-a zis ca sunt niste ziare care vor sa ia elemente din poveste si ca ne cere acordul sa le dam, i-am zis ca nu se pune problema, ca pot lua orice de pe blog, daca au nevoie de mai mult, le dam si pe mail.
Nicoleta spune:
Mesaj de la Simo: este posibil ca astazi la 17 sa se dea pe Protv reportajul filmat.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!