Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 11
ralushka spune:
Fetelor noi mergem la control azi dupa ora 17 la d-na doctor Bratu; mi-ar fi placut sa o vad pe roxana si pe cea mica dar nu le cunosc si nu am nici nr de telefon. Inca nu ne-am decis ce doctor il va opera pe puiul meu, dar vrem sa vorbim cu toti (cei mai cunoscuti)sa vedem. Azi i-am facut bcg-ul si oricum trebuie sa mai asteptam
cellia78 spune:
Ralushka, te rog, suna-ma peste jumate de ora si vorbim!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
iulyana spune:
mihaela te pup ........asa e ....aseara am stat pina la 4 si am pazit-o ca a durut-o burtica deja ma apucase crizele si-mi venea sa o trezesc si pe doamna MAMA sa vada cum e sa faci nopti albe ,ca mi-era frica sa nu vomite micuta prin somn ca dupa ce a apucat-o durerile de burtica am intrebat-o daca ia dat BUNI sa manince inainte sa iasa afara siiiiii...........binenteles ca nu ia dat ,inchipuitiva ce era in stomacelul ei ca daca a intrat in casa la ora 22 ii era foame si eu nu mi-am dat seama decit cind deja era cu burtica ca un balon ....apoi au urmat intrebarile .......de la 2 pahare cu lapte si o felie de piinica cu pateu deja era burtica ei ca un cimpoi...............ce sa mai........nu am baza pe ea niciodata nu am avut ajutor cind am avut nevoie mai mare dar acum.....de oamenii astia care doar cu gura...... sa se dea mari si sa creada alti pe spatele altuia mam saturat ............ea sta la mine de 1 an ca a ramas fara casa din cauza lu sormea si acum cind eu am rugat-o sa stea un pic cu CRISTINA uie ca deja ma dezamagit din nou ca e a 3 oara cind am lasat-o cu ea acum de cind e la mine si de fiecare data m-am suparat .........acum unde credeti ca este la sormea ca are program de iesit afara cu nepotica ei preferata dar diseara tot la mine vine sa doarma si de spalat tot la mine spala si se spala ........deja ma lasa nervi si-mi vine sa-i spun sa se mute la ea ca doar din cauza ei nu mai are casa si eu nu am apartament cu 3 camere ca ea eu am cu 2 camere si ei sunt 4 persoane in 3 camere iar noi 5 cu ea in 2 camere ...........dupa ce ca sunt stresata cu operatia asta ca sa tot aminat iar pe ea nici n-a interesat-o ,deloc nici nu a intrebat cum ,cind sau daca ne mai ducem nare nici o grije ...........ea vine si-mi plinge pe nepoatasa ca nare mititica cu cine sa iasa afara ca masa are magazin si trebuie sa faca vinzare ca doar e sezon .........OFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!gata ......................ma bucur de carla ca a esit afara si e bine .........CECILIA multumesc de sfaturi .....am trecut cu bine si de data asta ,ca micuta de ea e o invingatoare ..........multa sanatate si ADELINEI .......................................MIHAELA ,multa sanatate si NADIREI ,ma bucur ca este mai bine ca prin cite ati trecut si voi ,of.........eu am zis sa incerc si cu lotiune OF .....SI E FOARTE BUN SI BICARBONATUL ,a zis doctora sa o spal si dupaia sa-i presar bicarbonat de sodiu si sa o las sa maseze ea usor (sa fie un pic umezit )si sa sti ca a mers chiar foarte bine ,dar acum de cind o dau cu OF nu a mai piscat-o dar ma pregatesc sa cumpar altul ca m-am speriat ce anunta la TV ..................HAI CA VA PUP..........PLEC CA MA DUC AFARA SA-I DUC APA CA A TERMINAT-O (E CU SURIOARA EI AFARA.....)
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
ralushka spune:
Am fost si noi astazi la control la dr Bratu si ne-a zis sa revenim la 6 luni pentru prima operatie inca 3 luni de asteptare...parca nu mai am rabdare.
M-am intalnit cu Roxana si cu cea mica, sunt niste dragute amandoua si m-au facut sa ma simt mai bine, mi-au dat incredere mai mare in d-na doctor si ca o sa iasa bine. Am stat putin de vorba afara, Danut al meu radea la Carla;Roxana era multumita de operatie.
MULTUMESC inca o data Cecilia pentru acest forum, si pentru ca ne-ai dat posibilitatea sa ne cunoastem, sa ne incurajam unele pe altele si sa capatam incredere!
NicoletaZ spune:
Ma bucur si eu ca sunt bine Roxana si Karla. Si multumim de vesti, Mihaela si Cecilia.
Mihaela, mi-a venit sa plang cand am vazut stirea. Cum pot fi unii parinti asa de... fara inima (frumos spus, pentru ca nu vreau sa vorbesc urat). Cand am fost la Bucuresti la d-na dr. Bratu, chiar am vazut o fetita cu cheiloschizis operata de dr. Spataru si era foarte reusita operatia. Asa ca, poate ca va reusi pana la urma sa o salveze pe micuta si sa ii ofere o viata aproape de normalitate.
Iuliana, se tin scai toate de Cristinica. Multa sanatate.
Si a mai ramas fix o saptamana si pana la operatia noastra. Incerc sa imi umplu timpul cu diverse, numai sa nu ma mai gandesc.
myhaela_25 spune:
buna dimineata
doamne mai este putin pana la gradi si nadira mea nu s trezeste decat dupa ora 9 :30 sau 10:30 nu stiu cum sa fac sa se trezeasca la 7 sau 7:30
iuliana zimi si cu apa bicarbonata cum fac,o spal cu apa bicarbonata si dupa o mases cu bicarbonat?sau cum.sper sa-si revina cristinuca cat mai repede.
fetelor ce mai gatiti ca eu sunt in pana de ideei?
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)
cellia78 spune:
Buna ziua!
Aseara am fost la Roxana; e mai bine, mananca, sunt nerabdatori sa mearga acasa; Carla e bine, vioaie, o scumpica! operatia pare in regula, adica sunt sigura ca asa e, asa pare; nu avem cum sa ne dam seama, intrucat locul nu e vindecat, dar arata super bine!
Diseara nu cred ca mai ajungem, ca Frusi merge la vaccin...
Stefan, iti multumesc inca o data pt pontul cu sosonii!
Am mers aseara si la dl dr ortoped care ne-a zis ca pare recuperata in totalitate; dar, pt linistea noastra sufleteasca, sa poarte o perioada sosonei cu talonete, din piele, interior-exterior; exact unde ne-ai zis tu ne-a si trimis! A zis ca acolo sunt de calitate; dc nu au acolo, au la alt magazin, alaturi de cel recomandat.
Raluca, dc am reusit sa ajut cumva, cu putin, cat de nesemnificativ, atunci ma bucur!
Iuliana, imi pare rau de situatia prin care treceti! Incearca sa comunici deschis cu mama ta, sa va spuneti sincer si fara suparare, fara acuze si incruntari, ce aveti de spus, ce anume va deranjeaza; altfel e complicat traiul impreuna, plin de nervi si frustrari.
Mihaela, pai imi dau si eu cu parerea la capitolul "trezirea Nadirei dimineata": incearca, zilnic, cate putin, sa o culci mai devreme noaptea; schimba programul cate putin seara, de la o zi la alta cu cate 10 minute; si pana in septembrie poate reusiti. Succes!
De gatit....vrei sa te sochez? Eu ieri (parca!) m-am fiert in bucatarie vreo 3 ore si ceva si am gatit sa fie pt cateva zile bune, o saptamana: ciorba de dovlecei (care vrea pune smantana); tocanita de ciuperci cu ceapa multa si ardei gras rosu; ardei umplut, cu ciuperci; fasole batuta; chiftelute de dovlecei; desert: prajitura cu piersici si nuca; desert maine nu mai e, deci fac orez cu lapte.
Cand s-or termina, mai vad eu, dar planuiesc o salata de vinete (a nu stiu cata oara), tocanita de ardei copt. Vad eu ce idei mai am!
Va las, merg la treburi!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
cameliam spune:
Ma bucur mult de reusita operatiei Carlei, ii doresc recuperare rapida si mamicii putere si sanatate, sper ca se simte mai bine acum.
iulyana spune:
buna dimineata m-am trezit ca a venit d-na mama de la sormea si nu mai am somn .........nu am ce face ......asta e .......am incercat toate metodele sa-i explic ca eu nu pot sa accept sa mearga acolo iar noaptea ....adica la ora asta vine sa doarma ...........un singur lucru ma deranjeaza acum ,ca nepotica este foarte racita si ma astept sa ia si ea iar apoi urmam in lant toti ....CRISTINA DOAR CE A TREMINAT ANTIBIOTICUL SI TRATAMENTUL CARE LA AVUT SI chiar nu am chef sa mai vina si cu alti microbi ca micuta mea e sensibila si acum ,mai ales cind sa mai intimplat sa ea microb de la verisoara ei ca acolo unde sta sunt si niste puradei cu care se joaca si inchipuitiva microbi la greu..........nu ca as fi eu prea grijulie si pretentioasa dar credetima ca o trag 2 saptamini daca ea microbi de la verisoara,ca am patito ,chiar nu stiu de ce, ca la scoala cind e sa se intimple sa mai ia raceala nu ma chinui cu ea asa mult ..........asta e disperarea mea microbii ............aici unde se joaca CRISTINA nu exista microbi de care sa-mi fie frica ....acum sa accept sa-i aduca ea.....eu nu sunt chiar ca cu drobul de sare dar nici nepasatoare ,mai bine previn ca numai eu stiu prin ce trecem,chiar nu am cu cine sa vb ,mai bine tac si o las sa faca ce vrea .......nu vreau sa zica ca iam interzis eu ceva ca m-ar durea sa o vad ca sufera ,eu ei nu i-am zis cu rautate nimic chiar am lasat-o sa fie ca ea ca doar e mama dar mai am si limite cind macar povestesc cuiva sa nu explodez.........sunt o fire foarte calma si ma enervez greu dar si cind stiu ca am dreptate imi sustin punctul de vedere dar incerc sa evit ..............................................MIHAELA EU O BAG LA DUS SI DUPA CE O SPAL II PRESAR PE PISCATURA BICARBONAT SI SE MASEAZA EA ..................PENTRU IRITATIA DE LA CALDURA FAC SOLUTIE DE BICARBONAT CU APA SI O CLATESC PE CORP ..........LA NOI A MERS ...........MI-A MAI ZIS CINEVA SA INCERC CU SPIRT DAR CERED CA USTURA ...........PLEC IN PAT SA VAD DACA MA IA SOMNUL...........CE AIUREA E CA TREBUIE SA MAI ASTEPTAM PINA IN NOIEMBRIE CU OPERATIA .................MULTA SANATATE LA TOTI MICUTII COPILASI........................................PS :AZI A VENIT CUMNATUL MEU DIN PARTEA SOTULUI CU O MINUNE DE FETITA ,AM IUBIT-O SI M-AM JUCAT CU EA DOAMNE CE SCUMPETE ........AU VENIT DIN ITALIA ACASA SA-I IA DIN MOT LUI PATRICIA (ASA O CHEAMA )...........CE DOR MI-ERA DE UN BEBE ........UITE ASA MAI IMI TRECE DORUL ,MI-S DRAGI TARE MULT ..........I-AM DAT SA MANINCE CU BIBERONULDOAMNE CE SENZATIE.........PLEC SA MA BAG LA SOMN SI MA GINDESC CU CE MA IMBRAC LA MOT
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
iulyana spune:
MULTUMESC PENTRU URARI NICOLETA ,VA DORES SI VOUA MULTA SANATATE ...........acum slava domnului e bine CRISTINA sper sa nu mai pateasca nimic .........iti doresc sa ai mult curaj si sa treceti cu bine si bucurate ca mai aveti o saptamina pina la operatie ,ca uite pe noi nea aminat in noiembrie tocmai cind ma inarmasem si eu cu mult curaj ca acum stiu ce ma asteapta si e mai rau un pic ca si ea constientizeaza ................lasa ca o sa fie bine ........d-nul spataru opereaza in echipa cu d-ra bratu ,sunt cei mai buni ,niste oameni cum rar intilnesti .........la prima op cu CRISTINA au avut o fetita de la casa de copii care au op si exact ce ati vazut la tv asa se poarta cu copii ..............IUBESC ENORM DE MULT COPII .............EU DIN ACEST MOTIV AM AVUT CURAJ SA-MI LAS COPILUL PE MIINILE LOR MI-AU INSPIRAT MULTA INCREDERE INCA DE LA PRIMA INTILNIRE CU EI .........