Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulyana

buna seara lume !!!......murim de cald!!!!!!!!multumim de intrebare CECILIA CRISTINA e bine acum e mai fericita ca a aflat ca sa aminat operatia ,ia trecut infectia in gitut dar are un fel de iritati pe toata burtica si nu stiu ce poate fi .........prima data ia aparut la incheieturi unde este pielea mai sensibila iar acum de vre-o 3 zile are toata burtica ,piept,minutele doar pina la coate .........sunt marunte si dese ca niste piscaturi de ac ,..........sa fie oare intocsicatie???????..........dar de la ce ?????????...........sunt foarte atenta la ceea ce maninca ,m-am gindit ca poate din cauza ca in ultimele 2zile de antibiotic am fost cu ea la plaje .........chiar nu stiu ca sa mai intimplat si-n anii trecut dar nu a avut asa ceva ........m-am gindit ca de la caldura dar daca era asa trebuia sa aibe in zona gitului si pe spate sau nu stiu ..........daca stie cineva vre-o solutie sau crema si ne-o poate recomanda .......am sunat medicul si am incercat si cu solutie de bicarbonat cum ne-a spus ,dar tot nu-i dispar .........ma gindeam sa incerc sa-i dau AERIUS??????????ce spuneti????????

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Iuli, vezi sa nu fie vreo boala infectioasa, gen rubeola...Zic si eu.... Mai bine intrebi un medic...Bafta sa-i treaca repede, orice ar avea!
Pupici.

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Fete, apropo, cine a mai reusit sa vorbeasca cu Roxana?
Am sunat-o si ieri dupa masa si azi si nu mi-a raspuns...Stiu cum e dupa operatie, nu zic nimic, ca esti numai cu mana pe copil sa nu se atinga pe acolo, sa-i fie bine, sa pape, sa doarma, sa nu planga, sa nu duca lipsa de nimic...dar mi-ar placea sa stiu ca este inspre bine si ca sunt bine, sanatosi! Si, de asemenea, as vrea sa-i tin moralul sus Roxanei, ca asta conteaza cel mai mult atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna la toata lumea am vorbit cu roxana e bine si ea si karla doar ca roxana e obosita.
operatia karlei a durat 2 ore de aseara de la ora 17 e pe salon nu lea tinut peste noapte la terapie karla papa cate 180-190 ml de laptic ii da cu seringa ca se inerveaza la lingurita si doar ceaiul il bea cu lingurita sunt bine ,totul a decurs bine sunt bine daor roxana e obosita si nu vrea sa manace .va pupsi doamne ajuta sa vina cat mai repede acasa

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, am reusit si noi sa mergem la munte in weekend, ceea ce a fost fantastic! Chiar daca nu am mai putut eu sa mai am programul meu cu David, ne-am adaptat foarte bine (si eu si David) la noul program si totul a fost super bine!
Cel putin lui David i-a placut asa de mult, nu mi-a venit sa cred!
Ne-am intors foarte obositi ce-i drept, dar multumiti ca am mai rupt din monotonie, ca prea nu mai fusesem pe nicaieri in ultima perioada
(cam din ultimul trimestru de sarcina, cand eram prea mare sa mai ma pot misca in voie...apropo, mai tineti minte????, ca mi-e mi se pare un veac de atunci!!!)..Mda....
Am si luat in sarcina..vreo 25 de kile!!!!!!!!!!
Acum mai am 3 sa dau jos si ajung la greutatea initiala! Dar este foarte greu!!!!!!!!!!!!! Nu-i asa, Ceci?
Eh, ma duc sa pregatesc ceva pentru David sa pape cand se va trezii...
Va pup pe toate si va urmaresc mereu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myhaela_25

buna la toata lumea am vorbit cu roxana e bine si ea si karla doar ca roxana e obosita.
operatia karlei a durat 2 ore de aseara de la ora 17 e pe salon nu lea tinut peste noapte la terapie karla papa cate 180-190 ml de laptic ii da cu seringa ca se inerveaza la lingurita si doar ceaiul il bea cu lingurita sunt bine ,totul a decurs bine sunt bine daor roxana e obosita si nu vrea sa manace .va pupsi doamne ajuta sa vina cat mai repede acasa

Multumim, Mihaela de info! Ne bucuram ca sunt bine si sa speram ca o sa poata sa se odihneasca si Roxi un pic, sa poata continua...
O sa o sun maine, sa vedem cum mai e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Scurt, ca am scapat din bucatarie, unde am prestat vreo 3 ore si fug sa fac dus ca nu mai poooootttttttt!!!!!!!

Mihaela, merci ca ai facut si tu up-date la starea Roxanei; am reusit sa vb si eu putin cu ea pe la 10 asa, dar nu am deschis decat acum calculatorul (deh, am gatit...); sper sa ajungem diseara pe la ei; sa o pun sa manance, sa vad eu ca papa; ca se vaieta de dureri de stomac si de stari de rau; pai cum nu? Ca nu vrea sa pape deloc; m-am rastit nitel la ea sa puna mana sa pape, ca mai are un pic si cade din picioare si pe Carla cine o ingrijeste!? Cand am vb eu cu ea abia avea voce; cica l-a trimis pe sot la farmacie sa-i ia ceva ca nu mai putea; ii arat eu ei! Inteleg ca nu e acolo rost de mancat, dar macar un pic, sa nu cada...

Nicoleta, mersi de felicitari! Si de urarile de sanatate adresate Frusinii!

La fel tuturor care ne-ati urat insanatosire grabnica! Sarut-mana!

Stefan, merci pt pontul cu sosonii! Incerc sa ajung!

Raluca, multam! Da, nu pare o forma urata, e deja vioaie si cere papa ; tocmai de-aia, cat a sforait mi-am permis sa o las singurica, ca de obicei, iar eu sa gatesc; inca sforaie!
De dat jos kg.....e greu intr-adevar! Eu mi-am propus tinte realiste, in pasi mici si mi-am acordat maxim un an jumate, timp de "dat jos"; am inceput, ca multa lume, in ianuarie; am plecat de la 94,600 si am ajuns azi la 77,200; mai e mult pana departe, dar continui, pasi mici, rezultate de durata; ma mir insa ca nu am picat psihic, ca am moralul sus si ca nu-s frustrata ca-s mare si grasa si nu mai termin odata cu suncile; pana la anul pe vremea asta mai am timp; mi-am schimbat alimentatia, am micsorat mult portiile, am renuntat la mancat dupa ora 8 seara, beau minim 2 l apa zilnic; cele 40 minute de sport zilnic sunt sfinte!
Cand voi ajunge acolo unde doresc, va trimit poze "inainte/ dupa"
Sa va fie de bine iesirea! Noi inca visam! Si visand pregatim dosarul de plecare; curand il si trimitem, sa dea Domnul!

Flori, Impachetati, impachetati?

Iuliana, eu nu vreau sa te sperii, DAR mergi cu Minunea ta la un consult; la Adelina si data trecuta si acum, pana sa apara simptomele specifice entero-virozei, au aparut pe brate, mai ales pe interior, la incheieturi si la gat si pe piept, niste bubite marunte, asa cum le descrii tu; dr ei a zis ca e iritatie de la caldura/ transpiratie; ei bine, dl dr Stanciu zice altceva si-i dau dreptate; iaca, incepe sa plece entero-viroza, au disparut mare parte din bubite.

Hai ca fug! Poate revin pe seara cu vesti de la Roxana!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

buna seara la toata lumea CECILIA ....multumesc mult pentru sfat si tie RALUCA(a avut rubeola cind avea 8 luni si a fost groaznic,am pazit-o 3 zile eram zombi),am fost cu CRISTINA la medic ca nu mi se parea ceva normal.......nu a mai avut asa ceva decit cind era micuta 3-5 luni dar atunci era de la caldura ,am reusit sa o vindec asa cum imi spusese doctora prin telefon cu apa bicarbonata ,i-au calmat si mincarimile de la piscaturile de tintari ,am fost a vazut-o si mia zis sa-i dau si aerius sau claritin 5 zile macar ,sa gindit ca a facut si din cauza apei fiinca era foarte murdara si cu siguranta a inghitit ,infectia in git tot de la apa murdara a facuto si sa gindit ca si acele bubite i-au iesit tot din cauza microbului si ca mai bine ca a iesit exterior si nu sa manifestat altfel ..........acum e bine dar astazi mi-a mai facut o surpriza ,am lasat-o cu maicamea sa iasa afara si eu am plecat cu sotul si sorsa la piata ,iar micuta mea inainte sa se imbrace a facut dus si cum eu nu eram acasa sa-i dau bicarbonatul sa-l dizolve a strigat la buni sa-i aduca dar buni avea alta treaba iar copilul strigind de 3-4 ori a plecat singurica sa-si ia ,iar cind a ajuns linga dulap a plonjat direct pe spate si sa izbit cu capul de parchet .........inchipuitiva cum am reactionat cind am ajuns acasa dupa 3-4 ore si mi-a spus ........iam zis ca n-o mai las niciodata ca nu pot sa am incredere si ca de cite ori am lasat-o adica de 3 ori cu ea mereu s-a intimplat ceva in schimb cu sora ei cind am mai avut treaba nu a patit nimic ......binenteles ca sa suparat dar deaia nu mai pot eu ca eu sunt plina de draci ca e cam unflata la fata ca asa se manifesta ea cind se loveste la cap si iam dat nurofen si sa vad pina miine ca de obicei ea e cu reactie intirziata ........sper sa fie bine ..............ROXANA MULT CURAJ SI PUTERE ITI TRANSMIT SI RECUPERARE RAPIDA MICUTEI

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

buna seara asta seara am vazut la tv pe acasa o emisiune cu o fetita fara gura la spitalul marie curie cu dr..spataru pe sectia de chirurgie daca vreti va puteti uita practi iau refacut gurita ,nasul

http://www.acasatv.ro/emisiuni/o-fetita-nascuta-fara-nas-gura-si-cateva-degete-e-ingrijita-de-medicii-si-asistentele-de-la-spitalul-marie.html

roxana a iesit cu karla azi la plimbare prin curtea spitalului este bine,a manacat si a dormit si roxana.fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cecilia mai avem putin pana la impachetat! SI timpul asta trece asa de greu...

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

buna lume noi cred ca in septembrie mergem la control sa ne spuna cand ne opereaza ca acum saptamana asta intra in concediu dn. dr.
iuliana imi pare rau de cristinuca este o vorba cate bube rele.......sper sa nu te superi darcam asa este si la nadira.mersi pt. pontu cu spreiu of eu foloseam autan dar vad ca nu mai este bun deja cu of este mai bine.
roxana este bine la fel si karla asteapta sa vina acasa si sa le scoata firele.

Mihaela,mami de NADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput