Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Mihaela, am scris amandoua in acelasi timp! Telepatia asta!
Dc mai vb cu Roxana, te rog scrie aici!

Adelina doarme si merg sa o pazesc, mi-e sa nu vomite (ca am avut asa doua episoade de vomitat din somn, alataieri si ieri dimineata; azi-dimineata nu a mai vomat, dar stau cu frica); iau laptopul cu mine si citesc.

Merci!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

CECILIA IMI PARE SINCER RAU prin ce trece frusi dar sper sa isi revina cat mai repede eu ma apuc de curatenie generala si astept sa vad cand poate vorbi dar cum reusesc vin sa spun aici totul,sa dea domnul ca totul sa fie bine si sa se recupereze si karla cat mai repede imi pare rau ca nu pot fi alaturi de roxana cum era vorba sa vedem cand ii va da drumul acasa dar luni sau marti ajungem acolo si poate o prindem dk nu se cere acasa ca firele le coate cam la 7 zile de la operatie dar mai e pana atunci .sa fie karla bine si sa ne rugam pt ea.

Mihaela ,mami de NADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

CECILIA imi pare rau de micuta dar asta e........ asa sunt ei copii mult mai sensibili, eu mai patesc si acum cu CRISTINA episoade de genu asta dar e mult mai bine ca e mare si stie sa-mi zica ,sa dea domnu sa treaca repede sa fie bine ....................ROXANA SUNTEM ALATURI DE TINE CHIAR SI DE LA DISTANTA

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Juke spune:

buna fetelor, nici o veste inca de la roxana?
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. astept si eu cu nerabdare vesti.
o seara buna tuturor!!!

Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Doamne ajuta,Roxana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Sa dea Domnul sa fie totul bine, Roxana!
Asteptam vesti bune despre voi.
Multa sanatate Adelinei, Cecilia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Roxana, recuperare rapida micutei!

Cecilia ...of...vad ca se tin toate scai de voi! Multa sanatate micutei!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralushka spune:

Buna fetelor,
In primul rand multa sanatate si succes pentru puiul Roxanei, sigur o sa fie totul bine!
Corina, multumesc pentru raspuns! Noi ne-am intors aseara de la tara de la strabunica ( bunica mea)si suntem cam suparati... se obisnuise Danut al meu la aer curat, sa stea afara toata ziua si sa doarma.
sunt pe fuga acum ca trebuie sa umblu cu actele la primarie pentru indemnizatie si tati nu e acasa
Va pup si astept cu nerabdare vesti despre Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui cellia78

Raluca, m-ai topit cu flacaul tau! Cate stie!!!!!!
M-ai amuzat cand am citit ca mananca pamant si nisip! Desi stiu ca nu e amuzant din punctul vostru de vedere, al parintilor...

Si las' ca va vorbi el! Sa te tii atunci! Ii vei spune sa mai faca si pauza, macar cateva minute!

Sa va fie sanatos puiul!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Multumim mult!!! La fel si voua puica, mai ales acum ca iar s-a intors enteroviroza/colita aia rea si urata! Dar stiu eu ca de data asta nu va fi asa de rau, ca ea are deja anticorpi pentru ea!
Ma gandesc la voi, sa dea Domnul sa se faca repede bine!
Va pup.

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_tutza

Cecilia, eu am pentru Radu o pereche de sandale din piele,exterior si interior luate de mama si sincer nu stiu cat au costat.Tin minte ca am cumparat pentru Vlad cand avea un an si jumatate o pereche de sandale din piele exterior si interior ortopedice, si au costat 500 de mii, asta in urma cu trei ani.Firme nu pot sa spun...decat pantofi sport de firma. Si lumineaza-ma te rog, sunt eu toanta, este vreo fabrica de incaltaminte pe langa mine si eu nu stiu? Pai daca sti ceva spune si la mine .
Raluca, gingia va fi operata si se astupa fisura, asta depide de fiecare doctor in parte sau poate de fiecare caz in parte, de exemplu la noi s-a mai lasat o fisura de cativa milimetrii, si va trebui sa i se faca implant de os pe la varsta de 7-8 ani. Dintisorii de pe fisura daca pot spune asa ies mai tarziu, pe la trei ani.
Raluca si mai zic de Radu al meu ca este nazdravan...pai David il intrece detasat!!!
Asaaaa, Vlad tot asa este, vioi, alearga dar nu manaca prea bine si inca mai are scaune moi.Astazi a mancat doua portii de orez, o banana , o mana de covrigei si lichide, lichide multe.Macar se hidrateaza bine.
Gata, merg si eu la nani, noapte buna la mamici si bebici!

mami de Vlad MIhai si Radu Stefan

Este cam nazdravan, ce-i drept! Acum am inceput sa ma obisnuiesc cu el si cu ceilalti care se uita cam ciudat la noi cand iesim pe afara!!!!!!!
Ma bucur ca Vlad isi revine! Bravo Vlad!!!!!!!!!
Va pupam si pe voi cu drag!
Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput