Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 12
liliana26 spune:
Salutare dragelor mamici!
Multi pupici voua si copilasilor,eu nu stiu daca mai intru curand...
Luni e ziua cea mare,va rog mult,ganditi-va si la noi!O sa intru sa va povestesc despre bebe!Sper sa ma descurc,sa am putere si credinta sa trec peste orice greutate!Am mare incredere ca Dumnezeu va avea grija si de noi,m-am rugat cat de mult am putut si am mers la biserica!
cellia78 spune:
Liliana, curaj!
Ma voi ruga pt voi!
Poate ne si vedem; se intampla ca cineva drag mie va naste tot acolo, tot zilele alea si tot cu dl dr!
Am fost "invitata" de acea mamica sa o vizitez, deci....poate va intalnesc si pe voi.
Nu uit:
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
cameliam spune:
O sa ma gandesc la tine, sigur ca te vei descurca de minune si totul va fi in regula . Iar daca intampini vreo dificultate cu bebe, noi suntem aici sa-ti impartasim din experientele noastre. Curaj!
Citat: |
citat din mesajul lui liliana26 Salutare dragelor mamici! Multi pupici voua si copilasilor,eu nu stiu daca mai intru curand... Luni e ziua cea mare,va rog mult,ganditi-va si la noi!O sa intru sa va povestesc despre bebe!Sper sa ma descurc,sa am putere si credinta sa trec peste orice greutate!Am mare incredere ca Dumnezeu va avea grija si de noi,m-am rugat cat de mult am putut si am mers la biserica! |
iulyana spune:
mult curaj LILIANA !!!!!!!!!!!!NE GINDIM LA TINE O SA FIE BINE
daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........
ralucaserban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliana26 Salutare dragelor mamici! Multi pupici voua si copilasilor,eu nu stiu daca mai intru curand... Luni e ziua cea mare,va rog mult,ganditi-va si la noi!O sa intru sa va povestesc despre bebe!Sper sa ma descurc,sa am putere si credinta sa trec peste orice greutate!Am mare incredere ca Dumnezeu va avea grija si de noi,m-am rugat cat de mult am putut si am mers la biserica! |
Liliana, stai linistita, totul o sa fie super! Va sarutam cu drag si ne rugam pentru voi!
Raluca, mami de David (1.06.2009)
cellia78 spune:
Liliana, ma buseste rasul: dc te nimeresti in acelasi salon cu fata pe care o stim noi?
liliana26 spune:
mersi mult fetele!conteaza mult incurajarile voastre!
cellia,prietena ta cand e programata?va face tot cezariana?
cellia78 spune:
Liliana , ai mesaj privat de la mine.
Inca nu stiu ziua; luni merge la control, dar sarcina e avansata, e posibil sa nasca tot luni; e posibil sa o opreasca acolo, ca are 39 saptamani si are oarece probleme.
Da, tot cezariana.
mamica curajoasa!
myhaela_25 spune:
mersi mult iuliana legat de mama ta imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva stiu cum este te inteleg.
liliana totu o sa fie mine ai sa vezi ne vom ruga si vom fi alaturi de tine cu gandul,spiritual.
nadira mea nu stiu ce are abia i-am terminat tratamentul si abia am scapat de muscaturi acum mai este dor cu bubite de la caldura la gat,si la cap,spate si colac peste pupaza acum i se ia pielea dupa degetele de la manute si la buricul degetelor,si la incheietura maininu mai stiu cu ce sa o dau pana luni cand vom merge la dr.stiti careva din ce cauza i se ia si ce as puta sa-i dau pana luni?ca saracuta are degetelele varza.la toata lumea merg sa ma mnanesc putin ca o am la mama ca la mine este cald de mori nu mai dormea nici noaptea
Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)