Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Salutare dragelor mamici!
Multi pupici voua si copilasilor,eu nu stiu daca mai intru curand...
Luni e ziua cea mare,va rog mult,ganditi-va si la noi!O sa intru sa va povestesc despre bebe!Sper sa ma descurc,sa am putere si credinta sa trec peste orice greutate!Am mare incredere ca Dumnezeu va avea grija si de noi,m-am rugat cat de mult am putut si am mers la biserica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Liliana, curaj!

Ma voi ruga pt voi!

Poate ne si vedem; se intampla ca cineva drag mie va naste tot acolo, tot zilele alea si tot cu dl dr!
Am fost "invitata" de acea mamica sa o vizitez, deci....poate va intalnesc si pe voi.

Nu uit:

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

O sa ma gandesc la tine, sigur ca te vei descurca de minune si totul va fi in regula . Iar daca intampini vreo dificultate cu bebe, noi suntem aici sa-ti impartasim din experientele noastre. Curaj!

Citat:
citat din mesajul lui liliana26

Luni e ziua cea mare,va rog mult,ganditi-va si la noi!O sa intru sa va povestesc despre bebe!Sper sa ma descurc,sa am putere si credinta sa trec peste orice greutate!Am mare incredere ca Dumnezeu va avea grija si de noi,m-am rugat cat de mult am putut si am mers la biserica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyana spune:

mult curaj LILIANA !!!!!!!!!!!!NE GINDIM LA TINE O SA FIE BINE

daca viata nu ne va ucide vom fi nemuritori......mergi inainte ...........viata nu poate fii un film in reluare ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliana26

Liliana, stai linistita, totul o sa fie super! Va sarutam cu drag si ne rugam pentru voi!

Raluca, mami de David (1.06.2009)

Mergi la inceput

Liliana, ma buseste rasul: dc te nimeresti in acelasi salon cu fata pe care o stim noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

mersi mult fetele!conteaza mult incurajarile voastre!
cellia,prietena ta cand e programata?va face tot cezariana?

Mergi la inceput

Liliana , ai mesaj privat de la mine.

Inca nu stiu ziua; luni merge la control, dar sarcina e avansata, e posibil sa nasca tot luni; e posibil sa o opreasca acolo, ca are 39 saptamani si are oarece probleme.
Da, tot cezariana.

mamica curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

mersi mult iuliana legat de mama ta imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva stiu cum este te inteleg.
liliana totu o sa fie mine ai sa vezi ne vom ruga si vom fi alaturi de tine cu gandul,spiritual.
nadira mea nu stiu ce are abia i-am terminat tratamentul si abia am scapat de muscaturi acum mai este dor cu bubite de la caldura la gat,si la cap,spate si colac peste pupaza acum i se ia pielea dupa degetele de la manute si la buricul degetelor,si la incheietura maininu mai stiu cu ce sa o dau pana luni cand vom merge la dr.stiti careva din ce cauza i se ia si ce as puta sa-i dau pana luni?ca saracuta are degetelele varza.la toata lumea merg sa ma mnanesc putin ca o am la mama ca la mine este cald de mori nu mai dormea nici noaptea

Mihaela,mami deNADIRA MIHAELA(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Liliana sunt si eu cu gandul la tine!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput