Aspirante optimiste > 20 ani (546)
Raspunsuri - Pagina 20
p@ulici spune:
E bine ca Nico nu pune raul in fata insa ai facut bine ca i-ai spus. Si eu cred ca pana luni mai e mult. Cat despre prematuri al ei e mare si ca num ar de saptamani si ca si greutate spune-i ca sunt copii de 500 g care traiesc si sunt sanatosi.
Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Am vb Nico,era cam belalie ca abia iesise de la oxigen si nu am stat mult ca incepea sa tuseasca. I-am spus direct ca nu e bine sa stea pana luni,mai sunt multe zile si ea nu mai are lichid cam deloc.bebe este mare si ar rezista asa ca nu are rost sa il forteze doar ca sa vina dr.Sper acum ca nu s-a suparat pe mine dar simteam nevoia sa ii spun asta ca Doamne fereste de ceva sa nu imi reprosez ca nu i-am zis.ea nu spunea decat ca nu vrea sa se gandeasca ca ramane fara lichid sau ca o sa se intample ceva... ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Bravo, ai facut f bine!

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paulapor E bine ca Nico nu pune raul in fata insa ai facut bine ca i-ai spus. Si eu cred ca pana luni mai e mult. Cat despre prematuri al ei e mare si ca num ar de saptamani si ca si greutate spune-i ca sunt copii de 500 g care traiesc si sunt sanatosi. Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
ba in cazul aste este mai bine sa puna raul inainte,risca f mult ca ramane acolo dupa parerea mea.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
madutza_bra spune:
daca bebelusul este cat de cat bine, probabil ramane in Municipal pt ca acolo poate primi ea cel mai bun tratament. stiu ca si-a gasit destul de greu dr care sa-i urmareasca sarcina. Poate din motivul asta nu vrea sa plece...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ancadragoman spune:
ii respect decizia si ma rog sa fie totul bine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
p@ulici spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
ba in cazul aste este mai bine sa puna raul inainte,risca f mult ca ramane acolo dupa parerea mea. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Am zic ca e bine in sensul ca e optimista, insa sunt si eu de parere ca nu ar mai trebui sa astepte mult pana la nastere si cu atat mai mult pana luni si la fel am zis si eu sa mearga la un spital unde are mai multe sanse bebele.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
bebelu86 spune:
mi-a dat mesaj acu k pierde lichid mult.
i0am zis sa nu mai stea si sa mearga la giulesti
nu credk mai apuca ziua de luni 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelu86 spune:
poftiti la capitol nou
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!