Aspirante optimiste > 20 ani (546)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Cosmi nu prea ma pricep eu, dar cred ca ai ovulat in Z14, va ca ai prestat corespunzator deci poate vi cu vestea cea mare
Paula inca asteptam vestea cea mare de la tine IIPentru gat poti lua fara probleme TRACHISEPT, e natural, daca esti gravi nu e nici o problema, lamaie, ceai de tei. sanatate multa iti dorim!
Bebelupoate o fi de la caldura. sa-ti treaca durerea de cap. Sper ca Nike sa nasca cu bine, merita la cat a luptat pentru copilul ei.
Andreea burticuta, hai ca mai ai putin, din sem II am inteles ca nu mai sunt probleme cu greturile.
Madutza am vazut montajul, sunteti o familie tare frumoasa!
Cixinica, imi pare rau ca nu vi cu vesti bune, totusi mai cere o parere.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Katy ! Vor trece cu siguranta si va fi totul bine!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu oricum numai spre seara candva voi avea timp,ca in timpul zilei o sa fiu ocupata
Katy nu cred ca am ovulat in z14,intr-adevar am avut o crestere atunci insa nu s-a mentinut cat de cat constanta dupa.Daca am avut ovulatie cred ca a fost undeva intre z21 - z24.Acum o sa vedem,ieri am terminat cu Duphastonul.

la toata lumea!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

katy ai dreptate, o sa mai cer si alta parere mai ales ca in urma cu o jumatate de an aceeasi doctora imi spunea ca este un chist ovarian obisnuit( lucru confirmat si de alte eco abdominale sau transvaginala facute la alti dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Doamne fetelor, mai rar ca fata asta. Nike sper sa nasti cu bine si sa fiti sanatosi amandoi.
Cami , sanatate multa Antoniei!
Cosmi vreau si eu sa te vad.
Bebelu tu cat ai tensiune? Eu am 8-9 de regula, referitor la tensiune e discutabil, eu ma simt f. bine cu tensiunea asta, o data m-am suparat si mi-a crescut la 11 si am zis ca lesin. Deci parerea mea e ca depinde cu ce fel de tensiune te simti tu ok.

sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

katy inainte de sarcina aveam 9.7 era perfect. nu aveam nimic nimic
acu a scazut la 8.4-8.5. asta cand mi-e bine
cand mi se face rau, scade si mai mult.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Katy normal ca ne putem intalni,si m-as bucura daca ati fi mai multeAm cerut nr lui Bebelu sa pot tine legaura cu cineva pt ca nu e sigur ca voi avea acces la net.O sa va tina ea la curent daca nu se supara
Cixinica sa mai ceri o parere legat de chist
Mandreeac

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu ma supar Cosmi stai linistita
sa imi dai un beep sa am si eu nr in memorie.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am vb Nico,era cam belalie ca abia iesise de la oxigen si nu am stat mult ca incepea sa tuseasca.
I-am spus direct ca nu e bine sa stea pana luni,mai sunt multe zile si ea nu mai are lichid cam deloc.bebe este mare si ar rezista asa ca nu are rost sa il forteze doar ca sa vina dr.Sper acum ca nu s-a suparat pe mine dar simteam nevoia sa ii spun asta ca Doamne fereste de ceva sa nu imi reprosez ca nu i-am zis.ea nu spunea decat ca nu vrea sa se gandeasca ca ramane fara lichid sau ca o sa se intample ceva...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Bebelu ti-am dat beep,e cu 735 la sfarsit nr meu

Mergi la inceput