Aspirante optimiste > 20 ani (546)
Raspunsuri - Pagina 14
cixinica spune:
paula eu sunt la serviciu, fara chef
astazi am fost la dr. pentru monitorizare de ovulatie si mi-a descoperit un chist paraovarian care nu ar fi tocmai un lucru bun. nu prea am gasit informatii pe net despre el asa ca rog fetele daca stiu ceva poate imi dau mai multe informatii 

cos_minutza spune:
Neatza fetele!!!
Revin mai tarziu ca am un pic de lucru!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
madutza
nu au venit rushii inca,sunt Z 35,
in cele 4 luni cat am luat AC,veneau rushii in a treia zii dupa ce terminam folia,in Z 31
deci acum am aprox 4 zile de intarziere,ceea ce nu e asa de mult,
daca nu vin rushii pana luni,mai fac un test
ca poate am avut ovulatie mai tarziu,
am zis ca am avut mucus specific ovulatiei destul de abundent in Zilele 25 si 26
am prestat intr-una dintre zile
poate,poate s-au intalnit
si ovulashul
cixinica serviciu usor
imi pare rau pt vestile nu tocmai bune de la dr
Doamne da sa se rezolve cat de repede si sa vina bebicul
Cosmy neatza,spor la treaba

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
madutza_bra spune:
Am fugit cu treburi , mi-e groaza sa plec pe vreme asta
, dar nu am ce face. Cica tb sa duc urgent adev de la serv la med de fam ca cica nu am mai dus de mult timp si nu mai sunt asigurata
..si numai asta nu-mi tb acum...off.
Va pup, vb cand ma intorc. Sa-mi tineti pumnii! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum
11+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bebelu86 spune:
mesaj de la nike
"bebe are 1.9kg, circulara de cordon, lichid la limita inferioara, membrane rupte. rezistam pana luni, doar printr-o minune. Doar e postul Maicii Domnului. pupici nicole"
nu pot sa zic altceva..

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
cixinica spune:
bebelu
multumim pentru informatiile despre nico 
nico ne rugam
la DD sa fiti bine si tu si bebelinul 
p@ulici spune:
nike minunile se pot petrece, ai incredere si totul va fi bine. Fi optimista... asta e secretul in a reusi... va fi o lupta grea insa merita. Bebe simte starea ta si de aceea trebuie sa fi mereu optimista nu numai cand esti langa el.
Am sa ma rog pentru voi iar ingerasa mea va va pazi.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
ancadragoman spune:
Doamne ajuta sa fie bine,ca greutate nu sta rau si sunt sigura ca totul o sa fie bine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia gabyv cum te-ai obisnuit in franta? |
Buna fetele

ma bucur ca e mai binisor cu nike
cami_antonia m-am obisnuit relativ repede si acum e "mai acasa" pt mine aici in franta decat in ro, pacat ca e distanta asa mare si nu poti vizita rudele mai des...

mandreeac spune:
Nike iti tinem pumnii si ne rugam la Doamne Doamne pentru tine si bebe sa fiti sanatosi!
Bebelu pe 5 august ma duc la doctor, adica joi, iar tu te duci vineri, nu? Abia astept sa ne spui ce e pana la urma!

tuturor! Eu nu mai pot, mor de cald, de greturi si de toate, dar imi vor trece toate pana la urma!
Paula, tinem pumnii ca mai sunt sanse!

tuturor!
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 9+