Aspirante optimiste > 20 ani (546)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamnprin cate ai mai trecut si tu ,nu am putut sa citesc pana la capat ca m-a busit plansul.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am vb cu ea acu cateva minute la telefon
nu se uita nimeni la ea, isi schimba singura prfuziile si ce mai are sa isi puna. medicii, asistentele trec pe langa ea de parca nu ar fi acolo.
are contractii.
medicu ei abia luni vine in tara. de aia trebuie sa reziste pana atunci.
a venit rezidentu lui si a vazut-o de dimineata.
sefu de sectie a trimis-o aksa si i-a zis sa nu se mai prefaca k joaca teatru. si cand a vazut dosaru, a ramas fara cuvinte.

a venit acu cineva la ea, si a ramas ca ma suna dupa
dc se declanseaza nasterea mai dvrm, va chema smurdu k nu se baga nimeni de acolo.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

la ce spital este?
cu cine trebuie sa nasca?

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

e la municipal
dar nu stiu numele medicului

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Bebelu ma doare pentru vestile ce le aduci. Parca retraesc clipele care le-am trait cu 5 zile inainte sa nasc cand medicul sef i-a zis dnei dr sa ma trimita acasa ... Important este ca bebelusul e marisor. unde este Nico, in Bucuresti?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

eu zic sa ii spui sa cheme Smurdul si sa o duca la Giulesti ,asa ceva este inadmisibil mai ales ca risca sa nasca prematur .

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

da Paula e in Bucuresti
pai si pe ea a trimis-o aksa duminica seara
k i0a zis k nu vrea sa raspunda in cazu in care ii se intampla ceva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Si te rog sa ii mai spui sa fie increzatoare si optimista ca asta este cel mai important... eu nu am fost si regret. cate saptamani de sarcina are?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si decedata la 12 zile, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010

Mergi la inceput

Anca astept sa ma sune sa imi zica ce a vb cu medicu care a venit acu la ea.
e in 33s.
presupun ca vrea sa stea acolo k sa poata naste cu medicu ei.
presupun k dc merge la giulesti, nu se mai poate ocupa medicu ei de ea, dc rezista pana luni.

ma bucura k mi-a zis k bb e bine, misca incontinuu. iar ea e si ea cat de cat ok. Are incredere k Dumnezeu o va ajuta sa treaca cu bine si isi va tine in brate bb cat de curand.
atat se oftica, ca sunt atatia care nici macar nu o intreaba cum se simte. trec pe langa ea de parca nu ar exista,

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Din pacate e tare dureros ce se intampla in spitalele din Romania. In acel spital copilul ce sanse are, pentru ca acum asa se pune problema. Mai bine sa se mute decat sa regrete mai tarziu. Stiu ce spun pentru ca eu regret ca nu am mers pe cont propriu. Eventual sa vorbeasca cu rezidentul sau cu cineva... si sa nu se agate de ideea de al astepta pe medicul ei, important este bebe sa fie bine.

Mergi la inceput