Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 17
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina26 Vivela ti-am admirat copiii dar vroiam sa te vad si pe tine printre ei.Ingrid; www.youtube.com/watch?v=qclT-iC8xeM" target="_blank">Ziua Ingridutzei www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul |
uite-ma aici, ignora tabloul care sta sa-mi cada in cap
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
Dana, hai ca mai ai si tu un pic si il tii pe bebe dolofan in brate
. mama ce repede trece timpul, nu-mi vine sa cred...
despre cazaturile Dariei, e tare nasol...si eu am cate o zi in care ma impiedic in toate si in toti, nu stiu cum reusesc. probabil si Daria a fost la fel, a avut niste zile de genul asta.
eu am cazut o data, acum vreo 10 ani, pe niste scari - avand niste toace de vreo 12 cm
- m-am dus sanie cu cracii in sus (dar cu tocuri
). partea nasoala e ca am cazut cu noada chiar pe muchie, dupa vreo 10 pasi mi s-a intunecat vederea si nu mai auzeam, semn ca urma sa lesin. eram singura, fusesem la doctor (pe atunci la caminul studentesc leu). n-am lesinat de tot
, dar in ziua aia am mai avut stari de pre-lesin din cauza asta, semn ca dereglasm ceva acolo. deci nu-i de joaca.
seara buna, ma duc sa spal niste vase de care nu m-am indurat pe caldurile alea de dupa amiaza.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Antoanela23 spune:
Vivela, ce baieti frumosi ai, ptiu, ptiu. De fapt sunteti frumosi cu toti si ti-am mai zis, imi place tare mult ca va plimbati prin locuri ne-turistice de o frumusete salbatica si autentica, unele poze sunt de bune de reclama.
Cristina26, ce mai faceti voi? Ingrid merge deja la gradinita, ii place?
O seara buna si linistita va doresc,
cristina26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
uite-ma aici, ignora tabloul care sta sa-mi cada in cap _ Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10) Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba |
Asa da, frumosilor

cristina26 spune:
Antoanela23 noi suntem bine. Ingrid nu merge la gradi pt eu cred ca pot sa fac fata ~ mama deluzionata ce sunt
. Chiam ma gandeam la voi zilele astea 
cristina26 spune:
Amelia -
- elizas
Emily -
- madabout2003
Iris Maria -
- i_ulia
Daria Maria -
- nicoleta79
Alexia Elena -
- Anculici
Anca -
- mita.2000
Miruna Demetra -
- liadorian
Christian Bogdan -
- Ashera
Andreea Ana-Maria -
- robymary
Andra -
- nma
Patric Andrei -
- claudia75
Mihai Eugen -
- mi_a
Adelise Cezara -
- Luna1
Rares Mihai -
- gogosel
Maria Bianca -
- sandrinutza
Andreea -
- xela_07
Maria -
- madalina_s
Maria -
- Blueiris
violetan spune:
Neataaa!
La multi ani pentru ieri si azi cu multa sanatate si numai bucurii strumfeilor:
Maria de madalina
Maria de Blueiris
Giulia Rebeca de alexi22

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
fetele, am si eu o mare rugaciune la voi, in special pt cele specializate in hranitul bebelusului cu lapte praf: o prietena a nascut, nu a avut lapte decat fff putin. de cand l-a trecut pe lapte praf, s-a constipat. nu doar ca face odata la doua zile dar e si tare. foloseste HUMANA 1. aveti idee de alt tip de lapte care sa nu constipe???????multzam mult!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!