Strumfi de iulie-august 2007 (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vivela ti-am admirat baietii dar vroiam sa te vad si pe tine printre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina26

Vivela ti-am admirat copiii dar vroiam sa te vad si pe tine printre ei.

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=qclT-iC8xeM" target="_blank">Ziua Ingridutzei

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

uite-ma aici, ignora tabloul care sta sa-mi cada in cap, e opera bunicului sotului meu si are valoare sentimentala, david tocmai verificase daca mai tine cuiul in care era prins .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, hai ca mai ai si tu un pic si il tii pe bebe dolofan in brate . mama ce repede trece timpul, nu-mi vine sa cred...

despre cazaturile Dariei, e tare nasol...si eu am cate o zi in care ma impiedic in toate si in toti, nu stiu cum reusesc. probabil si Daria a fost la fel, a avut niste zile de genul asta.
eu am cazut o data, acum vreo 10 ani, pe niste scari - avand niste toace de vreo 12 cm - m-am dus sanie cu cracii in sus (dar cu tocuri ). partea nasoala e ca am cazut cu noada chiar pe muchie, dupa vreo 10 pasi mi s-a intunecat vederea si nu mai auzeam, semn ca urma sa lesin. eram singura, fusesem la doctor (pe atunci la caminul studentesc leu). n-am lesinat de tot , dar in ziua aia am mai avut stari de pre-lesin din cauza asta, semn ca dereglasm ceva acolo. deci nu-i de joaca.

seara buna, ma duc sa spal niste vase de care nu m-am indurat pe caldurile alea de dupa amiaza.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Vivela, ce baieti frumosi ai, ptiu, ptiu. De fapt sunteti frumosi cu toti si ti-am mai zis, imi place tare mult ca va plimbati prin locuri ne-turistice de o frumusete salbatica si autentica, unele poze sunt de bune de reclama.

Cristina26, ce mai faceti voi? Ingrid merge deja la gradinita, ii place?

O seara buna si linistita va doresc,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui cristina26

Vivela ti-am admirat copiii dar vroiam sa te vad si pe tine printre ei.

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=qclT-iC8xeM" target="_blank">Ziua Ingridutzei

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

uite-ma aici, ignora tabloul care sta sa-mi cada in cap, e opera bunicului sotului meu si are valoare sentimentala, david tocmai verificase daca mai tine cuiul in care era prins .

_

Asa da, frumosilor

Mergi la inceput

Antoanela23 noi suntem bine. Ingrid nu merge la gradi pt eu cred ca pot sa fac fata ~ mama deluzionata ce sunt . Chiam ma gandeam la voi zilele astea

Mergi la inceput

Amelia - - elizas
Emily - - madabout2003
Iris Maria - - i_ulia
Daria Maria - - nicoleta79
Alexia Elena - - Anculici
Anca - - mita.2000
Miruna Demetra - - liadorian
Christian Bogdan - - Ashera
Andreea Ana-Maria - - robymary
Andra - - nma
Patric Andrei - - claudia75
Mihai Eugen - - mi_a
Adelise Cezara - - Luna1
Rares Mihai - - gogosel
Maria Bianca - - sandrinutza
Andreea - - xela_07
Maria - - madalina_s
Maria - - Blueiris

Mergi la inceput

ddanagh pe fetita ta frumoasa cu bubita la gurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neataaa!
La multi ani pentru ieri si azi cu multa sanatate si numai bucurii strumfeilor:

Maria de madalina
Maria de Blueiris
Giulia Rebeca de alexi22

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele, am si eu o mare rugaciune la voi, in special pt cele specializate in hranitul bebelusului cu lapte praf: o prietena a nascut, nu a avut lapte decat fff putin. de cand l-a trecut pe lapte praf, s-a constipat. nu doar ca face odata la doua zile dar e si tare. foloseste HUMANA 1. aveti idee de alt tip de lapte care sa nu constipe???????multzam mult!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput