Strumfi de iulie-august 2007 (191)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
neatza..........
cygni, felicitari pt job...ma bucur ca ai gasit ceea ce cautai, in materie de job.
violeta, mai mai gandit si mi-a venit o idee: cumpara o punga de "ferma animalelor" si gasesti tu acolo vreun animal sa semene cu un dalmatian....sau ce cauti tu. daca nu.....il mai retusezi tu, ca esti fata desteapta si cu idei. cat despre botezul cu mishu-pishu ...![]()
![]()
![]()
vivela, ce face david?
stefania, ce faceti voi? ati rez cu buricul. nu-mi aduc aminte sa fi mirosit ciudat, dar tzin minte ca dupa ce i-a cazut, ii mai curgea putin sange...........
in alta ordine de idei, ne baga in somaj tehnic si dupa ce ne intoarcem ne si disponibilizeaza, in puii mei........eu m-am tuns......scurt. si mai scurt.![]()
![]()
![]()
![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
Vivela spune:
of, mychy, nasoala treaba cu jobul
. lasa ca tu esti fata desteapta si descurcareata, gasesti tu o solutie
.
eu constat in ultima vreme ca mai toata lumea se reorienteaza, isi ia joburi noi, e asa o dislocare in domeniul "job". si nu doar pentru cei la care nu mai merge treaba, ci e un fenomen generalizat, zici ca-s pusi toti pe schimbari (inclusiv eu).
si ca ma intrebai de david, e ok, la bunica-sa (maica-mea), e a doua saptamana. we trecut am fost si l-am luat la munte, am fugit un pic de canicula pana pe Valea Doftanei, a fost asa-s-asa, cam greu cu cazarile p-acolo ca nu prea sunt pensiuni. am stat la una - super misto vila, finisaje calumea, investitie - ce mai. dar in curte aveau santier, ca proprietarul construia piscine si alte corpuri de cladire (fonduri phare, deh...). si camera - ieftina, 80 de lei, dar ne-au rupt la mancare, scump ca naiba. numai micul dejun - adica 3 felii de salam prin care citeai ziarul si 2 ceaiuri - puse pe un platou pt toti - ne-a costat 50 de lei. adica se scoteau si ei cum puteau.
am facut si cateva poze, n-am prea avut chef de pozat, doar cateva - de amintire.
in we asta trebuie sa fugim iar din bucuresti, ca altfel ne coacem - cu tot AC-ul...mi-e un pic frica cu aerul asta, Damian cam tuseste (nu mult, de 2-3 ori pe zi, dar e tuse de-aia din plamani...).
in rest, david continua cu geloziile lui, oricat as incerca eu sa ii dau lui cea mai mare atentie. we trecut a fost foarte ofticat ca mamaie si tataie il alintau pe bebe, ii dadea la o parte, cica "da-te de aici, ca e bebele meu!" sau "nu mai mangaia pe bebe!" si altele de genul asta. plus palme in burtica celui mic, in cap, si asta cu mine de fata, dupa ce ii explicasem ca nu e frumos sa-l loveasca pe bebe, etc...uneori nu se poate controla de ciuda si incepe si plange panicat, mi-e mila de mor de el, dar nici solutii miraculoase nu am. rabdare, rabdare si iar rabdare si speranta ca va veni si un moment in care va accepta situatia si chiar va gasi si parti bune in a avea un fratior. dar mai dureaza, asta e clar.
"asta micu'" nu mai e chiar asa "cuminte" cum a fost pana acu, ii calca pe urme lui David (na, de unde si pana unde sa am eu copil cuminte?
), e maaaaaare amator de titzi, toata ziua ar sta agatat de mine. si sa vorbim, toata ziua ar vrea sa ne privim ochi in ochi
si sa "discutam" :aaaa, ngg-nggg...chestii bebelusesti. saptamana asta nu a dormit ziua aproape deloc, ieri a prins vreo doua ore, dar in rest, sta treaz si vrea conversatie. aseara l-am adormit pe la h23 leganat si cu cantecele (asa e neuronul de odihnit incat nu mi-am amintit decat "mosh craciun cu plete dalbe"
. numa' bun pe canicula asta
).
ma duc ca maraie pe balcon, trebuie sa ies pana la piata sa-mi refac stocul de fructe.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Antoanela23 spune:
Buna dimineata, strumfitelor,
Mi_a, La Multi Ani pentru Mihai! Sa-ti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi.
La Multi Ani, Lissy! Lunitzo, sa-ti traiasca fata, sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte numai de bucurii si fericire.
La Multi Ani , Maria si Maria! Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari si frumoase.
Cygni, felicitari pentru job si mult succes.
Mychy, naspa cu serviciul tau, poate se rezova ceva totusi. Bafta multa
.
Vivela, s-a rezolvat cu buricul lui Damian? Nu vreau sa te sperii, dar din cate stiu eu, cand miroase urat poate fi o mica infectie. Intreaba doctorul, nu are ce sa strice.
La noi nimic special de raportat, sunt happy ca am reusit sa desfac valizele si sa fac un pci de ordine in casa.
Pupaturi si o zi buna tutulora,
Vivela spune:
Anto
, nu noi eram cu buricutul, Stefania zicea ceva cum ca i se pare ca miroase mai ciudat buricul celui mic.
Stefania, ceva noutati?
Dana, cum suporti caldura cu burtica mare?
noi am iesit foarte rapid pana la piata, am stat maxim 15 min cu totul, curgeau apele pe mine de parca eram la sauna
.
_
& Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
mychydutza spune:
anto, ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine.....las' ca ne vedem noi...poate la brux, ca mai am un drum de facut prin noiembrie ![]()
vivela, dar chiar esti intr-o sauna, ce crezi? una mare, imputita, plina de maidanezi, mirosuri nasoale, cocalari, pitzipoance.......nu ma bagati in seama, ca-s suparata pe tot si pe toate ![]()
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
ddanagh spune:
Olaa
Acum am deschis si eu un pic laptopul ca nici pe asta nu il mai suport, se incalzeste ca naiba, numai asta nu mai dadea caldura in casa.
Vivela draga sunt varza
, nu am suferit in viata mea asa de caldura, nu ma odihnesc deloc, ma fatai dintr-o camera in alta cu cate 5 perne dupa mine. Iar la mama la tara e mai nasol ca nu are AC. Plecam si noi maine pe la munte pe undeva, sa vedem pe unde sa mai respiram. Ce ma enerveaza e ca seara in parc cand e cat decat mai racoare sunt la tantari de te fac praf, ca in anul asta parca niciodata nu a fost. Nu au dat astia cu absolut nimic prin copaci, si-ti fac niste blandoaie de zici ca te-au ciupit cine stie ce aratari.
Luna sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare desteapta si frumoasa cu mult noroc in viata.
Michi imi pare rau ca treci prin asa stres, poate ar fi mai bine sa-ti cauti si prin alta parte, nu se stie ce-ti gasesti. Uite Cigny, daca si-a gasit ea in provincie, in Bucuresti cred ca sunt sanse mai mari. 
In rest ce sa va mai zic. Daria pana acum nu mi-a picat niciodata pe scari iar saptamana asta a luat-o de....3 ori
Prima oara pe scarile din spatele blocului, cand am prins-o de o aripa, s-a ales cu o zgarietura pe umar, aseara pe doua scari din fata casei unei prietene cand si-a umplut gura de sange (isi muscase limba) plus o vanataie in barba, iar astazi a avut un punct culminant cand mi-a cazut pe scarile unei institutii. S-a dus pe burta vreo 5-6 scari
, norocul a fost ca scarile erau acoperite cu mocheta si a alunecat pe ele ca pe topogan, nu s-a rostogolit. Dar m-am speriat ingrozitor.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
32+ cu Eric Mihai
Antoanela23 spune:
Vivela, scuze de confuzie, tu ai baiat mare acum, de mult nu mai aveti buricut
. Dar link-ul de la poze mi-l dai?
Te inteleg cu caldura, e groaznic, eu am suferit mult in Bucuresti si am fost si frustrata ca trebuia sa tin copiii in casa, nu era de iesit in parc.
Stefania, ce mai faceti?
Ddanagh, of, ce cascadoare e Daria, te tine in priza, sa nu te relaxezi cumva. Sunt pacatoase rau loviturile astea la buza/limba, curge asa de mult sange. Tu ce faci dupa ce vine bebe, are cine sa te ajute?
Mychy, ar fi super sa ne vedem cand vii aici. Prima juma a lunii nov suntem in Buc, apoi in Brux.
Vivela spune:
Anto, uite si linkul, updatat cu poze noi: http://picasaweb.google.ro/101745090718690898936
_
& Damian(7/6/10)
cristina26 spune:
La multi ani Adelise, sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci multa bucurie parintilor tai